Bank Norwegian

Bank Norwegian er en internetbaseret bank, der sælger standardiserede lån til privatkunder. Det vil sige, at du som privatperson kan låne af banken. Banken er et datterselskab af Norwegian Finans Holding ASA, som administrerer aktierne i datterselskabet.

Hos Bank Norwegian kan du låne fra 5.000 kroner og helt op til 400.000. Bankens vision er at gøre det nemt og overskueligt for kunderne at låne penge til det, de står og mangler.

Hvis du ønsker at låne penge til det, du står og mangler, er der mange forskellige udbydere af kviklån. Det kan være svært at finde ud af, hvilken af udbyderne, der tilbyder den mest fordelagtige lånemulighed for dig og dit behov.

Uanset om du ønsker at låne et stort eller et mindre beløb, er der dog enormt mange gode grunde til at vælge Bank Norwegian frem for andre udbydere af kviklån. Blandt de mange fordele er blandt andet:

 • Muligheden for at bevare overblikket over dit lån under hele processen.
 • Muligheden for at låne store beløber til en fordelagtig rente på helt ned til 8,99%.
 • Standardiserede lån gør det muligt at låne nemt og enkelt uafhængigt af, hvilket beløb, du ønsker at låne.
 • Muligheden for hurtigt at have adgang til det lånte beløb.

De enkle steps til et lån hos Bank Norwegian

Uanset om du ønsker at låne et større eller mindre beløb hos Bank Norwegian, skal du først ansøge om dit lån. Det er nemt og hurtigt at ansøge om et lån hos Bank Norwegian, og får du lånet godkendt, kan du have det lånte beløb på din konto samme dag. For at ansøge om et lån hos banken skal du:

 • Besøge Bank Norwegian på deres hjemmeside: banknorwegian.dk
 • I menuen vælger du den øverste mulighed ’lån
 • Herefter skal du vælge, hvilken type af lån, du ønsker at ansøge om. Du kan vælge et hurtiglån, et forbrugslån eller et samlelån.
 • Når du har valgt din type af lån, skal du indtaste en række oplysninger, som blandt andet omfatter det beløb, du ønsker at låne af banken og en række oplysninger om dig selv.
 • Godkend din ansøgning og sende den af sted.
 • Du skal ikke vente længe, før du modtager et svar på din ansøgning.
 • Godkendes ansøgningen, kan du have det ønskede beløb på din konto samme dag – klar til at bruge på det, du står og ønsker dig.

Hvem er Bank Norwegian?

Bank Norwegian lover deres kunder nogle af markedets bedste vilkår. Kundernes oplevelse vægtes højt, hvorfor bankens centrale vision er at gøre det overskueligt og nemt for forbrugerne at låne penge. Det gøres blandt andet ved at tilbyde standardiserede lån, som gør hele låneprocessen overskuelig for kunderne.

For at gøre låneprocessen så tryg for forbrugerne som muligt, tilbyder Bank Norwegian et højt serviceniveau. Har du et eller flere spørgsmål, kan du finde mange svar på bankens hjemmeside under fanen ’Kundeservice.’

Herudover kan du direkte kontakte kundeservice ved hjælp af det standardiserede kontaktskema. Du kan desuden i telefontiderne 10 til 16 på alle hverdage kontakte banken på telefon:

+45 70801100

Eller skrive dit eller dine spørgsmål til banken på mail:

[email protected]

Henvendelserne besvares hurtigst muligt.

Til nye projekter eller en sjovere hverdag

Der kan opstå mange forskellige situationer, hvor det kan give mening at låne penge. Det er altid ærgerligt, hvis pengene ikke rækker til det man står og ønsker sig. Hos Bank Norwegian kan du låne penge til lige akkurat det, du står og mangler penge til – uanset hvad det måtte være.

Uanset om du ønsker at gøre din hverdag lidt sjovere eller at få råd til en nyt, særligt projekt, dit hjerte brænder for, kan det blive muligt med et lån hos Bank Norwegian. Banken giver modsat mange andre tilsvarende lånemuligheder mulighed for at låne større beløb, så det ikke kun er et nyt køleskab du har råd til, men måske en ny bil eller et mindre byggeprojekt.

Det er nemt og hurtigt at låne penge her, og de fleste kan benytte sig af tilbuddet. Der er blot en kort række krav, som skal opfyldes for at kunne ansøge om et lån hos Bank Norwegian.

De vigtigste, og eneste, krav er, at du skal bo i Danmark, være fyldt 23 år og desuden ikke være registreret i enten RKI eller Debitorregisteret.

Så snyd ikke dig selv for en økonomisk frirum, så længe du har en plan for tilbagebetaling af lånet og plads i økonomien på sigt til et lån.