GoKredit

GoKredit er en virksomhed, der tilbyder kviklån. De lægger vægt på, at det skal være hurtigt og nemt at ansøge om lån. Man får at vide, om man er godkendt umiddelbart efter at have ansøgt lånet. Når man er blevet kreditvurderet og godkendt til lånet, overføres pengene til ansøgerens Nemkonto efter 48 timer.

Der er ikke nogen uforudsete udgifter forbundet med lånet, da der er en fast etableringsomkostning i stedet for rente.

Guide: fra ansøgning til udbetaling hos GoKredit

Det foregår således, at man ansøger om lånet via Grokredits webside, hvor man udfylder en ansøgning og logger på med sit NemID. Når man har udfyldt en ansøgning, vil et system analysere om man kan godkendes til det ønskede lån. Det foregår automatisk og hurtigt, så man får svaret med det samme.

Når ansøgeren er blevet kreditvurderet, skal man godkende lånet via sit NemID. Dette sker efter 48 timer, da der i 2017 trådte en regel i kraft om at låntageren skal have betænkningstid inden man godkender lånet endeligt. Derefter bliver pengene overført til ens Nemkonto.

Det tager derfor ikke ret lang tid fra ansøgning til pengene står på kontoen, og allerede inden for få minutter ved man, om man kan få pengene udbetalt.

Der skal heller ikke redegøres for formålet med lånet eller stilles sikkerhed for lånet. Kreditvurderingen baseres udelukkende på oplysningerne, som systemet henter via NemID, hvor det analyserer din økonomiske situation for at vurdere, om du kan betale lånet ud igen inden for de 30 dage, som lånetiden løber.

Om GoKredit

GoKredit Aps er en dansk virksomhed, som blev etableret i februar 2015 af Christina Trauboth og Zeltite Cimermane. De har begge erfaring fra branchen, da de som kollegaer arbejdede for et andet lånefirma, inden de sammen etablerede deres egen lånevirksomhed.

GoKredit tilbyder udelukkende små kviklån fra 3.000,00 kr. og op til 6.000,00 kr. En af fordelene er, at der i stedet for en fast debitorrente kun er en etableringsomkostning. Debitorrenten er derfor på 0 %.

Etableringsomkostningerne ved et lån på 3.000,00 kr. er 625,00 kr. Det vil sige, at hvis man for eksempel låner 3.000,00 kr. og betaler beløbet tilbage 30 dage senere, så ender det samlede beløb, der skal betales tilbage på 3.625,00 kr.

Alle lån har en løbetid på 30 dage. Alle godkendte lånere starter med at kunne låne 3.000,00 kr. Hvis lånet tilbagebetales rettidigt, kan ens loft på et nyt lån stige med 1.000,00 kr. om måneden, dog er det højeste lånebeløb 6.000,00 kr. Man kan først optage et nyt lån, når det forrige lån er betalt tilbage.

Det er dog muligt at ansøge om forlængelse af et lån, hvis man for eksempel har svært ved at betale lånet tilbage rettidigt. Omvendt kan lånet også indfris før tid. Dette har dog ingen betydning i forhold til omkostningerne, da etableringsomkostningerne for lånet er de samme, uanset hvor tidligt man indfrier det.

GoKredit Aps har hovedsæde på Fuglebækvej 2C, 2770 Kastrup i Danmark. De kan kontaktes på hverdage fra klokken 10.00-15.00 på telefonnummer: 71 99 10 03 eller pr. mail til [email protected], hvis man har nogle spørgsmål i forbindelse med at tage et lån. Der findes også en rubrik med ofte stillede spørgsmål på deres webside, hvor man kan finde svar på de mest gængse spørgsmål.

Fordelene ved at låne online

Der er flere fordele ved at låne penge online. Det er nemt, da det kan gøres hjemmefra, og så går det hurtigt. Det tager kun et øjeblik at udfylde en ansøgning, da den ikke kræver en hel masse oplysninger, da systemet selv kan indhente de relevante oplysninger. Selve ansøgningen bliver vurderet af det automatisk system, som kan gøre det på få sekunder.

Man slipper for en langvarig kreditvurdering, hvor man skal forklare, hvad man skal bruge pengene til, som man skal, hvis man ønsker at tage et lån i banken. Der er ikke nogen, der skal overbevises om, at det er et betydningsfuldt formål, man ønsker at låne pengene til.

En af fordelene ved denne type lån er også, at der ikke trækkes renter, så man i stedet ved, hvad det præcise beløb, man skal betale tilbage ender på, inden man låner pengene. Vigtigst af alt, så er det en sikker lånemetode, da der anvendes NemID og Nemkonto. GoKredit er derfor et oplagt valg, hvis du ønsker et lån uden lang ventetid og en fast låneomkostning.