Quicklån

Quicklån er til dig der leder efter et hurtigt lån, hvor godkendelsen gerne skal finde sted med det samme og udbetalingen i løbet af meget kort tid. Matcher det dine tanker med et quicklån så er du landet rigtige sted, hvor det netop den type lån du kan se på oversigten nedenfor.

Trin 1 af 3 nemme trin
 • 1Find dit lån
 • 2Send din ansøgning
 • 3Nyd det!
Indtast lånebeløb
 • Helt gratis og uforpligtende
 • Nemt og hurtigt
 • 100% Sikkert

Hvad er et Quicklån?

Der har igennem tiderne været mange forskellige termer til de hurtige lån, og quicklån er også en af dem. Men hvad dækker det egentlig over er der mange der spørger.

Oprindeligt var det lån med kort løbetid, typisk på 30-90 dage, men lånemarkedet har ændret sig markant de senere år, og det betyder også at quicklån er blevet anderledes. Den oprindelig tanke med hurtigt godkendelse holder man dog stadigvæk fast i, eftersom det må være at forvente når vi taler om hurtige lån. Og det er alligevel den mest korrekt oversættelse af termen quicklån.

Grundet den korte løbetid der tidligere var almindeligt for et quicklån, så var der også indbygget en naturlig grænse i lånebeløbets størrelse som typisk havde en grænse på 6000,- DKK, men sammen med udviklingen i markedet, hvor også større lån godkendes i løbet af kort tid, har beløb størrelsen også udviklet sig, og det er derfor ikke kun mindre ubetydelige beløb der er tale om.

Hvad kræver det at få et quicklån?

De fleste udbydere på markedet vil ikke lave lån til personer registreret i RKI, så det er altså et krav at du ikke er registreret som dårlig betaler. Det gælder også de øvre registre der findes på markedet. Hvis du ikke er det, så kan vi gå videre til det næste krav, nemlig at du er fyldt 18år. Eller det er i hvert fald det mindste alderskrav på markedet, der findes nemlig også lånefirmaer der gerne vil have at du er helt op til 23år.

Her på siden har vi samlet alle låneudbyderne af quicklån, det betyder at du her kan finde både de udbydere der stille krav om 23 år, men også helt ned til 18 år. Med andre ord, så finder du alle mulighederne her, også hvis du er på udkig efter et lån penge nu.

Udover alderskravet og kravet om ikke at være registreret som dårlig betaler, så er der også krav om at du er dansk statsborger og har et NemID. Det er nemlig sådan, at når man stifter gælden, så underskrives der med din digitale signatur, altså NemID.

Selvom der ofte er tale om relativt små lånebeløb når vi taler quicklån, så er der alligevel også en række firmaer der stille krav til en fast indkomst, nogen vil endda have at det skal være igennem et arbejde fordi det ofte giver mere en stabil økonomi end hvis der er tale om overførelses indkomst.

I den senere tid har vi faktisk også set eksempler hvor folkepensionister har haft svært ved at indgå låne aftaler uden at stille sikkerhed. Det er helt sikkert med tanke på, at de jo ikke bliver yngre og derfor tilhører en risikogruppe, hvor man simpelthen er nervøs for ikke at få pengene igen.

En opsummering vil altså være for optimal chance for et quicklån:

 • Du skal være over 18 år nogen steder 23 år
 • Må ikke være registreret i RKI
 • Skal være dansk statsborger
 • Skal have NemID, hvilket gør udbetalingen af quicklån hurtig
 • Skal have fast indkomst

Hvor meget kan man låne med et quicklån?

Der er mange muligheder på markedet, nogen udbydere tilbyder helt ned til 50 DKK, her tænker vi egentlig at det er mest symbolsk, for vi tror ikke på at der er ret mange der vælger at stifte gælder for blot 50kroner, her ville det nok være nemmere og bedre at låne af venner eller bekendt, men muligheden findes på markedet i stedet for stifte et quicklån

Det var den nederste grænse, og der er selvfølgelig også en øvre grænse. Markedet tilbyder lån på helt op til 400.000, her er det dog ikke helt at betragt som en quicklån, der er nemlig en lidt længere godkendelses proces på lån af den størrelse end der er på de mindre lån. Der er altså forskel på om det er lån med eller uden sikkerhed, og da vi tidligere har defineret et krav til quicklånene om at de skal være hurtigt godkendt, så må vi også kigge på det. Derfor vurdere vi at det største quicklån man kan få ligger på omkring 200.000 DKK.

Inden du kaster dig ud i et Quick lån

Der er en række ting du skal overveje inden du kaster dig i et quick lån. Det første er om du rent faktisk har råd til at betale afdragene på lånet, det er nemlig ikke altid der stilles krav om, at se et budget. Det er faktisk ikke ret tit kravet er tilstede når der er tale om små beløb, bliver beløbet derimod over 40.000 kroner, så vil det mere være reglen end undtagelse at der skal leveres et budget.

Men faktum er, at der skal være plads til afdragene i din økonomi ellers går der ikke ret lang tid før du vil synes det var rigtige ærgerligt at du lånte pengene. Du finder selv overblik over din økonomi ved at lave et budget, hvis du allerede har et budget så er det bare at putte afdragene ind i det, og så hvad det giver dit af rådighedsbeløb. Det giver dig overblik over et fremtidigt quick lån.

Rådighedsbeløbet er det du har tilbage at leve for når alle dine regninger er betalt. Hvis man vil låne penge i banken, så har de nogen retningslinjer for hvordan rådighedsbeløbet skal være, og det må de kun sjældent afvige fra. Det er dog sket, i situationer hvor banken har haft dokumentation for at en familie eller person har kunnet klare sig for mindre end det krævet rådighedsbeløb. Men det er dog mere reglen end undtagelsen, at der er krav om et fast rådighedsbeløb. Beløbet varierer alt efter hvor mange personer der i husstanden, og også efter hvor mange af personerne er der børn. 2 voksne og 2 børn, skal typisk have en rådighedsbeløb på 15.000 DKK. Det er altså nogen steder et krav til quick lån.

