Kviklån

Hos os kan du få et overblik og samtidig prissammenligninger, over kviklån, hvor du kan låne lige det du står og mangler eller har brug for. Det kan spænde fra 100kr til 400.000kr. Det afhænger og differentierer fra den enkelte udbyder.

Trin 1 af 3 nemme trin
  • 1Find dit lån
  • 2Send din ansøgning
  • 3Nyd det!
Indtast lånebeløb
  • Helt gratis og uforpligtende
  • Nemt og hurtigt
  • 100% Sikkert

Markedet er stort og der findes mange forskellige låneudbydere, og derfor kan være en jungle at finde den udbyder man skal vælge. Og vi vil hjælpe dig, ved at give dig et overblik til at finde lige netop det lån, som passer bedst til din situation.

Vi har listet en række udvalgte låneudbydere, og samtidigt givet vurderinger og overblik over deres fordele, så du nemt kan se om det passer til dit behov.

Nemt, hurtigt og billigt

I tidens Danmark, hvor krisen har kradset på det højeste og har sat sine spor, er det ikke nemt at kunne gå ned i banken og få det lån man står og mangler. Kviklån er efterhånden blevet så normale i dagens Danmark, fordi vi alle står og har brug for lidt ekstra penge, og når banken ikke vil låne, så må vi ty til andre metoder. Og det er her kviklån kommer ind i billedet. Det kan nemt og let gøres via pc, tablet og sågar mobilen.

Vores hjemmeside er ganske gratis at benytte sig af, og vi har et godt og solidt samarbejde med vores låneudbydere, og vi kan derfor stå indenfor deres tjenester og værdier. Derfor kan du trygt og sikkert vælge netop din udbyder af dit næste lån.

Det gode ved kviklån er, at det, logisk nok, går hurtigt og er super nemt. Det eneste du egentlig skal gøre er, at finde den udbyder der passer bedst til dig og dit behov, og derefter ansøge direkte her på vores side. Mange udbydere giver allerede svar indenfor få sekunder. Og hos de fleste udbydere modtager du pengene dagen efter, og hos andre allerede et par timer efter. Hvilket er en fordel, når man står og mangler penge lige nu og her. Det er vigtigt, at du nærlæser kontrakten grundigt, inden du godkender og underskriver elektronisk med dit NemID.

kviklån

Fordele ved kviklån

Der er rigtig mange fordele ved at tage et kviklån. Det som mange kan lide er, at du kan gør det, næsten anonymt, dvs du skal ikke spørge din bankrådgiver om lov, aftale måde, sidde til samtale med nervøse og våde hænder mm. Du kan klare det super nemt og enkelt ved at udfylde en formular, og når ansøgningen er sendt afsted, vil låneudbyderen bruge tid på at lave en kreditvurdering og vupti.
En anden fordel er, at pengene vil ankomme, hos nogle udbydere, et par timer efter ansøgningen, men de fleste udbydere, allerede dagen efter. Det går hurtigt og det er ekspres modtagelse i højeste klasse.

Sidder du med en udbetalt regning eller regninger, som virkelig skal betales nu, har brug for penge til at få renoveret din bolig, fx til et nyt køkken, trænger til at komme væk og ud at rejse med familien. Lige gyldigt hvad, så er der ingen der stiller krav til dig om, hvad pengene skal bruges på.

Grundlæggende forberedelse

Der er få ting, som er grundlæggende mht. Hvilken udbyder der er bedst for dig, og før det, er der nogle ting du skal overveje, da det kan være med til at finde det bedste lån:

Hvor mange penge vil du låne

Du har sikkert en ide eller ønske om beløbet du vil låne. Det kan være at du ikke vil låne mere end højst nødvendigt, eller du vil låne til det du føler bedst med.
Ud fra hvilket beløb, kan du frasortere de forskellige udbydere. Fx. hvis du ønsker et mindre beløb fx, 10.000kr, der har du allerede sorteret nogle udbydere fra, da nogle først låner ud fra 15.000kr. Og hvis beløbet er højt, fx 200.000kr, så er der nogle udbydere der bliver frasorteret, da de låner til højst 50.000.

Så hvis du kender det præcise beløb, så er du allerede nået langt i din process til at finde det perfekte kivklån til dit behov.

