Føniks Privatlån

Føniks Privatlån er en af de nyere lånemuligheder, som er lanceret af D:E:R Privat finans. Bag det nye lån står L’easy, som er en lånevirksomhed med enormt stor erfaring på området. Du kan derfor være sikker på, at menneskerne bag lånet har styr på, hvad de laver. Med Føniks Privatlån kan du låne op til 175.000 kroner til en lav rente.

Der er mange gode grunde til at benytte sig af Føniks Privatlån. Udover at du har muligheden for et større lånebeløb, som du kan bruge til alt det du står og mangler. Blandt de mange fordele, der er ved at låne hos Føniks Privatlån, kan blandt andet nævnes:

 • Muligheden for at låne med en attraktiv lav rente, der er ens for alle.
 • Muligheden for at låne hurtigt og nemt.
 • Muligheden for at føle dig tryg, når du låner.

Hvordan ansøger man om lån hos Føniks Privatlån?

Hos Føniks Privatlån vægtes kundernes oplevelse højt. Servicen er derfor i top, og selve låneprocessen er nem og overskuelig.

Når du har besluttet dig for at foretage et lån hos Føniks finans, er der en række nemme og hurtige skridt, du skal gennemgå for at sende din ansøgning af sted:

 • Gå ind på Føniks Privatlåns hjemmeside.
 • På hjemmesiden kan du med det samme angive, hvilket beløb du ønsker at låne. Du har mulighed for at låne helt fra 10.000 til 175.000 kroner til det, du står og ønsker dig.
 • Når du har angivet dit ønskede beløb, trykker du på ’Start ansøgning.’
 • Herefter sendes du til en side, hvorpå du skal vælge lånets løbetid. Du kan vælge at betale dit lån tilbage over 24 måneder eller helt op til 120 måneder. Jo længere løbetid, du vælger, jo lavere vil den månedige ydelse være. På siden kan du også se denne ydelse alt efter, hvilken løbetid, du angiver.
 • Når du har angivet lånets løbetid, skal du indtaste en række oplysninger om dig selv. Føniks Privatlån skal blandt andet vide, hvornår du har fødselsdag, beskæftigelse og om du er dansk statsborger.
 • Til sidst skal du angive til hvilken konto, lånet skal overføres samt bekræfte din ansøgning med dit NemID. Så er du i gang.
 • Ansøger du inden for Føniks Privatlåns åbningstider mellem klokken 8 og 18 Mandag – fredag eller mellem klokken 10 og 18 Lørdag – søndag, så vil du få svar på din ansøgning inden for en time.
 • Godkendes din ansøgning, vil pengenes blive overført til din konto senest dagen efter. Det er hurtigt, nemt og effektivt.

Hvem er Føniks Privatlån

Føniks Privatlån eksisterer i samarbejde med D:E:R og kan tilbyde deres kunder et sikkert og hurtigt lån med en attraktiv rente. Det helt særlige ved Føniks Privatlån i forhold til andre lånemuligheder er, at renten er lige for alle og derfor altid attraktiv.

Hos Føniks Privtlån er det en kerneværdi, at kunderne altid har en god oplevelse. Det sikres blandt andet ved, at virksomheden har åbent alle ugens dage mellem 8 og 22. I dette tidsrum vil du som kunde få svar på din ansøgning inden for en time, hvorefter dit lån vil være tilgængeligt på din konto senest en dag efter.

Kundens gode oplevelse sikres desuden ved et højt servicniveau, som skal sikre, at du føler dig tryg gennem hele låneprocessen – helt fra du skriver din ansøgning, indtil du har betalt de sidste kroner tilbage. Føniks Privatlåns kundeservice kan i hele åbningstiden kontaktes på telefon:

+45 99999222

Skab muligheder for dig selv med et kviklån fra Føniks Privatlån

Det hele handler om at have det sjovt. Det kan af og til koste penge. Mange har sikkert prøvet at ønske sig noget eller ønske at glæde andre, men at være forhindret, fordi pengene ikke rækker. I sådanne tilfælde er det enormt ærgerligt at penge skal udgøre en barriere, og mange benytter sig derfor af muligheden for at foretage et kviklån.

I en sådan situation er der mange gode grunde til at vælge Føniks Privatlån frem for andre lånemuligheder. Når du låner hos Føniks Privatlån, stilles der ikke spørgsmålstegn ved, hvad du ønsker at bruge pengene på. Så længe du opfylder kravene, kan du låne penge hos Føniks Privatlån.

Tjenesten er både sikker og hurtig, og du kan hos Føniks Privatlån låne et større beløb, end hvad der er tilfældet hos andre udbydere af kviklån. Hos Føniks Privatlån er en stor fordel desuden, at renten er den samme, uanset hvilken beløb, du låner. Uanset om du har brug for at låne 10.000 eller 175.000 eller et beløb derimellem vil du altså få glæde af den samme, lave rente.