Hvad kan du bruge et quicklån til?

Faktisk er der ikke nogen grænser for hvad du må bruge pengene til, og lånefirmaerne spørger heller hvad du har tænkt dig at bruge dem til. Det er nemlig en af fordelene ved quicklån, lån pengene og brug dem til lige hvad der passer dig.

Det lyder måske næsten for godt til at være sandt, men hvorfor skulle lånefirmaerne have interesse i at bestemmer hvad du bruger pengene til. De tjener jo penge på at du låner dem, og forventer egentlig bare at du betaler dine afdrag til tiden. Det er alligevel noget af en tillidserklæring, specielt med tanke på at godkendelsestiden på mange quicklån er øjeblikkelig, hvilket betyder at du får svar med det samme du har sendt din ansøgning. Låneudbyderen har altså ikke store muligheder for at lave baggrundstjek af dig, de laver dog nogen automatiske opslag i registre over dårlige betalere, og sikre sig på den måde en lille smule.

Det er altså lige gyldigt om du mangler lommepenge til ferien, indskud til den nye lejlighed eller udbetalingen til en bil, du kan nemt ansøge om et quicklån og blive godkendt stort set med det samme og få pengene på din konto i løbet af meget få dage.

Hvad koster et quicklån

Det kan jeg sagtens forstå mange spørger sig selvom, for det er alligevel en afgørende faktor hvad det egentlig koster at låne pengene. Mange firmaer tilbyder, at man kan låne pengene i 30 dage uden renter. Det man skal holde sig for øje med den type lån, er at lånefirmaerne har lavet en beregning af hvor hø risiko der er for at folk ikke betaler, og dermed ender med en masse rykkergebyr og alligevel får tilskrevet renter til lånet fordi det kommer over 30 dage.

Renten er dog ikke det eneste sammenligningsgrundlag på lån, og det er faktisk heller ikke det bedste sammenligningsgrundlag. Der er nemlig en lang række andre udgifter forbundet med et quicklån end blot renterne. Fx er der stiftelsesomkostninger, faktura gebyr osv.

For ikke at vildlede forbrugerne, har finanstilsynet stillet krav til låneudbyderne om at samle udgifterne til de enkelte lån i sammenlignings venlig enhed. Den enhed kaldes for ÅOP, som er en forkortelse for årlige omkostninger i procent, og det er altså det bedste tal at bruge når man sammenligninger lån, det gælder naturligvis også de hurtige quicklån.

Mange fristes til at sige, at omkostningerne til lånet er det afdrag man har hver måned, hvis man ser sådan på det så er løbetiden på lånet er afgøre de månedlige omkostninger. Vælger du fx at låne 6000 kroner og betale over 6 måneder, så vil du betale 1000kroner om måneden + renter og udgifter. Vælger du derimod at låne 20.000 og betale over 5 år så vil du kun betale 330 kroner om måneden + renter og udgifter.

Så selvom det lånte beløb er markant større i den ene case, så er det altså billigere om måneden fordi løbetiden også er markant større. De samlet udgifter til lånet, altså det du skal betale udover det lånte beløb vil dog også være markant større på lånet med den lange løbetid.

Quicklån med eller uden sikkerhed

Når man taler om lån med og uden sikkerhed, så er det lånefirmaet der gerne vil have en eller anden form for sikkerhed for, at de kan få deres penge igen. Man kan sammenligne det lidt med en pantlåner, her skal man dog aflevere det man stille i sikkerhed, det kan fx være familiens arve smykker. Når man gerne vil have et quicklån skal man ikke aflevere nogen smykker, faktisk kan man for det meste låne helt uden at stille sikkerhed.

Det forholder sig dog sådan, at hvis man ønsker at låne et større beløb, så kan der godt blive stillet krav om sikkerhed. Sikkerheden ligger så fx i fastejendom, en bil eller tilsvarende som der kan tinglyses gæld i. Vælger man at låne penge og stille villaen i sikkerhed, så kan lånefirmaet kræve villaen sat på tvangsauktion, hvis man ikke overholder aftalerne i låneaftalen.

Indhent flere tilbud inden du tager et quicklån

Inden du kaster dig ud i et quicklån, så bør du overveje at indhente tilbud fra flere firmaer. Selvom vores oversigt giver overblik over mulighederne, så kan der være forskellige forhold omkring din person og økonomi, der gør at du kan få en bedre aftale end standardaftalerne. Derfor giver det god mening at rette henvendelse til flere lånefirmaer, og her indhente et tilbud inden man endeligt godkender en aftale.

Det kan også være en mulighed at spille lånefirmaerne ud imod hinanden, det giver nemlig mulighed for at presse renter og gebyr ned i pris. Det kræver dog, at du har din økonomi i orden for så har du nemlig hele lånemarkedet foran dig. Bare fordi det er uden om banken, så skal man ikke lade sig spise af med det første og bedste tilbud et lånefirma tilbyder.

Når man har modtaget det første tilbud, så henvender man sig til den næste låneudbyder og spørger om de kan gøre det bedre, konkurrencen på markedet gør, at de med stor sandsynlighed gerne vil matche dit tilbud, eller gøre det bedre. Men det slutter ikke her, for når du så har fået en bedre tilbud fra det nye firma, så henvender du dig igen til det første lånefirma, og spørger om de kan matche den nye pris, hvilket de højst sandsynligt kan. På den måde får du skabt mulighederne for, at få de bedste vilkår på dit quicklån.