Hvor meget har jeg råd til

Det er jo sådan, at de penge man låner, skal betales tilbage. Og det skal også kunne betale sig for dig, at kunne have råd til at tilbagebetale lånet, uden at du sidder i økonomisk krise. Derfor skal beløbet tilbagebetales løbende, og løbetiden varierer fra udbyder til udbyder. Hos nogle er løbetiden kort, dvs 1-3mdr, og hos andre kan løbetiden vare fra 12-180mdr. Så du skal regne på hvor meget du kan afbetale pr. måned, og vælge den løbetid, som passer bedst ind i din økonomi og situation.

Renter

Det er ikke gratis at låne penge. Og renter er, en slags pris for at få lov til at låne. Det er altså penge du skal betale udover dit lånebeløb. Jo højere renten er hos den enkelte udbyder, jo mere skal du betale tilbage. Nogle udbydere tilbyder rentefrit lån i fx, 30dage.

Løbetid / månedlige ydelser

Hos de fleste udbydere er der en låneberegner, hvor du kan få et overblik over hvor mange penge du ønsker at låne, kontra hvor lang løbetid du ønsker /eller anbefaler. Låner du et mindre beløb, hvis det være fordelagtigt at vælge en så kort løbetid som muligt, hvis beløbet er et højere beløb, jo længere løbetid, så du har en fair chance for at kunne afbetale dine månedlige ydelser, uden at sidde for hårdt økonomisk. Derfor kan det ikke betale sig, hvis du låner et mindre beløb, at have en lang løbetid, fordi det vil ende med at betale mere i renter og gebyrer. Så i princippet, alt andet lige, jo hurtigere du betaler, jo billigere er det for dig, det gælder også kviklån.

Alder

Det er hos stort set alle udbydere en fast regel, at lånemodtageren alder. Hos e fleste skal være fyldt 18 år, hos andre 19, 20 og 25år, før vedkommende kan optage et lån. Mange udbydere sætter krav til en bestemt årlig indkomst, og på den måde, har en garanti på at der, økonomisk set, er garanti for at lånemodtageren kan betale tilbage.

Bopæl

For at blive godkendt til et billigt kviklån, skal du have fast  og ubeskyttet bopæl i Danmark i mere end 12 måneder.

14 dages fortrydelsesret

Du har det, tro det eller ej, også fortrydelsesret på lån. Dvs fra den dag du modtager pengene på din konto, og 14 dage frem, har mulighed for at fortryde og aflevere pengene tilbage, uden omkostninger for dig. Du behøver ikke at give en forklaring, for det er igennem dansk lovgivning din ret som kunde. Det kunne være at du fik kolde fødder, eller at der skete noget økonomisk godt i dit liv, som fx vandt i lotto, som gjorde, at du ikke får brug for de ekstra penge.

Underskrift

Når du skal godkende dit kviklån online, skal du bruge dit NemID. Det er sikkert, nemt og hurtigt. Og underskriftet vil blive modtaget med det samme. Men har du ikke noget NemID, kan det foregå via brev, men der vil der gå nogle dage, fra du modtager papirerne, får det underskrevet og derefter sendt det afsted. Og først når låneudbyderen har modtaget dine papirere med din underskrift, vil lånet være gældende og i hus, og derfra vil der gå den tid, indtil pengene står på din konto.

Optager du lån via din telefon, så kan du ikke bruge dit NemID af tekniske årsager. Dog vil du modtage en kode via SMS eller til din email adresse, som du skal bruge, som en slags underskrift, og denne metode foregår ligeså hurtig og sikkert, som via NemID.

Men hvad er ulempen?

Ikke nok med at man kan komme i en økonomisk situation, hvor ekstra penge bliver en nødvendighed, hvor det netop kan blive nødvendigt at tage et hurtigt lån. Med et kviklån, foregår det meget hurtigt, da låneudbyderne giver lynhurtigt svar, og ikke nok med det, så går der ikke særlig længe, fra få timer til 1 dag, før pengene er landet på din konto, og hvor DU kan gøre det med pengene, som DU har lyst til.

