ExtraCash

Hos ExtraCash kan du låne præcist til det, som du gerne vil købe. Du kan ansøge og se, om du kan modtage et lån, men denne ansøgning er naturligvis ikke bindende, så det er en god mulighed for at se, om du overhovedet kan låne, før du rent faktisk vælger at gøre netop dette.

Man opnår rigtig mange fordele ved at låne penge på nettet, og man opnår i høj grad også mange fordele ved at låne disse penge hos ExtraCash. Her er en kort liste med fordele, som du kan glæde dig over, hvis du vælger at optage dit lån hos denne udbyder.

 • Det er virkeligt hurtigt at ansøge, Det tager ganske kort tid at ansøge og hjemmesiden er yderst overskuelig.
 • Du modtager hurtigt låne, Hvis du bliver godkendt til at låne, så vil du modtage pengene inden for ganske kort tid.
 • Du kan låne et stort beløb, Du kan låne helt op til 75.000 kroner, og du kan selv vælge løbetiden.
 • Det er sikkert, Alle dine oplysninger vil være beskyttet, og du skal underskrive med NemID.

Dette var blot et par af de mange fordele, som du kan opnå, hvis du vælger at låne hos ExtraCash. En anden fordel er, at det er virkeligt simpelt, hvilket du kan læse meget mere om i det næste afsnit, som vil give dig en simpel guide til, hvordan du låner penge hos denne udbyder.

Simpelt lån – følg blot denne guide

Det er virkeligt simpelt at låne, og du kan nemt modtage pengene allerede i dag, hvis blot du følger denne guide.

 • Gå til hjemmesiden
 • Vælg lånebeløb og løbetid
 • Indtast personlige oplysninger
 • Send ansøgningen afsted

Du vil nu modtage svar på din ansøgning. Den ansøgning, som du laver her, er ikke bindende, så du kan sagtens prøve at ansøge, hvis du blot er nysgerrig og potentielt gerne vil låne på et andet tidspunkt.

Hvad tilbyder ExtraCash?

Helt kort sagt, så tilbyder ExtraCash lån med stor variation i låneløb og løbetid, så det er nemt for låneren at tilpasse lånet efter sit eget behov. Hos dem kan du låne fra 5000 kroner og helt op til 75.000 kroner, hvilket må siges at give mulighed for lidt af hvert.
Herudover kan du selv vælge, om du vil have en løbetid på 12 måneder, en løbetid på 60 måneder eller hvilken som helst længde herimellem.

På forsiden af deres hjemmeside finder du en låneberegner, således at du selv kan lege med tallene. Her kan du for eksempel se forskel på ydelsen, hvis du vælger at låne i 12 måneder, eller hvis du vælger at låne i 36 måneder. Dette er altså et virkeligt effektivt redskab, hvis du gerne vil danne dig et overblik over alle dine muligheder, før du låner.

Du kan nemt kontakte ExtraCash ved at skrive til deres mailadresse på: [email protected]
På denne mail vil du hurtigt modtage svar, og hvis du ansøger, så vil du ligeledes få svar stort set med det samme.
ExtraCash tilbyder deres lån og finansiering i samarbejde med Basisbank A/S, som er under opsyn af finanstilsynet, hvilket sikrer dig en sikker og god oplevelse med lånet.

Er der fordele ved at låne på nettet fremfor i en fysisk bank?

Det korte svar er, ja. Der er masser af fordele ved at låne på nettet fremfor at låne i din egen bank. Disse fordele består primært af:

 • Ingen sikkerhed
 • Hurtig behandling og udbetaling
 • Frihed og diskretion

Når du låner hos ExtraCash, vil du aldrig skulle stille sikkerhed for lånet, heller ikke hvis du låner hele 75.000. Dette giver en stor frihed, og du vil naturligvis stadig selv være sikker. Det er nemlig på ingen måde risikabelt at låne penge på nettet, så du kan sagtens optage dit næste online lån med ro i sindet.

Når du låner online, så vil du naturligvis hurtigt modtage dine penge, hvis du bliver godkendt, således at du ikke behøver at vente i flere dage eller uger.

Online lån giver ligeledes en vis frihed og diskretion. Du behøver nemlig ikke engang at forlade dit hjem, og mange steder kan man låne direkte fra telefonen. Herudover er der en frihed i, at du kan låne penge her, selvom du er blevet afvist af din bank. Du ved nemlig bedst selv, hvad din økonomi kan klare, så hvis du gerne vil låne penge hurtigt og sikkert, så kan et online lån sagtens være løsningen for dig.