Om os

Spumanti er lavet for at gøre lånemarkedet mere overskueligt. Vi har selv siddet i situationer, hvor vi har været nød til at finde et godt og billigt lån, og fandt dengang ikke markedet særlig overskueligt. Det er på den baggrund, at vi har valgt at skabe et forbruger venligt overblik.

Bag siden sidder et team af helt almindelige mennesker, der har brugt den fornødne tid til at sætte sig ind i reglerne og formidle dem på en brugervenlig og letforståelig måde. Det er mennesker der alle kender til den svære situation der er at stå i økonomiske udfordringer, hvor et lån er den rigtige vej frem.

Vi vil ganske enkelt bare gerne hjælpe læserne til en bedre økonomi. Det er nødvendigvis ikke ens betydende med at de skal låne penge, det kan nemlig være at netop deres situation gør, at de ikke bør låne flere penge og her anbefaler vi klart, at man ikke optager yderligere lån.

Vi tjener penge på formidling

Siden er finansieret af provision fra låneudbyderne. Alle tekster på siden skrives så objektivt som muligt, og ofte af eksterne tekstbureauer. Trods dette bør du dog betragte alle links og eksterne henvisninger som reklame. Vi har mange låneudbydere med på siden, men vi kan ikke love det fulde overblik. Der vil være låneudbydere på markedet, som vi ikke har fået med i vores oversigter. Desuden betyder det faktum, at vi kan modtage provision fra låneudbyderne, at du ikke kan betragte siden som værende uvildig.

Siden ejes af: