Kronelån

Kronelån er en virksomhed, der tilbyder kviklån fra 1.000,00 kr. og op til 15.000,00 kr. Kreditvarigheden løber fra tre måneder til ubegrænset tilbagebetalingstid. Man kan derved indfri lånet, når det passer bedst ind i ens økonomi. Lånene her, fungerer som en kassekredit, hvor penge kan stå som tilgængelige, selvom de ikke er trukket ud af kontoen.

Nem og overskuelig ansøgning om lån hos Kronelån

Når man ansøger om lån her, skal man bruge sit NemID og have en NemKonto. Via ansøgerens NemID henter systemet oplysninger om ansøgerens lønsedler og skatteoplysninger. Man bliver kreditvurderet på baggrund af disse informationer. Når lånet er blevet godkendt af Kronelån, skal man bare acceptere det ved hjælp af sit NemID.

Man får oprettet en konto på Kronelåns webside, hvor man vil få et beløb stillet til rådighed, lidt ligesom en kassekredit i banken. Man behøver ikke at få udbetalt hele beløbet på én gang, men kan i stedet vælge at få beløbet udbetalt over flere gange og derved mindske sine renteomkostninger.

Der er dog et loft på hvor mange penge, man kan trække ud af den. Kassekreditten er koblet op til ens NemKonto, så når man ved hjælp af NemID vil trække penge ud af sin kassekredit hos Kronelån, overføres de hurtigt til ens NemKonto.

Om Kronelån

De kan kontaktes på alle hverdage fra klokken 08.00-18.00.

Man kan komme i telefonisk kontakt med dem på telefonnummer: 44 22 90 80

Eller per mail til: [email protected]ån.dk.

Det er også muligt at chatte med dem på deres webside eller på deres facebookside.

Adressen er Østergade 13, 1100 København K.

Kronelån tilbyder en meget fleksibel låneform, hvor man selv disponerer over kassekreditten. Man kan få penge overført fra den over flere omgange og behøver derfor ikke at bruge hele kreditten på én gang. Man bestemmer selv hvor hurtigt, man vil indfri lånet. Det vil sige, at man ikke har en tidsfrist på at betale lånet ud. Passer det bedre ind i økonomien at vente et halvt år, så har man fri mulighed for at vente.

Når man har fået kassekreditten godkendt, tager det kun en halv time at få overført penge til sin Nemkonto. Det er hurtigt og let at overskue. Nye kunder kan højst låne 4.000,00 kr. første gang. Dette beløb kan øges gradvist op til 15.000,00 kr. når man har udvist rettidige afbetalinger på renter og i øvrigt også er kreditvurderet til at kunne låne et højere beløb end 4.000,00 kr.

Det er altid muligt at indbetale mere end minimumsbeløbet for renter, så kassekreditten gradvist kommer i 0. Hele beløbet kan også indfries på samme tid, hvis man ønsker det. Man kan også vælge kun at betale renterne i en periode, så beløbet på kassekreditten ikke ændrer sig.

Fordele ved at låne til en kassekredit online

En kassekredit kan være en form for et sikkerhedsnet, hvis man pludselig skulle komme i en situation, hvor man mangler penge. ´Ved at have en kassekredit, kan man lynhurtigt få pengene overført til sin NemKonto, hvis man skulle få brug for dem.

Har man lyst til en velfortjent ferie til et eksotisk land med lyseblåt vand og Bounty strande, så har man også muligheden for det. Eller skal man for eksempel holde en dyr konfirmationsfest eller barnedåb, kan man med en kassekredit dele udgifterne ud over en større periode, så der ikke bliver gået på kompromis med de særlige livsbegivenheder.

Banken ville næppe synes om at lave en kassekredit, som kun bruges til selvforkælelse eller uforudsete udgifter. Når man tager et online lån, så er der ingen, der peger fingre. Det er udelukkende en selv, der vurderer, om man vil prioritere det, som man skal bruge pengene til.

Ved denne type lån bestemmer man næsten alt selv. Det er nok også de færreste banker, der vil indgå en aftale om en kassekredit på ubestemt tid. Det finder man til gengæld ved Kronelån. Har man kun brug for at have kreditten i for eksempel tre måneder, så kan man til hver en tid indfri hele lånet.

Kassekreditten er også ideel til dem, der har en travl hverdag og derfor har svært ved at presse et møde i banken ind i kalenderen. Det er meget nemt, hurtigt og med stor afdragsfrihed. Det tager kun få minutter at ansøge om lånet, og man får svaret på kreditvurderingen med det samme.

Bagefter råder man selv over kassekreditten, og hvornår man ønsker penge udbetalt fra den til sin NemKonto og hvor meget, man ønsker at betale af på lånet ad gangen. Du kan altså sagtens finde en mulighed for lån af penge her.