Du behøver ikke at forklare hvorfor
Den anden gode ting er, hvis du gik uden om et kviklån, og ansøgte om et lån i banken, så vil banken helt naturligt og nysgerrigt, og måske med lidt undren, spørge hvorfor du lige pludselig står og har brug for ekstra penge. Og så er du jo nødt til at forklare. Det kan være ubehageligt, og det er noget vi alle helst gerne vil undgå. Med et kviklån, behøver slet ikke at forklare overfor nogen, hvorfor du ønsker at låne penge. Du kan altså hurtigt og nemt tage et lån uden at stå skoleret overfor nogen, andre end dig selv!

Du betaler ekstra for at låne

Det er desværre ikke gratis at låne. Og det er de heller ikke, hvis du låner i banken, så det er der ikke noget nyt i. Men i banken er der nogenlunde moderate renteprocenter. Hvorimod at hos nogle låneudbydere er renteprocenten så høj, at det kan være en ekstrem dyr udgift og i nogle tilfælde, ud fra hvor mange penge man låner, kan det ende med at man betaler mere i renter end man betaler af på selve lånet. Derfor er det vigtigt at man går efter en så lav renteprocent, som muligt. Det betyder nemlig at du skal betale mindre tilbage, udover selve lånebeløbet. Og alle er jo interesseret i at betale så lidt muligt, udover sit lånebeløb. Så det er endnu en ting man skal være opmærksom på.

Mange låneudbydere får det til at se så nemt, overskueligt og ikke mindst billigt ud. Og netop fordi det er så nemt at tage et lån, så glemmer mange at læse det med småt, som gør at man kan sidde dyrt i det, og betale mere tilbage end højst nødvendigt. Så inden du tager et kviklån, så skal du være meget omhyggeligt med at læse alle detaljerne, også det med småt. Tag udgangspunkt i det lånebeløb du gerne vil låne, og  se hvilken låbetid, månedsydelser set ud fra din økonomi mm. Da det skal kunne betale sig for dig at tage et lån, uden at det skal følge dig resten af livet.

ÅOP

Når du leder efter dit rette kviklån, skal du også kigge på låneudbyderens ÅOP. ÅOP står for Årlig omkostning i procent. Der omfatter de udgifter man får i forbindelse med lånet. Det giver et godt overblik over hvad det enkelte lån koster.

Og selvom du finder et lån som tilbyder rentefrie omkostninger, så skal du alligevel lige være opmærksom på lånet ÅOP, fordi det vil give et mere realistisk billede af omkostningerne for lånet.

Du ender ikke i luksusfælden med et kviklån

Du har måske bemærket at de familier der er med i Tv3 programmet Luksusfælden, har stribevis af kviklån bag sig, som gør at de sidder i en økonomisk krise med underskud hver måned. Men bare rolig, sådan ender du IKKE ved at du tager et enkelt kviklån! Det frygter man måske, men sådan går det langt fra.

Grunden til at de ender i økonomisk krise er at de har et stort overforbrug, som fortsætter i samme stil, måske i øget tilstand, efter de har lånt penge. Men de ”glemmer”, eller føler ikke at der er råd økonomisk, til at tilbagebetale. Dvs, de har ikke betalt de månedlige ydelser, som ifølge aftalen, skulle finde sted hver måned. Og så tager de måske et nyt lån for at betale lidt tilbage til det gamle lån, og så befinder man sig allerede i en ond cirkel.

Så hvis du har fundet det rette kviklån, så skal du blot følge disse enkle trin, og så går det godt:

  • Du finder et kviklån med lav rente, som gør at du skal betale mindst muligt tilbage.
  • Lånet er tilpasset efter dit behov mht størrelse, samt en overkommendelig måned ydelse.
  • Betaler tilbage hver måned, uden at misse en enkel måned i ny og næ.

Er den månedlige ydelse for høj, så du sidder alt for stramt økonomisk efterfølgende, vil kun forværre din situation. Og man kan ikke bare selv vælge at betale de måneder hvor man har lidt overskud på kontoen, sådan fungerer det desværre ikke. Man betaler, når der skal betales og til tiden.

Skulle der opstå problemer eller har du nogle spørgsmål, både inden du tager lån, men også efter, skal du rette henvendelse til den låneudbyder du ønsker at låne hos, eller som du allerede har lavet et lånedokument hos. Da vi ikke har indsigt i selve jeres låneaftale.

