Hvad er et prioritetslån?

Skal du ud og købe fast ejendom eller skal du gøre noget andet, som kræver mange penge, så kan det være, at du skal ud og låne penge. Det er nemlig de færreste, som blot uden videre har et par millioner og netop derfor er det en god ide at låne penge i stedet. Skal man i gang med dette er det vigtigt, at man får undersøgt godt og grundigt hvilke typer lån der findes. Et af de typer man kan finde er et prioritetslån, som du kan læse mere om her.

Med prioritetslån optager du pant i bolig

Det første man kan sige om et prioritetslån er, det er noget, som du optager med pant i din bolig. Dermed kan man sige, at det minder lidt om at tage en kassekredit. Du betaler naturligvis renter, men du betaler dog ikke alle renter. Det er nemlig kun de renter, som består af den del af lånebeløbet, du ikke har på kontoen. Uanset om der er tale om ind- eller udlån er renten den helt samme, hvilket gør det nemmere at finde ud af.

Det er muligt at optage et prioritetslån med afdrag, samtidig med, at du også kan optage et lån helt uden afdrag. Hvad der er den bedste løsning for dig er noget, som du sammen kan finde ud af med din bankrådgiver. Sætter du dig rigtig godt ind i tingene er det formentligt også noget, som du selv kan sætte dig ind i. Det særlige ved et prioritetslån er, at du tager sikkerhed i dit hus og det er især det, som karakteriserer et prioritetslån i forhold til så mange andre typer af lån.