Ferratum

Ferratum blev grundlagt i 2005 og er en international udbyder af mobile finansielle tjenesteydelser. Virksomheden er med andre ord en mobil bank. Ferratum har hovedkvarter i Helsinki og tilbyder sine finansielle tjenester i både Europa, Nordamerika og Sydamerika.

Ferratum tilbyder automatiserede bankprocesser ved hjælp af et selvindlærende scoresystem dermed, hvad der er blevet kaldt banebrydende sikkerhed og fart leverer kreditgodkendelser til virksomhedens kunder.

Virksomhedens banebrydende teknologi på området er blot en af de mange fordele ved at låne hos Ferratum. Ferratum kan blandt andet tilbyde:

 • Et rentefrit lån i 30 dage.
 • Fuld fleksibilitet til lav rente med Ferratum Kredit.
 • Penge på din konto maksimum 45 minutter efter, du har godkendt med NemID, hvis du låner i åbningstiden.
 • Et lån, der er sikkert og føles trygt.

Sådan låner du hos Ferratum

Hos Ferratum kan du nemt, hurtigt og sikkert låne helt fra 1500 til 10.000 kroner. Du ansøger om dit lån gennem låneformularen på virksomhedens hjemmeside. Formularen er nem og hurtig at udfylde – du skal blot bruge NemID for at sende din ansøgning af sted. For at låne skal du blot følge en række simple trin:

 • Klik dig ind på deres hjemmeside
 • På hjemmesiden ser du med det samme låneformularen, som du skal udfylde for at ansøge om et lån.
 • Angiv først, hvilket beløb du ønsker at låne.
 • Udfyld herefter en række oplysninger om dig selv – herunder dit navn og CPR-nummer.
 • Læs og accepter vilkårene for lånet og tryk på ’Ansøg nu’
 • Send din ansøgning af sted og vent på svar.
 • På grund af Ferratums banebrydende teknologi, vil du strakt efter få svar på din ansøgning.
 • Godkender du lånet med NemID inden for Ferratums åbningstider, vil du efter maksimum 45 minutter kunne se det lånte beløb på din konto.

Hvad kan Ferratum tilbyde dig?

Ferratum er med sin særlige og effektive teknologi på kort tid blevet en enormt populær lånemulighed blandt kunderne. Banken har mere end 2 millioner tilfredse kunder i over 22 lande verden over. Det skyldes dels, at selve låneprocessen er hurtig, lettilgængelig og effekt og dels, at serviceniveauet og trygheden er høj.

Sikkerheden er i top, når du låner penge hos Ferratum, så du kan undervejs i hele forløbet føle dig i tryg og sikker, hvilket er en vigtig faktor for mange, når de vælger, hvilken bank, de vil benytte sig af. Har du på noget tidspunkt et eller flere spørgsmål, kan du på virksomhedens hjemmeside finde mange udførlige guides, gode råd og svar på spørgsmål, du eventuelt måtte have.

Har du alligevel spørgsmål, som ikke er besvaret på hjemmesiden, kan du altid kontakte deres personale. Ferratum har en dansk kundeserviceafdeling særligt til bankens danske kunder. Du kan i tidsrummet 9 til 20 på hverdage og 10 til 17 på lørdage kontakte deres kundeservice via telefon på:

70201047 eller 78730932.

Herudover kan du stille spørgsmål på e-mail:

[email protected]

Desuden kan du på virksomhedens hjemmeside kontakte en medarbejder i kundeservice gennem chatfunktionen nederst i hjemmesidens højre hjørne.

Lån penge til det, du står og mangler

De fleste har oplevet, at der opstår en situation, hvor pengene ikke rækker. Af og til kan det i sådanne situationer være nødvendigt hurtigt at få adgang til det beløb, der mangler på kontoen. I en sådan situation vælger mange at benytte sig af et kviklån.

Der er dog stor forskel på, hvad udbyderne af kviklån kan tilbyde deres kunder. I situationer, hvor du ønsker hurtigt at have adgang til det beløb, du har brug for og samtidig ønsker at føle dig sikker, når du låner, er Ferratum særligt relevant – også set i relation til andre, lignende lånemuligheder.

Med Ferratum kan du have de penge, du mangler inden for en time – og så er det ovenikøbet med en attraktivt lav rente. Det kræver blot, at du lever op til Ferratums få krav. For at ansøge om et lån hos Ferratum skal du blot have folkeregisteradresse i Danmark, have dansk CPR-nummer og være fyldt 23 år.

At ansøge om et kvikløn kræver i øvrigt, at du ikke er registreret med anmærkninger hos RKI, Debitor Registret eller i Ferratums eget register. Opfylder du disse få krav, kan du derfor benytte sig af Ferratums gode muligheder for at optage lån og få hurtigt og nemt råd til det, du står og mangler.