Lån trods RKI

Der kan være mange årsager til, at folk er havnet i RKI. Langt de fleste der bliver registreret, har ikke gjort det med fuldt overlæg. Heldigvis er langt de fleste mennesker der optager lån trods RKI er fornuftige mennesker, der af en eller anden årsag har brug for luft i økonomien. Det ved låne udbyderne også godt, hvorfor der er også er nogen af dem der stadigvæk tilbyder lån til personer registreret i RKI.

Trin 1 af 3 nemme trin
  • 1Find dit lån
  • 2Send din ansøgning
  • 3Nyd det!
Indtast lånebeløb
  • Helt gratis og uforpligtende
  • Nemt og hurtigt
  • 100% Sikkert

Desværre er det meget svært at låne penge når man er blevet registreret, i sær de danske banker har svært ved at forstå, at det typiske er almindelige danskere som er blevet presset økonomisk. Her vil vi gøre en stor indsats for at du bliver guidet igennem det presset markedet og finder en løsning der matcher dine behov.

Det skal du vide om RKI lån.

Når man er registreret i Ribers (RKI), så er man lidt begrænset i forhold til antallet af låne muligheder, det betyder dermed også at markedets udbuddet er reduceret og efterspørgslen er stor. Derfor er det som udgangspunkt en anelse dyre at låne pengene.

Udover at udbuddet er lille, så er det også forbundet med en markant større risiko for låneudbyderne at tilbyde lån til dårlige betalere, det afspejler sig selv følgelig også i priserne og renterne for at optage lån.

Her er et par eksempler på hvilke udgifter der bliver skruet en smule op for ved lån trods RKI:

  • Højere renter
  • Højere Gebyr
  • Lån trods RKI

Som udgangspunkt skal du derfor regne med en højere ydelse på lånet.

Tilbyder lån trods RKI

Som tidligere nævnt så betragtes det i branchen, som værende med høj risiko når man tilbyder lån trods RKI registrering af kunden, derfor er det også kun en lille mængde af udbyderne der tilbyder disse højrisiko lån. Når de så alligevel går efter den risikofyldte del af markedet, så er det fordi de ser mulighederne for at gøre en god forretning.

Det er der netop mulighed for fordi det ikke er alle der er villige til at løbe risikoen. Heldigvis for låneudbyderen er det ikke mange der bevidst forsøger at løbe fra aftalen om afdragene. Hvis man tager et kig fra den anden siden af bordet, nemlig hos kunderne. Så ved de også godt, at når man låner penge så skal de også betales tilbage igen, og det faktisk er en nødvendighed for at udbyderen kan tilbyde lånene, at de får hele eller dele af det lånte beløb retur igen.

Lån uanset RKI

Når du vil have lån trods RKI og er registreret som dårlig betaler, så kigges der ikke til hvor mange forhold du er registreret for, men blot at du er registreret. De er således ligeglade med om det er en mindre gæld på 500 kroner, som du ved en fejl er blevet registret for, eller om det er systematisk mis vedligeholde af afdragene.

Det er endnu en god grund til at få lagt alle kortene på bordet når du som låne ansøger er registreret i Ribers registrering af betalere.

RKI ingen hindring

Når du skal finde de låneudbydere, hvor RKI ingen hindring er, så skal du netop lede efter den frase i deres materialer. Det er nemlig langt fra alle der tilbyder disse lån trods RKI, fordi de nemlig er ret risikobetonet for virksomhederne.

Hvis du har været så uheldig at være ramt af en tvangsauktion, så er det ikke sikker du er blevet udelukket fra at låne penge, mange virksomheder ved nemlig godt, at det ofte skyldes uheldige omstændigheder, og ikke manglende vilje til at betale regninger og gæld.

Det er vigtigt, at man i ansøgning forløbet ligger alle kortene på bordet, det vil nemlig vise låneudbyderen at man ikke har en skjult dagsorden ved at ansøgning af lånet.

