Minilån

Har du brug for penge mellem hænderne nu og her? Der findes mange måder at kunne få penge på bankkontoen indenfor kort tid. På internettet findes der et hav af låneudbydere, der kan tilbyde dig forskellige former for lån.

Trin 1 af 3 nemme trin
  • 1Find dit lån
  • 2Send din ansøgning
  • 3Nyd det!
Indtast lånebeløb
  • Helt gratis og uforpligtende
  • Nemt og hurtigt
  • 100% Sikkert

Nogle af de mest almindelige online lån er kviklån, forbrugslån, minilån og lignende. Tjek internettet ud og find en låneudbyder, som kan opfylde dine krav til et lån. Husk og vær opmærksom på især løbetiden, da denne er afgørende for, om man skal betale endnu mere tilbage.

At låne penge online:

Det er meget varierende hvornår de forskellige online lån skal være betalt tilbage. Nogle låneudbydere giver en længere løbetid end andre og tilbyder at kunne låne forskellige beløb. Et minilån skal som regel være betalt tilbage indenfor 3 måneder og man kan låne op til omkring 10.000 kr. I dag er det utrolig nemt for danskerne at optage et lån over internettet. Man kan foretage et online lån alle vegne, så længe man har adgang til internettet. Når man har ansøgt om lånet skal man underskrive låneaftalen med NEM-ID, så det er vigtigt, at man altid har sit nøglekort på sig. Der er mange fordele forbundet med at kunne optage lån på internettet. Man kan faktisk være så heldig at kunne optage et minilån gratis. Hvis dette er gældende, så skal man kunne betale pengene tilbage hurtigt muligt. Hvis man ikke kan overholde løbetiden, så kan lånet blive rigtig dyrt. Derfor er det vigtigt, at man sætter sig ind i, om man har råd til at kunne optage lånet.

Nogle af de mest populære minilån, der kan foretages på internettet, er Ferratum, L`easy minilån, Banknorwegian.dk, Turbolån, LånLet og mange flere. Med mange online lån bliver der ikke stillet sikkerhed for lånet, hvilket vil sige, at renter og gebyrerne bliver høje. Samtidig vil de årlige omkostninger i procent blive høje. Det er mange forskellige årsager til, at danskerne vælger at foretage et lån på internettet. Ifølge diverse undersøgelser viser det sig, at især studerende og enlige foretager online lån. Studerende gør det typisk i slutningen af måneden, imens enlige især bruger mange penge i forbindelse med højtider.

Online lån og RKI:

Hvis man er registreret i RKI, så betyder det, at man er en dårlig betaler og dermed skylder penge væk til diverse kreditorer. Man vil stå i RKI indtil regningerne er blevet betalt. Det er meget sværere for danskerne at låne penge online, hvis de er registreret i RKI. Dette skyldes, at pengeinstitutterne kan se, om man er registreret i systemet eller ej. Pengeinstitutterne er meget kritiske, når de skal låne penge ud. Da danskerne, der er registreret i RKI, ikke kan stille sikkerhed for lånet, så tør pengeinstitutterne ikke at tage chancen og låne pengene ud. Det er meget bedre for folk i RKI at lade være med at optage flere lån, da de vil få endnu mere gæld og dermed flere renter og gebyrer at skulle betale af på. Det er langt bedre at få styr på den økonomiske situation, så man forhåbentligt kan komme ud af RKI systemet. Nogen låneudbydere tilbyder dog lån af penge trods RKI,dette betragtes dog som værende et højrisiko lån, og derfor vil renten typisk være højere end på tilsvarende lån, hvor lånetager ikke er registreret som dårlig betaler.