Robotlån

Robotlån er en låneudbyder baseret på fuldautomatisk service og udbetaling af lån. Robotlån er internetbaseret og de grundlæggende processer af styret af en maskine. Det vil sige, at du her kan låne uden at skulle være i kontakt med rådgivningspersonale. På trods af automatiseringen kan dit lån dog blive afvist, hvis du ikke opfylder de opstillede kriterier.

Gode grunde til at vælge Robotlån som din næste låneudbyder:

 • Lynhurtig behandlingstid
 • Letforståelige vilkår og krav
 • Mulighed for at tilpasse lånet din unikke situation

Sådan låner du hos Robotlån

Fordi næsten alle låneprocesser udføres af robotter og ikke mennesker, er det utrolig nemt og ligetil at låne via Robotlån. Processen er det samme næsten lige meget hvad. Det eneste som kan variere, er ventetiden – og det sker typisk kun, hvis der er behov for manuel behandling af en ansøgning.

Sådan ser det typisk ud:

 • Du beslutter dig for, hvilket beløb du vil låne og hvad tilbagebetalingstiden skal være
 • Du går ind på deres hjemmeside og finder menuen med låneansøgning
 • Du udfylder låneansøgningen efter dine ønsker
 • Du modtager en mail med bekræftelse eller afslag på dit lån
 • Du underskriver låneaftalen ved brug af NemID
 • Du modtager endelig bekræftelse, også via mail
 • Du modtager pengene på din konto kl. 14 næste dag

Hvem er Robotlån egentlig?

Når det kommer til pengesager, så kan det måske virke en smule foruroligende, at de fleste processer styres af robotter. Men faktisk er robotter i sådanne situationer langt mere pålidelige end mennesker. De kan regne og udsende mails langt hurtigere og mere effektivt, og de laver stort set aldrig fejl.

De gode vilkår med hensyn til lynhurtig behandlingstid bliver netop gjort mulig af, at det er en fuldautomatisk hjemmeside med meget lidt reel mandkraft. Der er selvfølgelig en reel bank (Basisbank) bag lånesummerne, og der er derfor ingen fare for snyd. Selve låneudbyderen her fungerer derimod som formidler og udbyder af de økonomiske produkter, som Basisbank udbyder.

Godt at vide inden du låner online

At låne kan til tider være en både forvirrende, skræmmende og besværlig proces. Dette er det nok særligt for dem, som forbinder det at låne med en række ture og tunge samtaler nede i banken. Sådan kan det godt være nogle gange, men ikke altid – særligt ikke, når du låner online.

At låne online giver nemlig en større frihed. For eksempel er det kun de færreste online lån, som kræver nogen form for sikkerhed. Der er ofte heller ikke særlig mange krav til ens økonomiske situation. Og sidst, men ikke mindst, så går det betydeligt hurtigere, når du vælger udbydere som Robotlån til at forestå dit online lån.

Tænk over dette, før du tager et online lån

Der er altså gode økonomiske aftaler at komme efter på internettet. Og der er da også stadig flere og flere mennesker, som benytter sig af muligheden for at få hurtige penge ind på kontoen. Men et lån er samtidig også en økonomisk forpligtelse, som man altid skal betale tilbage.

Det er derfor vigtigt at tænke over følgende, inden du låner:

 • Hvor mange penge har jeg reelt brug for?
 • Hvor meget kan jeg klare at betale tilbage hver måned?
 • Hvad har jeg brug for pengene til?
 • Kan jeg skaffe pengene ved at spare lidt mere, end jeg plejer?
 • Vil et lån i den lange ende gavne min økonomi?

Denne type af lån kan du finde online

Lån, man kan tage via nettet, er typisk af den type, som vi populært kalder for forbrugslån. Disse er de lidt mindre lån, som mange mennesker tager til hverdagens forbrug. Måske hvis man skal have en ny bil, mangler penge til et haveskur eller gerne vil på ferie med sin familie.

Forbrugslån er smarte, fordi de er nemme at tage. Det betyder dog ofte også, at beløbene ikke altid er så store. Det kan de være – nogle gange kan du låne helt op til 400.000 på denne måde. Men det økonomiske råderum er ofte lidt mindre, netop fordi du ikke forpligter dig med nogen form for økonomisk sikkerhed.

Held og lykke med dit lån hos Robotlån

Går du og mangler penge til det ene eller det andet, og virker det som en klog beslutning at låne, så kan Robotlån kun anbefales. Den store effektivitet og muligheden for at tilpasse lånet dine behov taler kraftigt for denne låneudbyder.

Husk at tjekke din mail, når du er i gang med at ansøge om et kviklån via denne side. Det er nemlig her, du modtager meget relevant information.