Express Bank

Express Bank har gjort det nemt, trygt og sikkert for dig at låne penge til det, du går og drømmer om. Med mere end 30 års erfaring og 400.000 låneansøgninger årligt er Express Bank blandt de førende låneudbydere på markedet og de tilbyder mange forskellige typer af lån, heriblandt forbrugslån, samlelån, ferielån, billån og byggelån. De forskellige lån er nemme at forstå og søge om – og du kan være sikker på, at en af bankens 200 medarbejdere behandler din ansøgning på rekordtid, så du hurtigt kan komme i gang med at købe ny bil, bygge om eller bestille drømmerejsen.

Her kan du læse mere om, hvad Express Bank kan tilbyde dig og blive klogere på nogle af de produkter, der er særligt populære blandt bankens kunder, nemlig forbrugslån, Visa ONEcard og låne- og kreditsikring.

Få forbrugslån til en lav rente

Drømmer du om at få et nyt køkken, at tage familien med til Thailand eller noget helt tredje? Så kan det hurtigt blive til virkelighed med et forbrugslån fra Express Bank. Her kan du nemlig låne op til 300.000 kr. og få pengene overført til din NemKonto med det samme, uden at stille sikkerhed for lånet – det gør ansøgningsprocessen meget hurtigere end i en almindelig bank.

Lån til det, du lige står og mangler

Når du tager et forbrugslån hos Express Bank får du også større frihed til at vælge, hvordan du vil bruge de penge, du har lånt. Det er nemlig dig, der har den fulde råderet over det beløb, du låner hos Express Bank. Det betyder, at du ikke skal redegøre for, hvad pengene skal bruges til. Selvom Express Bank som udgangspunkt ikke blander sig, hvad pengene skal bruges til, så udbyder de alligevel en række lån, som er designet til et bestemt formål. Det kan fx være lån til dine byggeprojekter eller lån til drømmerejsen. Ved du allerede, at pengene skal bruges til at rejse for, kan det altså godt betale sig, at kigge på Express Banks ferielån. Blandt Express Banks produkter er der nemlig mange gode alternativer til traditionelle forbrugslån.

Udover stor selvbestemmelse og hurtigt svar på din låneansøgning, er de traditionelle forbrugslån fra Express Bank kendetegnet ved at have lave renter, sammenlignet med andre forbrugslån. Her kan du nemlig optage lån fra 4,99 % i pålydende rente. Det er ikke blot en lav rente, sammenlignet med lignende låneudbydere, men også en konkurrencedygtig rente, sammenlignet med den, du kan få på tilsvarende forbrugslån i din primære bank.

Brug låneberegneren til at få et overblik

Er du det mindste i tvivl om, hvad dit forbrugslån vil koste dig? Så brug Express Banks låneberegner. Ved at indtaste lånets størrelse og løbetid kan du hurtigt få svar på, hvad dit forbrugslån kommer til at koste dig om måneden. Det kan være en god hjælp, inden du ansøger om et lån.

Bemærk, at du ikke kan optage forbrugslån hos Express Bank, hvis du er registreret i RKI.

Tag Express Bank med på ferien

Express Bank tilbyder dig ekstra økonomisk sikkerhed på rejsen – og det er der rigtigt mange kunder, der benytter sig af. Et Visa ONEcard fungerer som et alternativ til traditionelle forbrugslån, hvor du kan ansøge om en kredit på helt op til 50.000 kr. – det sikrer, at du har penge nok med på ferien, åbner op for nye muligheder og giver dig fleksibilitet og frihed på ferien.

Husk to kreditkort

Det kan være en god ide at medbringe flere kreditkort på ferien i tilfælde af, at I får stjålet eller mister det ene, og der er rigtigt mange danskere, der hvert år har glæde at medbringe et Visa ONEcard som deres andet kreditkort. Et kreditkort fra Express Bank er nemlig ikke bare et ekstra kreditkort – det er også jeres garanti for, at der er penge nok til resten af rejsen. Især på længere rejser kan det være en god ide at medbringe et kreditkort, som du kan bruge, hvis feriebudgettet er ved at være brugt op.