Indfrielse af gæld

Lån trods RKI

Hvis du allerede er registreret i RKI, så kan det være en god ide at samle dine lån hos en låneudbyder, der på trods af din registrering stadigvæk vil tilbyde et lån. Det betyder på den lange bane, at du kan komme ud af din registrering i Ribers som dårlig betaler. Det er selvfølgelig så et krav, at du bruger de lånte midler til at indfri den gæld der har bragt i registret over dårlige betalere.

Det kan også være med til at gøre nogen udbydere klar til at tilbyde et lån, hvis man viser dem et godt overblik over ens økonomi, og at pengene skal bruges til at samle lånene hos dem. De kan både se det er en god forretning fordi de får alle rente indtægterne, men også fordi det øger dine muligheder for at betale afdragene.

Sammenlægning af lån vil også sætte dig en bedre økonomisk situation, fordi du her vil skulle afbetale mindre hver måned, og dermed har mulighed for at få et større økonomisk spillerum.

Hvad er RKI – Ribers?

RKI er et register over dårlige betalere, som virksomheder eller personer der tilbyder køb på afbetaling eller direkte lån kan bruge til at søge på CPR-numre i. Findes dit CPR-nummer i registreret betyder det, at du er registreret som dårlig betaler.

Indholdet af registret er skabt af virksomheder der mangler, at få deres betaling fra kunderne, derfor kan man kalde det branchen register. Det vedligeholdes dog ikke af virksomhederne, men af folkene bag. Lovgivning gør faktisk, at de ikke må opretholde en registrering af dig som person, hvis du skriver til dem, at du ikke kan vedkende dig gælden.

Har du dog allerede forsøgt at lave en afdragsordning omkring gælden, så kan det ikke længere lade sig gøre, fordi du her så vedkender dig gælden.

Hvis du har udbetalte regninger, så kan de også være en årsag til at du kommer i dette register, det behøver altså ikke kun være pga. manglende afdrag i forbindelse med køb på afdrag eller afdrag på lån trods RKI. Er man først kommet i RKI, så kan det være svært at få godkendt en låneansøgning.

Ribers er ikke det eneste register over dårligere betalere, der findes også andre der registrere de dårlige betalere. RKI nok bare det mest anerkendte og derfor også det mest brugte. Et hvert låneselskab med respekt for sig selv, vil dog nok alligevel forespørge kunderne i alle mulighederne.

RKI lån på kontanthjælp

Hvis man henvender sig i banken for at låne penge når man er på kontanthjælp, så er det så sikkert som et ammen i kirken, at man bliver afvist. Det minder lidt om RKI registreret, hvor det også er rigtigt svært at være registreret hvis man ønsker et lån.

Heldigvis er der stadigvæk nogen låneudbydere der tilbyder lån til de hårdt ramte danskere på kontanthjælp. Det gælder også selv om du er registreret i RKI og samtidigt får kontanthjælp. Det er typisk sker er at udgifter er højere end på andre lån. Det er de fordi det er en højrisiko investering på låneudbyderen.

Det er låneudbyderen der bestemmer hvem de vil låne penge ud til og på hvilke vilkår, og derfor kan de selv definere de højere udgifter i forbindelse med udlån til de hårdt ramte.

Nemme lån trods RKI

Det er aldrig helt nemt at finde en lån når man er registreret i RKI, det er nemlig et register over dårlige betalere som bla. låne udbyderne bruger til, at se hvor stor en risiko der er forbundet med et lån til en given forbruger. Det bedste man kan gøre hvis man er registreret er faktisk at kigge på mulighederne for at komme ud af den dumme registrering. Der findes noget enkelte låneudbydere der er villige til at løbe den store risiko der kan være forbundet med, at lave en låne aftale med en registreret forbruger. Du kan bruge listen i toppen til at se nogen af mulighederne for nemme lån trods RKI registrering.