SMS Lån – Nem ansøgning fra både mobil og tablet

Hvis du er på jagt efter et SMS lån, hvor det er nemt og hurtigt at låne penge, så er du landet det rigtige sted. Vi har samlet markedets muligheder for SMS lån og har dermed gjort det nemt og sikkert for dig at finde en lån der passer til dig. Du kan ansøge fra måde mobil og tablet.

Trin 1 af 3 nemme trin
 • 1Find dit lån
 • 2Send din ansøgning
 • 3Nyd det!
Indtast lånebeløb
 • Helt gratis og uforpligtende
 • Nemt og hurtigt
 • 100% Sikkert

SMS Lån, er kært barn med mange navn, det er nemlig også kendt som mirkolån, lynlån og mobillån. Fælles for det hele er, at det er nemt at sende sin ansøgning af sted fra mobil og tablet, og man har et svar i løbet af meget kort tid.

Hvordan ansøger man om et SMS lån?

Hvis du sidder med overvejelser om, at stifte en nemt og hurtigt lån via SMS, så kommer her en guide til hvordan du med din mobil eller tablet i hånden nemt og sikkert kan få en bedre økonomi med et tilhørende lån. Følg punkterne nedenfor:

 • Find en udbyder på listen
 • Vælg lånebeløb
 • Indtast dine oplysninger
 • Indsend ansøgning
 • Vent på godkendelse
 • Modtag og brug pengene efter dine behov

SMS lån uden sikkerhed

Da SMS lån kategoriseres som værende kviklån, og kendte som hurtige små lån, så er der aldrig krav om nogen form for sikkerhed i forbindelse med optagelse af gælden. Det er derfor rigtig nemt at blive godkendt som låner. Omvendt er der dog ofte krav om, at låntageren ikke er optaget i RKI (Ribers), som er et register over dårlige betalere.

Når du laver en SMS lån uden sikkerhed, så betyder det at du ikke skal lave pant i fx fast ejendom for at kunne låne pengene. Hvis der er stillet sikkerhed i dit hus eller lejlighed vil låneudbyderen kunne stille krav om, at du sælger boligen i tilfælde af, at du ikke kan betale afdragene. Altså hvis du misligholder gælden. Det kan nemt blive en kedelig situation, og du bør derfor altid nøje overveje hvad du vil stille i sikkerhed.

Selvom der ikke er stillet sikkerhed i noget, så kan kreditor stadigvæk godt kræve dine værdier solgt, det kan ske igennem fogedretten. Her er der dog ikke garanti for at du ejer noget værdi, som de kan penge ud af. Det er også lånetagers ord for, at der ikke er nogen værdi som ligger til grund for afgørelserne. Man vil dog blive bedt om at redegøre for sin økonomiske situation.

Hvad er et SMS lån og Minilån

Som skrevet i tidligere, så er det populært at kalde tingene forskelligt. SMS lån er oprindeligt en mulighed tilbudt mobilejerne via SMS, men i dag er næsten alle mobiler smartphones, og via disse har man adgang til nettet. Derfor giver det bedre mening at tilbyde minilån til forbrugerne via. Låneudbydernes hjemmeside. Her har forbrugerne meget bedre mulighed for at danne sig et overblik over lånet, og udbyderen har også meget bedre mulighed for at gøre det overskueligt med grafiske detaljer ol.

Hvilke krav stilles der så til låntager?

Kravene er meget forskellige fra låneudbyder til låne udbyder, derfor vælger vi at lave en liste med de mindste krav der stilles på tværs af markedet. Det betyder altså, at det ikke er alle udbyderne der kan matche kravene. Til gengæld kan du bruge filter funktionen i toppen til at justere låneudbyderne så de matcher nogen af dine indstillinger. Her kommer listen med krav:

 • Du er mindst 18år
 • Du har bopæl i Danmark
 • Du har et CPR-nummer i Danmark
 • Du har en dansk bankkonto
 • Du må ikke være registreret hos RKI
 • Du har et NemID
 • Du har et telefonnummer

Der findes muligheder for SMS lån trods RKI registrering, men det er ofte en meget dyr proces at kaste sig ud i. Renterne er nemlig ofte tårnhøje, og det er de fordi låneudbyderne tillader sig, at udnytte de presset forbrugere, samtidigt med at de vurdere risikoen til at være meget høj i forbindelse med lånet. De sidste kan man jo ikke rigtig sige noget til.

Lån nemt med NemID

Når man låner penge i dag, så er der ofte krav om at forbrugeren har NemID, derfor kan det også godt være et krav fra lånefirmaerne. Det betyder nemlig at låne dokumenterne kan underskrives elektronisk, og de spare derfor flere arbejdsgange og penge.

Din digitale signatur med NemID, er ligeså juridisk gældende som din fysiske underskrift, og du skal derfor heller ikke bekymre dig om det besvær der ligger i enden, at møde op for at underskrive, eller at sende dokumenterne frem og tilbage, hvor der jo også opstår mulighed for at de kan forsvinde i posten undervejs.

Lån uden renter – Altså et gratis lån

Kampen om forbrugerne gør ind i mellem at lånefirmaerne smider om sig med fordelagtige lån. Det betyder også at man ind imellem ser muligheder for at låne forholdsvis små beløb til en rente på 0%. Det skulle man ikke umiddelbart mene, at der er nogen gevinst i for låneselskaberne, men det forholder sig helt sikkert sådan, at de laver nogen grundige beregninger på, hvor står chancen er for at du måske ikke overholder dine afdrag og derfor kan tillade sig at pålægge gebyr og straf renter, og her tjener de så pengene.