Få mere frihed med et Visa ONEcard

Er du i tvivl om, om der er penge nok på feriekontoen til at stille eventyrlysten eller sætter dit budget nogle begrænsninger for den rejse, du længe har drømt om? Så er du i samme båd som mange andre danskere. Et feriebudget betyder nemlig kompromiser, men sådan behøver det ikke at være. Hvert år hjælper Express Bank rigtigt mange danskere på ferie ved at give dem mulighed for at forfølge spontane ideer eller booke drømmerejsen, også selvom pengene på feriekontoen ikke helt rækker. Et Visa ONEcard behøver nemlig ikke være en nødløsning, der kun tages i brug, hvis dit primære kreditkort bliver stjålet eller hvis feriekontoen er ved at være tom. Der er mange som vælger at bruge deres kreditkort fra Express Bank som deres primære betalingskort på ferien for at kunne nyde den fuldt ud.

Uanset om du bestiller et Visa ONEcard for en sikkerheds skyld eller for at for at kunne holde ferie med færre bekymringer og begrænsninger, så er et kreditkort fra Express Bank hurtigt, nemt og billigt at ansøge om. At søge om et Visa ONEcard:

  • Tager kun få minutter (Ansøg online her)
  • Koster 0 kr. i stiftelsesgebyr
  • Koster 0 kr. i oprettelsesgebyr
  • Giver dig 45 dages rentefri kredit på køb

Skab tryghed med en låne- og kreditsikring

Med sloganet ”Lån penge til nuet” lover Express Bank, at du hurtigt kan låne penge hos dem. Men hurtig behandling af din låneansøgning er langt fra det eneste, du får, når du bliver kunde i Express Bank. Banken går nemlig også op i, at det skal være sikkert og trygt at låne penge. Derfor tilbyder de bl.a. en god låne- og kreditsikring til deres kunder.

Låne- og kreditsikringen er din garanti for, at der bliver betalt af på dit lån, hvis uheldet er ude og du bliver arbejdsløs, mister evnen til at arbejde eller din økonomiske situation på anden måde ændrer sig med det resultat, at du ikke længere er i stand til at betale af på lånet. Forsikringen dækker nemlig renter og afdrag på dit lån.

En lånesikring skaber tryghed for dig og din familie, og det kan godt betale sig at investere i – også selvom det kan være svært at forestille sig, at du ender i en situation, hvor du ikke kan betale af på dit lån. At tænke forud og sikre sig mod uheldige omstændigheder er altid en god ide – og Express Bank har gjort det både let og billigt for dig at skabe ekstra tryghed, når du låner penge hos dem.

Hvis du fx har taget et forbrugslån 25.000 kr. med en løbetid på 48 måneder, så er prisen på din lånesikring 77 kr. pr. måned. Det behøver altså ikke at være dyrt at sikre dig og de fleste, der har en låne- og kreditsikring synes ikke det er en stor udgift, sammenlignet med den tryghed, de får til gengæld.

Kan du tegne en låne- og kreditsikring?

Næsten alle, der er kunde i Express Bank kan tegne en forsikring, som dækker i tilfælde af fuldt tab af arbejdsevne eller ufrivillig arbejdsløshed. De eneste betingelser du skal opfylde, er du skal:

  • Have et lån eller et kreditkort i Express Bank
  • Være mellem 18 og 66 år
  • Have et dansk CPR-nummer
  • Kunne passe et fuldtidsarbejde

Det mest oplagte er, at du har låne- og kreditsikring i al den tid, du betaler af på dit lån eller kredit. Har du alligevel fortrudt, at du har tegnet en låne- og kreditsikring eller ønsker du at opsige den før den ophører, så er der kort opsigelsesvarsel på forsikringer hos Express Bank.

Fakta om Express Bank

Express Bank blev stiftet i 1987 og har dermed 30 års erfaring som låneudbyder på det danske marked. I dag har de mere end 200 ansatte, som hvert år behandler ca. 400.000 låneansøgninger. De tilbyder en række forskellige lån og har der desuden et tæt samarbejde med Handelsbanken og Dansk Supermarked. Det betyder, at Express Bank har et tæt samarbejde med flere end 2000 varehuse og butikker. Express Bank har hovedkontor i Taastrup.