Alfalån

Alfalån er en online virksomhed, som formidler lån til private forbrugere. De tilbyder lån gennem virksomhedens samarbejdspartnere, men tilføjer ikke ekstra renter eller gebyrer på lånet. Du skal derfor ikke betale ekstra for at få gavn af de goder, Alfalån kan tilbyde dig som kunde.

Der kan over tid opstå mange forskellige situationer, hvor det kan være nødvendigt eller relevant at låne penge. Der kan for eksempel opstå uventede udgifter eller regninger, eller du kan stå og ønske dig noget, hvor pengene ikke helt rækker. I sådanne situationer kan et kviklån være en god idé at overveje.

Der er mange muligheder for at optage kviklån hos forskellige udbydere, men hvis du ønsker at kunne bruge pengene hurtigt og samtidig ønsker at føle sig sikker, er Alfalån et godt valg. Der er mange fordele ved at optage lån netop her. En række centrale fordele, som er værd at nævne er:

  • Muligheden for at låne uden at skulle redegøre for, hvad lånet skal bruges til.
  • Muligheden for nemt og anonymt at låne penge.
  • Muligheden for at få de lånte penge udbetalt samme dag, som der ansøges om lånet.

Sådan låner du gennem Alfalån – enkelt og hurtigt

En af de største fordele ved at låne gennem denne låneudbyder er, at du hurtigt vil stå med det beløb, du mangler til rådighed. De lover deres kunder, at de samme dag, som der ansøges om lånet vil have det lånte beløb til rådighed på deres konto, hvis lånet godkendes. Måske der du kan være heldig at overtale udbyderen til at udbetale et lån selvom du står i RKI.

Hvis du opfylder kravene for at kunne låne hos låneudbyderen her, vil din låneansøgning blive godkendt på blot 30 sekunder. Det betyder, at du allerede samme dag, som du ansøger kan begynde at bruge de penge, du har lånt. Det kan være en stor fordel i situationer, hvor du akut mangler økonomisk råderum.

Når du ansøger om et lån gennem Alfalån, er der en række simple steps, du skal gennemgå:

  • Klik dig ind på deres hjemmeside.
  • På startsiden vil du blive mødt af en orange knap, hvorpå der står ’start låneansøgningen nu.’
  • Når du har trykket på knappet, videreføres du til en side, hvorpå du kan angive, hvor stort et beløb, du ønsker at låne. Her kan du låne mellem 3000 helt op til 75.000 til det, du står og ønsker dig eller har brug for.
  • Hernæst skal du justere lånets løbetid. Jo længere løbetiden er, jo mindre vil den månedlige ydelse være.
  • I takt med at du justerer det ønskede beløb og lånets lånetid, vil en række oplysninger fremgå af siden. Du vil blandt andet kunne se den månedlige ydelse, ÅOP, debitorrenten samt det samlede tilbagebetalingsbeløb.
  • Når du er tilfreds med beløbene, kan du klikke dig videre og indtaste en række simple oplysninger om dig selv.
  • Når oplysningerne er indtastet, er du klar til at sende din låneansøgning af sted. Godkendes din ansøgning, har du dine penge senere samme dag. Det er enkelt og hurtigt.

Hvem er Alfalån?

Alfalån tilbyder lån gennem virksomhedens samarbejdspartnere og formulerer således blot de bedste lånemuligheder til forbrugerne. De fleste kan ansøge om et lån hos denne låneudbyder – det kræver blot, at du er myndig, at du har fast arbejde og en indkomst på mere end 150.000 årligt før skat.

Du må desuden ikke være registreret i RKI eller debitorregisteret. Opfylder du disse få krav, kan du ansøge om et lån her med det samme og have pengene senere i dag.

Låneprocessen er både nem og overskuelig, men skulle der alligevel opstå spørgsmål undervejs, kan du altid kontakte deres kundeservice, som er klar til at hjælpe dig til at få den bedste mulige oplevelse med dit lån. De kan kontaktes på e-mail:

[email protected]

Eller findes på adressen:

Alfalån A/S
Tigervej 31
4600 Køge

Lån penge fra din smartphone

De fleste har oplevet at befinde sig i en situation, hvor økonomien ikke rækker. Nogle gange kan der af forskellige årsager være brug for hurtigt at udvide sit økonomiske råderum. Med Alfalån få du muligheden for hurtigt og nemt at gøre netop dette.

Du kan endda sende din ansøgning om lån fra din smartphone og have det lånte beløb senere samme dag. Det er den nemmeste tænkelige måde hurtigt, lovligt og sikkert at skaffe de penge, du mangler til det, du måtte ønske dig eller have brug for.

Det bliver ikke meget nemmere eller hurtigere og dermed oplagt for dig, som har behov for penge i en akut situation.