Spargo Finans

Spargo Finans tilbyder lån på helt op til 150.000 kr. Det er muligt at afdrage på lånet i op til 120 måneder.  Bliv kreditvurderet nemt og hurtigt i løbet af en time og modtag pengene samme dag eller senest dagen efter. Der skal ikke stilles nogen former for sikkerhed for lånet.

Ansøg om lån hos Spargo Finans nemt og hurtigt hjemmefra

Når man ansøger om lån online hos Spargo, så foregår det via en ansøgningsformular, som ligger let tilgængelig på deres webside. Når de har modtaget ansøgningen, foretager de hurtigt og sikkert en kreditvurdering.

Hvis man ansøger inden for deres åbningstider, får man typisk svar på om man er godkendt inden for en time. Ansøger man uden for kontorets åbningstider, så vil kreditvurderingen blive foretaget dagen efter, hvorefter man vil få resultatet tilsendt. Når man er blevet godkendt til et lån, så bliver pengene udbetalt enten samme dag eller dagen efter. Ganske belejligt, hvis man lidt akut står og mangler ekstra penge.

Man kan både ansøge online ved hjælp af sit NemID, eller man kan få tilsendt en fysisk kontrakt, hvis man bedre kan lide det. Begge dele er lige gældende, men den online ansøgning går selvfølgelig hurtigst.

Nogle foretrækker dog at sidde med papirerne i hånden, hvilket er et lige så fint valg som at ansøge online. Kreditvurderingen går også stærkt, selvom man vælger at få tilsendt ansøgningen. Man skal blot påregne den tid, det tager at då tilsendt brevet og sende det tilbage igen.

På trods af at vælge det fysiske eksemplar, så går det dog stadig hurtigere, end hvis man skal have aftalt et møde i banken samt bruge tid på sådan et møde.

Om Spargo Finans

Spargo Finans tilbyder kviklån fra 10.000 kr. og op til 150.000 kr. Lånevirksomheden blev stiftet den 24. oktober 2017 af 3C Koncernen, som også står bag det veletablerede L´easy. Selvom Spargo Finans er en forholdsvis ny virksomhed, har folkene bag den stor erfaring inden for lånemarkedet.

Virksomheden holder til på Østre Stationsvej 1-5, 5000 Odense C. Man kan komme i kontakt med kundeservice på telefonnummer: 99 99 95 55. Er man mere til skriftlig kontakt, kan kundeservice også kontaktes på mailadressen: [email protected].

Kundeservice er tilgængelige Mandag – fredag: 08:00 – 18:00, samt Lørdag – søndag: 10:00 – 18:00.

Lad drømmene blive til virkelighed

Med Spargo Finans kan næsten alle ønsker gå i opfyldelse. Det er nemt og hurtigt at ansøge om lån, og kreditvurderingen kommer kort efter man har ansøgt. Det er et sikkert sted at tage et lån og der kræves ikke sikkerhed for lånet. Det er muligt at tilbagebetale over 10 år, også selvom man kun har lånt 10.000 kr. Hvis man tager udgangspunkt i et eksempel, hvor der lånes 10.000 kr., så vil den månedlige ydelse ligge på 140-234 kr. alt efter hvor hurtigt man indfrier lånet.

Det er en stor fordel, at man kan låne et større beløb på samme det samme sted, så man kan holde sine omkostninger nede, i forhold til hvis man skulle betale af på flere forskellige små lån. Spargo Finans er en oplagt mulighed, hvis man har nogle drømme, man gerne vil have udlevet. Det kan være mere besværligt at skulle i banken for at optage et større lån. Der vil man ofte skulle redegøre for, hvad pengene skal bruges til.

Derefter skal man debattere med sin bankrådgiver, om hvor vidt det er en god eller rentabel investering. En forbedring på huset kan måske anses som en god investering, da det måske kan give et overskud i sidste ende, men det kan personlige oplevelser næppe. Personlige oplevelser er måske noget, man selv synes vil være en god livsinvestering.

Sikre og realistiske lån

Spargo Finans lægger vægt på, at man skal have et vist rådighedsbeløb om måneden, når man betaler af på et lån. Det tager de højde for, når man kreditvurderes, så låntager ikke sætter sig hårdere end man kan betale. Man behøver derfor ikke at være bange for, at man kommer til at optage et for højt lån, så man ikke kan betale af rettidigt efterfølgende.

Alt bliver taget med i beregningerne, så man kan føle sig tryg og sikker ved at tage et lån ved Spargo Finans. Har man pludselig flere penge end forventet, kan man altid indfri lånet og få det ud af verden igen før tidsfristen udløber. Dette koster ikke ekstra, men du sparer derimod en del af renteomkostningerne, da de beregnes efter hvor lang løbetid lånet har.