Det vi kan hjælpe dig med, er hvilket lån du skal vælge, og hvis du allerede har nogle låne kriterier, så skriv endelig dem til os også, og gerne mere til, for jo mere informationer vi har om dine ønsker og behov, jo nemmere er det for os at finde det rette lån til dig. Vi vil være behjælpelige med redegørelse, forberedelse, og hjælpe til at ansøge om det rette lån.

Forbrugslån

Et kviklån kan sagtens bruges som en forbrugslån. Et forbrugslån er et lån, hvor man ikke rigtig har et fast mål med pengene, men har brug for lidt til diverse ting. Og det kan også være super rart! Et forbrugslån giver bankene ikke lov til i dagens Danmark, desværre. Så derfor tyer mange til kviklån, fordi man netop ikke skal forklare hvad man skal/vil bruge pengene på. Det kunne fx være en rejse med hele familie hvor der virkelig ikke skal spares på noget som helst, fordi men virkelig trænger til at komme væk! Et forbrugslån er som regel et større beløb, og du vil kunde finde frem til dine omkostninger.

Læs mere om forbrugslån her.

Der bliver lånt over nettet som aldrig før

Det har været muligt at optage lån over nettet igennem kviklån i mange år. Og dengang kendte man ikke til særlig mange forskellige udbydere. Men de seneste år er antallet af låneudbydere vokset drastisk, fordi danskerne har fået et nej til lån penge nu i deres bank, og derfor måtte søge andre alternativer. Og det har låneudbyderne udnyttet og der er denne dag i dag, rigtig mange forskellige steder, hvor man kan låne penge over nettet og optage et såkaldt, kviklån. Andre finder det super praktisk og nemt at optage et quicklån, til det de lige står og mangler, uden at skulle sidde skoleret overfor sin bankrådgiver og nærmest tigge og be. Udover at der kan være højere omkostninger ved lån over nettet i forhold til at låne i banken, så er det et godt, solidt og hurtig alternativ.

Dermed er låneudbyderne blevet mere ivrigt efter at finde dig som deres næste kunde, via reklamerne, som eksponeres næsten lige meget hvor du befinder dig på internettet. De er dermed blevet nemmere at finde. Nogle reklamerer mere end andre, men det betyder ikke at netop den låneudbyder er bedre end de andre. Det kan være en fordel at undersøge låneudbyderen lidt mere til bunds end de store flotte overskrifter de reklamerer med. Man skal altid lige læse det med småt, fordi det er dér der står hvad lånet reelt set vil give dig af udgifter.

Banklån vs. kviklån

Grunden til at der bliver flittigt taget kviklån, er fordi det går så nemt og hurtigt før man har sine lånte penge på sin konto, hvorimod det godt tage flere uger, før man får dem udbetalt af banken. Man kan sige, at banken er lidt mere forsigtig med at låne penge ud til deres kunder, fordi de skal være 100% sikker på at pengene kan og vil blive betalt tilbage. Så når man søger om et lån i banken, så vil banken bede om at møde, fordi de gerne vil vide hvad pengene skal bruge til.

Dermed skal du udfylde nogle papirer og have lønsedler med for de seneste 3 måneder, samtidig med at du tjekker i din netbank og hvad de nu ellers kan få fingrene i. Alt dette for at give dem 100% sikkerhed for at banken får sine penge tilbage. Men det er heller ikke gratis at låne penge hos banken. De har dog nogle mere moderate og fair renter i forhold til hvad nogle kviklån tilbyder, men faktisk er mange kviklån blevet deres konkurrenter, fordi der er mange der tilbyder en lige så god rente og ÅOP.

Når du låner et kviklån er det mere eller mindre 100% anonymitet. Det foregår online, og du skal hverken ringe eller mødes med låneudbydere, medmindre at der er problemer eller spørgsmål, naturligvis. Kviklån vil naturligvis tjekke om du er registreret i RKI

Man hører tit om at kviklån er styrtende dyre og man ender i en ny gæld. Men dette er altså ikke korrekt, hvis man blot har forberedt sig godt og læst det med småt. For låneudbyderne skriver faktisk hvad dine udgifter vil være, men det skriver de sjovt nok et udbetydeligt sted med en meget lille skrift, måske i håb om at man ikke lige læser det, hvem ved. Det er derfor vigtigt, og vi kan ikke tydeliggøre det nok for dig, som netop er på jagt efter gode råd om hvordan man finder hoved og hale i alle de forskellige låntyper og låneudbydere. Det er hammer vigtigt at man får læst teksten, læs: hele teksten, også det med småt! Du skal ikke bare finde det første og det bedste lån, og så tro at nu kører bussen. Det er slet ikke sådan det fungerer.

