HG Finans

HG Finans er en online lånevirksomhed, hvor du kan optage dit næste lån enkelt, fair og trygt.

Du kan låne op til 50.000 kr. til lige, hvad du har lyst til.

Afbetalingen kan foregå i op til 72 måneder. Det giver dig muligheden for en lav månedlig afbetaling til en lav rente. Du kan selvfølgelig altid indfri dit lån før tid uden ekstra gebyrer.

Alt i alt en sikker og fleksibel låneudbyder, som tilbyder dig et hurtigt og nemt lån.

Optag dit næste lån hos HG Finans

Det tager ingen tid at optage et lån hos HG Finans. Det er bare et par klik på computeren og så kan du på ganske kort tid se pengene på kontoen. Det er vigtigt, at det skal være nemt at optage og sende en ansøgning om lån – og det er HG helt bevidste om.

Det eneste du skal gøre for at få dit lån her, er at følge denne lille guide til optagelse af lån deres  hjemmeside:

  1. Vælg lånebeløb og løbetid.
  2. Udfyld ansøgningen
  3. Underskrive digitalt med dit NemID
  4. Pengene bliver udbetalt til din konto

Med disse få overskuelige trin, er du altså sikret en hurtig og problemløs låneproces.

Hvem er HG Finans?

De er en erfaren spiller i låneindustrien på internettet. Det er vigtigt, at det skal være nemt for kunderne at optage et lån hos dem. Deres målsætning er at gøre det enkelt, fair og trygt at låne hos dem.
HG Finans har et samarbejde med BasisBank A/S om at udbyde lån. BasisBank A/S er en af de bedste og mest etablerede banker i Danmark.
Når du ansøger om et lån hos HG Finans, vil pengene således blive lånt af BasisBank A/S.

Her kan du ansøge om mellem 5.000 og 50.000 kr. til lige, hvad du har lyst til. Du bestemmer selv, hvad du vil bruge pengene på, f.eks. en ny cykel eller indskud til en ny lejlighed. Der bliver ikke stillet spørgsmål eller rejst tvivl, så længe du lever op til kravene om et lån.

Du kan vælge at betale af på dit lån i 12 til 72 måneder, eller indfri dit lån, når du har lyst. Det koster ikke ekstra at indfri lånet før tid.
Du får en lav rente hos dem og det er uden skjulte gebyrer. Du får en fast månedlig ydelse, så du altid kender dine udgifter.

Kundeservice er især også vigtig for dem. Kunderne skal have en god oplevelse ved at optage lån hos HG Finans. Når du optager et lån, vil du senest få svar en time efter, du har sent din ansøgning. Lånet vil allerede blive udbetalt den næste hverdag. Det er god service.

Har du spørgsmål vedrørende optagelse af lån, så anbefales det altid at spørge inden man søger. Kontakt HG Finans på deres e-mailadresse [email protected], og få afklaret dine spørgsmål inden du søger.

Det lette valg med store fordele

Det er nemt og enkelt at optage online lån. Du skal bare være fyldt 18 år. For de fleste lånevirksomheders side, skal du heller ikke være registreret i RKI eller debitorregistret. Disse lave krav er for mange en stor fordel, og altså oftest kun muligt online.

Hvis du kan opfylde disse få krav, så kan du roligt og sikkert låne online.

Så der er mange goder ved at optage et lån på internettet, i stedet for at gå i banken, selvom det for nogen kan være uoverskueligt.

Heldigvis har de fx hos HG Finans gjort hele processen hurtig og nem for dig. Teamet her er også hurtige på tasterne, så lånet kan blive udbetalt samme dag eller et par dage efter.

Du skal heller ikke stille nogen form for sikkerhed, når du optager et kviklån på internettet. Du behøver ikke have fast ejendom eller bil, for at låne penge. På samme måde skal du heller ikke forklare og begrunde, hvad du skal bruge pengene til, før du kan få lov til at låne dem. Låneudbyderne er ligeglade med, hvad du bruger pengene på.

Samtidig er mange bange for tårnhøje renter, når de kigger på lån. Man hører tit om lån med renter på over 50% årligt. Men udbyderne vil gerne være de bedste og mest eftertragtede på markedet. Og konkurrencen på markedet af låneudbydere er så stort, så faktisk presser det renterne ned til din fordel.Så er det ikke på tide, at optage dit næste lån på internettet og opnå store fordele med lav rente og tidsbesparelse?