Om os

Spumanti er lavet for at gøre lånemarkedet mere overskueligt. Vi har selv siddet i situationer, hvor vi har været nød til at finde et godt og billigt lån, og fandt dengang ikke markedet særlig overskueligt. Det er på den baggrund, at vi har valgt at skabe et forbruger venligt overblik.

Bag siden sidder et team af helt almindelige mennesker, der har brugt den fornødne tid til at sætte sig ind i reglerne og formidle dem på en brugervenlig og letforståelig måde. Det er mennesker der alle kender til den svære situation der er at stå i økonomiske udfordringer, hvor et lån er den rigtige vej frem.

Vi vil ganske enkelt bare gerne hjælpe læserne til en bedre økonomi. Det er nødvendigvis ikke ens betydende med at de skal låne penge, det kan nemlig være at netop deres situation gør, at de ikke bør låne flere penge og her anbefaler vi klart, at man ikke optager yderligere lån.

Mød folkene bag

Tim Petersson

Tim er i sin omgangskreds kendt som det finansielle geni. Det skal forstås på den måde, at han til trods for at have en uddannelse med en anden baggrund end Økonomisk rådgiver, stadigvæk er i stand til at give en god og gennemgående rådgivning.

Han har gennem mange år brugt sin energi på at hjælpe andre med at skabe en solid og god økonomi, hvilket ofte er sket gennem hjælpe til budgetter, og opsætning af budgetkontoerne således at det hele spiller på den lange bane.

I hans daglige virke som lokomotivinstruktør hos DSB, er omdrejningspunktet igen at uddanne og hjælpe andre med at opnå ekspertise inden for et givent felt. Hvis du gerne vil have økonomisk rådgivning er du mere en velkommen til at kontakt ham. Du kan skrive til ham på Email: tim@spumanti.dk

Udover at være det finansielle hoved bag rådgivningen her på sitet, så er det også Tim der er direktør for den virksomhed der ejer siden.

Uddannelse:
Folkskolen 0-10 klasse
HTX
Lokomotivfører
Lokomotivfører Kørelærer
Lokomotivinstruktør

Tim’s sociale profiler:
Facebook
Linkedin
Google+

Vi tjener penge på formidling

Siden er finansieret af provision fra låneudbyderne, der er således tale om reklame i juridisk forstand, vi er dog af den overbevisning, at så længe et markant flertal af udbyderne på markedet er repræsenteret, og vi ikke prioritere nogen over andre, så kan der ikke være tale om decideret reklame.

Siden ejes af:
Linkcia IVS
CVR 39923831
Ingridsvej 70
4070 Kirke Hyllinge
Email: info@spumanti.dk
Telefon: 23823805