Man bliver let fristet af de store flotte overskrifter, som på sin vis, lyder ganske fornuftige, de reklamerer måske med rentefrie måneder? Men du skal ikke lade dig nare, fordi der er som regel altid en hage på den ene eller anden måde, og i sidste ende, kan du ende med at betale ligeså meget, eller mere, i sidste ende. Og det er ingen interesseret i.

Vi hos Spumanti.dk er kun interesseret i at vælge det bedste af det bedste, der passer dig og dine behov. Vi er naturligvis også interesseret i at du får det billigste kviklån, som kan betale sig for dig, uden nogen grimme overraskelser. Vi er her nemlig for at sikre os at du ikke bare vælger det første og det bedste, da det tit er der man går galt i byen. Dermed er vi behjælpelige hvis du har spørgsmål, eller andre ting du undrer dig over. Vi kan også hjælpe dig med at finde det rigtige kviklån, hvis vi har nogle få kriterier vi kan gå ud fra.

Det er ingen skam at låne

Vi har alle stået i en situation, hvor pengene var små, det kan være at du er studerende, har et fast job, eller muligvis står du uden job lige nu, men uanset hvad, så kan det være en udfordring at få økonomien til at hænge helt sammen, især hvis man ikke har lavet en buffer, som er en opsparing til uforudsete udgifter. Og hvis økonomien ikke er til at kunne spar op, og man netop kommer i en situation, hvor man får en uforudset udgift, som kan være en tandlægeregning, en udgift til en transportmiddel, i form af reparation af bilen, cyklen eller andet.

Nogle ting som kan ske fra det ene øjeblik til det andet. Og har man bil eller cykel, er det som regel et vigtigt redskab til fx at komme på arbejde, eller komme rundt, så den skal repareres. En bil ved vi jo alle sammen koster knaster når den skal laves, og de færreste af os, kan smide flere tusinder kroner over disken for en reparation, og samtidig have råd til almindelige dagligdags ting. Derfor vil et kviklån være en god redning i sådanne tilfælde. Det er en ingen skam at tage et kviklån, for det kan ske for os alle, om vi er arbejdsløse, har et fast job eller er studerende.

Det gode er også, at du nemlig modtager dine lånte penge ultra hurtigt, og derfor kan du betale den uforudsete regning med det samme.

Du er din egen bankrådgiver – ingen grimme overraskelser

Det bedste ved at ansøge om et kvik lån er, at du faktisk er din egen private bankrådgiver. Du researcher nemlig selv hvilket kviklån der passer bedst til dit behov, vurderer selv hvad din økonomi kan bære af månedlige låneydelser, så du nemlig selv kan danne et overblik over lånet. På den måde kan du også give dig selv mulighed for at få et indblik i hvordan det hele hænger sammen, og gør dig selv klogere på dette punkt. Fordelen ved selv at sætte sig ind i tingene er, i stedet for at bede sin bank om et kviklån, og derefter bare underskrive papiret, uden egentlig at have læst al teksten, at der er ingen grimme overraskelser. Her hos Spumanti vil vi nemlig gøre dig opmærksom på alle detaljer, gode som dårlige, og sørge for at du ikke bliver snydt. Kviklån er nemlig moderne som aldrig før, og hvis man benytter sig af de rigtige lån, som passer til ens behov, så går man ikke galt i byen.

Så gør dig selv den tjeneste at undersøg de forskellige interessante låneudbydere nøje, og udregn efter din egen situation, ved hjælp af vores overskuelige overblik og de forskellige låneudbydere.
Har du spørgsmål til os så skriv endelig til os, eller har du et spørgsmål til eller om en af låneudbyderne, så skal du rette henvende direkte til låneudbydere. God fornøjelse.