SMS Lån – Nem ansøgning fra både mobil og tablet

Hvis du er på jagt efter et SMS lån, hvor det er nemt og hurtigt at låne penge, er du landet det rigtige sted. Vi har samlet markedets muligheder for SMS lån og har dermed gjort det nemt og sikkert for dig at finde et lån, der passer til dig. Du kan ansøge fra måde mobil og tablet.

SMS Lån er også kendt som mikrolån, lynlån og mobillån. Fællesnævneren er, at det er nemt at sende sin ansøgning af sted fra mobil og tablet – og at du har svar i løbet af meget kort tid.

Hvordan ansøger man om et SMS lån?

Hvis du sidder med overvejelserne om at stifte et nemt og hurtigt lån via SMS, kommer her en guide til, hvordan du nemt og sikkert kan få et lån til det, du mangler. Følg blot punkterne nedenfor:

 • Find en udbyder på listen
 • Vælg det ønskede lånebeløb
 • Indtast dine oplysninger
 • Indsend ansøgningen
 • Vent på godkendelse
 • Modtag og brug pengene efter dine behov

SMS lån uden sikkerhed

Da SMS lån kategoriseres som værende kviklån samt hurtige små lån, er der aldrig krav om nogen form for sikkerhed i forbindelse med optagelse af gælden. Det er derfor rigtig nemt at blive godkendt som låner. Omvendt er der dog ofte krav om, at låntageren ikke er optaget i RKI (Ribers), som er et register over dårlige betalere.

Når du optager et SMS lån uden sikkerhed, betyder det, at du ikke skal udlægge pant i for eksempel fast ejendom for at kunne låne pengene. Det er en stor fordel. Hvis der er stillet sikkerhed i eksempelvis dit hus eller lejlighed, vil låneudbyderen nemlig kunne stille krav om, at du sælger boligen i tilfælde af, at du ikke kan betale afdragene. Eller populært sagt misligholder gælden. Det kan derfor nemt blive en kedelig situation.

Selvom der ikke er stillet sikkerhed i noget, kan kreditor dog stadigvæk godt kræve dine værdier solgt, hvis du ikke betaler dine månedlige ydelser. Det skal imidlertid ske igennem fogedretten. Du vil derfor ikke pludselig risikere at der står nogen i din dør op indsamler dine værdier. Du kan således trygt optage et SMS lån uden sikkerhed, hvis du blot betaler de månedlige afdrag som aftalt i lånekontrakten.

Hvad er et SMS lån og Minilån?

Som nævnt tidligere er det populært at kalde den samme ting noget forskelligt. SMS lån er oprindeligt en mulighed, der blev tilbudt mobilejerne via SMS. I dag er næsten alle mobiler dog smartphones med adgang til nettet. Derfor giver det bedre mening at tilbyde minilån til forbrugerne via låneudbydernes hjemmesider fremfor de traditionelle SMS’er. Her har forbrugerne også meget bedre mulighed for at danne sig et overblik over lånene –  og udbyderen har meget bedre muligheder for at gøre det overskueligt for kunderne.

Hvilke krav stilles der til låntager?

Kravene for SMS lån er meget forskellige fra låneudbyder til låneudbyder. Derfor har vi valgt at lave en liste med de minimumskrav, der stilles på tværs af markedet. Det betyder altså, at det ikke er alle udbyderne, der kan matche kravene. Til gengæld kan du bruge filterfunktionen i toppen af siden til at justere låneudbyderne, så de matcher netop dine indstillinger.

Her er listen med krav for at du kan optage et SMS lån:

 • Du er mindst 18 år.
 • Du har bopæl i Danmark.
 • Du har et CPR-nummer i Danmark.
 • Du har en dansk bankkonto.
 • Du må ikke være registreret hos RKI.
 • Du har et NemID.
 • Du har et telefonnummer.

Der findes muligheder for SMS lån trods RKI registrering, men det er ofte en meget dyr proces at kaste sig ud i. Renterne er nemlig ofte tårnhøje. Det er de blandt andet, fordi låneudbyderne gerne vil tjene så meget som muligt samtidigt med, at de løber en større risiko ved at udlåne penge til personer, der har dårlige kreditforhold.

Lån nemt med NemID

Når du  låner penge i dag, er der ofte krav om at forbrugeren har NemID. Det bevirker nemlig, at lånedokumenterne kan underskrives elektronisk. Det sparer en masse tid og optimerer arbejdsgangen hos udbyderne.

Din digitale signatur med NemID er i øvrigt ligeså juridisk gældende som din fysiske underskrift. Du skal derfor ikke bekymre dig om besværet med at møde op i banken eller sende dokumenterne frem og tilbage. Med den risiko for at brevet bliver væk i posten, som denne fremgangsmåde kan medføre.

Lån uden renter – Altså et gratis lån

Kampen om forbrugerne gør ind i mellem, at lånefirmaerne tilbyder meget fordelagtige lån. Det betyder også, at du indimellem kan få mulighed for at låne forholdsvis små beløb til en rente på 0%. Umiddelbart skulle man ikke mene, at der er nogen gevinst for låneselskaberne i denne fremgangsmåde – det er dog ikke tilfældet. Med denne type lån er der nemlig ofte høje gebyrer tilknyttet. Enten i forbindelse med oprettelsen eller hvis du ikke overholder din betalingsaftale.