Egentlig er de gratis lån en fin forretning hvis du står og mangler fx 5000,- DKK, så skal du nemlig blot betale 5000,- DKK tilbage igen. Nogen gange er lånene kun rentefrie den første måned, men hvis man forventer, at kunne have tilbage betalt lånet inden udgang af den efterfølgende måned, så er det jo også rigtig godt.

SMS lån

Overvejelser i forbindelse med SMS lån

Det her gælder ikke kun SMS lån, det gælder faktisk alle låne. Man skal nemlig gøre sig nogen gode overvejelser inden man låner penge. Ofte synes det, at være en god mulighed for at få adgang til kapital, men det er aldrig gratis. Hvis man låner 5000,- DKK, så kan det nogen gange ende med, at man har betalt både 10 og 15.0000,- DKK inden lånet er færdig betalt.

Derfor skal du altså ikke bare låne for at låne, men i stedet for prøve at overveje hvordan du måske kan klare situationen uden et SMS lån. Der kan være mange andre gode udveje på økonomiske situationer. Fx giver det ikke mening at stifte gæld, hvis formålet er at bruge pengene på et restaurantbesøg, eller en bytur med vennerne.

Derfor kan der være gode argumenter for et SMS lån, hvis du står og mangler penge til at betale regninger eller lignende. Hvis det er anden gæld du skal låne penge til at afvikle, så giver det måske god mening, at samle dine låne i et større forbrugslån. Det er nemlig heller ikke altid en god ide at optage gælde for at afdrage på anden gæld. Det vil nemlig alt andet end lige fordyre processen, og kan i sidste ende gør, at du sidder med en masse små lån, hvor de månedlige afdrag samlet set bliver en stor økonomiske byrde for dig.

Hvor meget kan du låne?

Det er selvfølgelig et af de oftest stillede spørgsmål her på siden. Når du laver et mobillån, så kan du faktisk låne til optil 400.000,- DKK, det kræver dog oftest, at man stiller sikkerhed hvis man ønsker at låne så mange penge. Hvis der er tale om SMS lån, så er det typisk inddelt i små kviklån:

 • SMS lån 1000 DKK

Der er rig mulighed for at finde udbydere der tilbyde små lån på 1000,- DKK, endda med hurtigt godkendelse så du ikke skal sidde og vente på svaret. Faktisk kan man få straks godkendelser på næsten alle kviklån.

 • SMS lån 3000 DKK
  SMS lån på 3000 DKK er ret almindeligt, største delen af dem vi her på siden hjælper med at låne penge, falder i en af de 3 kategorier her. I hvert fald så længe vi taler SMS lån. 3000 DKK bliver nemt og hurtigt godkendt hos udbyderne, der i dag har mulighed for automatisk at tjekke RKI for dit CPR-nummer.
 • SMS lån 5000 DKK
  Det skulle være muligt at finde en god udbyder, som tilbyder gode vilkår til dig som ønsker at låne 5000 DKK i dag. Ligesom med de 2 øvre lån, så er der mange steder mulighed for straks godkendelse så du ikke skal vente på svaret. Bliver du afvist et sted, kan du altid hurtigt og nemt ansøge om et lån det næste sted.

Sådan får du et billigt SMS lån

Uoverskueligheden er til at få øje på når man gerne vil låne penge. Markedet er fyldt med firmaer, som tilbyder lån i mange størrelser og med forskellige omkostninger til følge. Så hvis du skal finde et billigt SMS lån, så skal du se dig godt for, men vi kommer selvfølgelig også lige med et par tips og tricks der hjælper dig på rette vej.

Din søgen starter på listen i toppen af siden, men inden du begynder at filtrere den på renterne, så skal du vide, at man ikke altid får et billigt SMS lån alene ved at kigge på renterne, der er nemlig andre udgifter forbinde med at stifte og afdrage gæld, som spiller ind på de samlet udgifter.

Lånefirmaerne er her lidt tarvelige for de ved nemlig godt, at folk kigger på renter, og så har svært ved at overskuelig de samlet udgifter. Både fordi de øvrige udgifter ofte hedder noget forskelligt, men også fordi det er svært at sætte dem i system.

Heldigvis har vi i Danmark et finanstilsyn der har håndhæver fastsættelsen af ÅOP, som er en forkortelse for de årlige omkostninger i procent. Det er altid lånets omkostninger regnet sammen i et tal, som kan bruges til at sammenligne med andre lån.

Hvis du er klar, så lån penge nu og får dem udbetalt i løbet af kort tid.

Mange partier har ønsket det forbudt

Der er en del partier der gennemtiden har kigget skævt til de hurtige og nemme lånemuligheder, det gælder selvfølgelig også SMS lån. Vi er af den opfattelse, at de enkelte forbrugere selv er i stand til at vurdere hvad der er at betragte som en dårlig forretning, og hvad der er en god forretning for netop dem. Vi mener det bygger på en grundig vurdering af markedet og de udgifter der er i forbindelse med stiftelse af gælden og afdragene på den.

Det er også derfor vi har samlet den liste der ses ovenfor, hvor der ikke kun er samlet udbyderne, men også listet de forskellige muligheder de tilbyder markedet. De er listet i en detaljeret beskrivelse af renter, min. Lånebeløb, max lånebeløb og ÅOP.