Zaplo.dk

Zaplo.dk er i høj grad defineret ved at være innovative og moderne. De har valgt at fokusere på en helt ny type af forbrugslån, som blandt andet indeholder en kortere bindingsperiode, øget fleksibilitet, gennemskuelighed og gode kundeoplevelser.

Lyder dette som noget, du gerne vil kunne genkende i en låneudbyder? Så kan du med fordel låne dine penge hos denne udbyder. Vil du gerne se endnu flere fordele? Så kan du læse med herunder.

Der er rigtig mange fordele ved at låne penge hos Zaplo.dk, og her finder du nogle enkle af disse fordele:

 • Mulighed for ekstra betalinger
  – Du kan altid få lov til at betale ekstra af på dit lån, så hvis du pludseligt har 500 kroner tilovers, så kan du betale dem ekstra, og derved kan du spare penge på renteudgifterne.
 • Nemt, hurtigt og nemt igen
  – Hos Zaplo.dk kan du låne penge fra din mobil, tablet eller computer. Du kan ansøge om lånet i alle døgnets timer, og du vil modtage pengene efter senest to hverdage, hvis du bliver godkendt til at låne.
  Du skal blot anvende dine bankoplysninger og dit NemID, når du ansøger, hvilket gør processen både sikker, let og hurtig.
 • Fleksibilitet og troværdighed
  – Når du låner penge her, så har du mulighed for at vælge en ganske kort løbetid. Så hvis du står og mangler lidt penge nu og her, og hvis du ved, at du hurtigt kan betale dem af, så kan du vælge en løbetid på helt ned til tre måneder. Derved behøver du ikke at bekymre dig om lånet i længere tid end højst nødvendigt.Alle lånevilkår er gennemskuelige, det er nemlig utroligt vigtigt for Zaplo.dk, at de har en høj kundetilfredshed. Udover dette ser man også en høj troværdighed i, at de faktisk giver gode råd til økonomien på deres helt egen blog.

Er det svært at låne hos Zaplo.dk? Slet ikke

Det er utroligt simpelt at låne hos denne udbyder, du skal blot følge disse fem trin:

 • Gå til hjemmesiden fra din mobileenhed eller din computer
 • Klik på ”ansøg her”, når du er klar
 • Opret konto med e-mail og kodeord
 • Udfyld personlige oplysninger
 • Underskriv med NemID
 • Lån pengene nu

Wupti, så har du ansøgt om et lån, og du vil modtage svar hurtigst muligt. Det er både nemt og hurtigt.

Hvem er Zaplo.dk?

Zaplo.dk er den nye spiller på lånemarkedet, og de skaber glæde for rigtig mange lånere hver eneste dag. De tilbyder disse smarte forbrugslån i samarbejde med 4finance APS, som er registret i København. Igennem dette samarbejde er det også garanteret, at de er under tilsyn af Finanstilsynet, således at der ikke kan foregå nogen typer af hvidvaskninger af penge.

Det er nemt at komme i kontakt med denne udbyder, og de er altid klar til at hjælpe dig med netop din henvendelse. Du kan kontakte dem på tre forskellige måder:

De sidder klar til at svare alle hverdage fra 08:00 – 16:00, så hvis du har nogle spørgsmål, så ringer eller skriver du bare. Du vil hurtigt modtage svar, og du kan spørge om alt. Du kan altså både henvende dig, hvis du har spørgsmål til et potentielt lån, eller du kan kontakte dem, hvis du har problemer med at betale dit allerede eksisterende lån.

Banklån eller online lån?

Er det ikke bedre at låne sine penge i banken? Der er både fordele og ulemper ved at låne penge online fremfor at låne i banken, dog synes der er være en del flere fordele, og nogle af dem vil du få præsenteret her:

 • Det er hurtigt og nemt
 • Det er diskret og giver frihed
 • Det er fleksibelt
 • Det er sikkert

Som det allerede er blevet sagt, så sparer du altså en hel del tid, hvis du vælger at låne penge online og derved fravælger banklånet. Det er herved også lettere, og du skal ikke møde op i banken eller redegøre for, hvad lånet skal anvendes til.

Herudover har du altid mulighed for at betale ekstra eller for at betale hele lånet ud, hvis dette bliver en mulighed for dig.
Mange mennesker er dog nervøse omkring sikkerheden ved online lån, men man kan være helt rolig. Man skal ikke stille nogen form for sikkerhed, men man er selv beskyttet. Det er blandt andet derfor, at man skal underskrive med NemID, og det er ligeledes også derfor, at pengene altid vil blive udbetalt til din personline NemKonto, som er koblet sammen med dit NemID.