De gratis lån kan være en fin forretning, hvis du står og mangler eksempelvis 5000,- DKK, fordi du således heller ikke skal betale mere end netop de 5000,- DKK tilbage igen. Nogle gange er lånene dog kun rentefri den første måned – men hvis du forventer at kunne have tilbagebetalt lånet inden udgangen af den efterfølgende måned, er det stadig et godt lånetilbud.

SMS lån

Overvejelser i forbindelse med SMS lån

SMS lån eller ej. Du skal altid gøre dig nogle gode overvejelser, inden du låner penge. Ofte kan SMS lån virke som en god mulighed for at få adgang til penge – men det er aldrig gratis. Renterne kan være høje og det samme gælder gebyrerne. Hvis du låner 5000,- DKK, kan det derfor nogle gange ende med, at du har betalt både 10 og 15.0000,- DKK inden lånet er færdigbetalt.

Derfor skal du ikke bare låne for at låne, men i stedet prøve at overveje, hvordan du måske kan klare situationen uden et SMS lån. Der kan være mange andre gode udveje på økonomiske situationer. For eksempel giver det ikke mening at stifte gæld, hvis formålet er at bruge pengene på et restaurantbesøg eller en bytur med vennerne. Her er det måske bedre at spare op eller lave noget andet sammen i steder.

Der kan dog også sagtens være gode argumenter for at optage et SMS lån. For eksempel hvis du står og mangler penge akut eller har et stort ønske, du gerne vil have opfyldt.

Hvis det er anden gæld, du skal låne penge til at afvikle, kan det måske give mere mening at samle dine lån i et større forbrugslån. Det er i øvrigt generelt ikke en god ide at optage yderligere gæld for at afdrage på gammel gæld. Det vil nemlig fordyre processen og kan i sidste ende medføre, at du sidder med en masse små lån, hvor de månedlige afdrag samlet set bliver en stor økonomisk byrde for dig.

Hvor meget kan du låne?

Når du foretager et SMS lån, kan du låne til op til 400.000,- DKK. Det kræver dog oftest, at du stiller en form for sikkerhed, når du ønsker at låne så mange penge. Det mest almindelige, når man taler om SMS lån, er dog de mindre beløb. Typisk inddelt i små kviklån:

 • SMS lån 1000 DKK
  Der er rig mulighed for at finde udbydere, der tilbyde små SMS lån på 1000,- DKK. Endda med hurtig godkendelse, så du ikke skal sidde og vente på svaret. Faktisk kan du få straksgodkendelse på næsten alle kviklån.
 • SMS lån 3000 DKK
  SMS lån på 3000 DKK er ret almindelige. Størstedelen af vores besøgende her på siden optager lån i denne størrelsesorden, når der er tale om SMS lån. 3000 DKK bliver nemt og hurtigt godkendt hos udbyderne, der  har mulighed for automatisk at tjekke om du står i RKI, blot de har dit CPR-nummer,
 • SMS lån 5000 DKK
  Det er også muligt at finde en udbyder af SMS lån, som tilbyder gode vilkår når du ønsker at låne 5000 DKK. Ligesom med de 2 øvrige lån, er der mange steder mulighed for straksgodkendelse, så du ikke skal vente på svaret. Bliver du afvist et sted, kan du i øvrigt altid hurtigt og nemt ansøge om et lån det næste sted.

Sådan får du et billigt SMS lån

Uoverskueligheden kan være stor, når du gerne vil låne penge. Markedet er fyldt med firmaer, som tilbyder lån i mange størrelser og med forskellige omkostninger til følge. Hvis du skal finde et billigt SMS lån, skal du med andre ord se dig godt for. Her får du derfor nogle tips og tricks, der hjælper dig på rette vej.

Din søgen starter på listen i toppen af siden. Inden du begynder at filtrere de forskellige SMS lån med udgangspunkt i  renterne, skal du dog være klar over, at du ikke altid får et billigt SMS lån alene ved at kigge på renterne. Der kan nemlig være andre udgifter forbundet med at stifte og afdrage gæld, som spiller ind på de samlede udgifter.

Lånefirmaerne ved dog godt, at deres kunder kigger på renterne og markedsfører sig derfor ofte herpå. Det kan gøre det svært som forbruger at gennemskue de reelle priser.

Heldigvis har vi i Danmark Finanstilsynet, der har stillet som krav til udbyderne, at de skal oplyse den såkaldte ÅOP, som er en forkortelse for de årlige omkostninger i procent. ÅOP’en er et udtryk for hvor meget lånet koster pr. år med alle udgifter indregnet. Dette tal er derfor nemmere at bruge, når du skal sammenligne priser.

Mange partier har ønsket SMS lån forbudt

Der er en del partier, der gennem tiden har kigget skævt til de hurtige og nemme lånemuligheder. Det gælder selvfølgelig også SMS lån. Vi er af den opfattelse, at de enkelte forbrugere selv er i stand til at vurdere, hvad der er en god eller dårlig forretning for netop dem. Med en grundig vurdering af markedet og de udgifter, der er i forbindelse med stiftelse af gæld og afdragene på dem, kan man som forbruger godt træffe et veloplyst valg.

Det er også derfor, vi har samlet listen over låneudbydere ovenfor. Med den er det nemmere at sammenligne og vurdere de forskellige vilkår og dermed træffe det bedste valg i netop din økonomiske situation.  Listen indeholder nemlig detaljerede beskrivelser af renter, mulige lånebeløb og ÅOP.