Santander

Santander Consumer Bank er en privatkunde- og erhvervsbank, som udspringer af den spanske Banco Santander, som er den største bank i Eurozonen samt en af de største i verden. I Norden har Santander Consumer Bank mere end 1400 medarbejdere fordelt i Danmark, Sverige, Norge og Finland.

I Danmark er et af bankens centrale fokusområder privatlån. Mange benytter derfor banken til netop dette. Der er mange fordele ved at foretage et lån hos Santander:

 • Du kan foretage et lån hurtigt og effektivt
 • Du kan låne helt fra 10.000 til 350.000
 • Det er nemt at komme i gang
 • Santander tilbyder overskuelige værktøjer til at få overblik over dit lån

Sådan låner du hos Santander

Det er nemt og enkelt at foretage et lån hos Santander. På bankens hjemmeside finder du en overskuelig guide til blandt andet, hvordan du ansøger om et lån, samt hvad det kræver at ansøge om et lån. Du skal blot følge få, enkle steps:

 • Klik dig ind på Santander Consumer Banks danske hjemmeside.
 • Øverst på hjemmesiden kan du klikke på en fane ved navn ’Privatlån’
 • Herfra kan du ansøge om det lån, du ønsker at foretage.
 • Først skal du tage stilling til, om du ønsker at låne mere eller mindre end 50.000 kroner.
 • Anvend hernæst de brugervenlige redskaber til først at angive, hvilket beløb, du nærmere bestemt ønsker at låne.
 • Herefter vælger du hvor længe, du ønsker at afbetale lånet. Til højre på hjemmesiden kan du nu se din månedlige ydelse.
 • Er du tilfreds med den månedlige ydelse, klikker du på knappen ’Start din ansøgning,’ hvorefter du sendes videre til en side, hvorpå du skal angive en række oplysninger om lånet – herunder, hvad du ønsker at bruge det lånte beløb til.
 • Når du har angivet de pågældende oplysninger, skriver du under og sender din ansøgning af sted.
 • Du vil inden for kort tid få besked om, hvorvidt din ansøgning er godkendt, og du kan foretage lånet hos Santander Consumer Bank.

Hvad kan Santander tilbyde dig?

Santander Consumer Bank kan tilbyde dig et hurtigt og sikkert lån med en attraktiv lav rente. Ansøgningsproceduren er simpel og brugervenlig og servicen er høj. Santander yder særdeles hurtig behandlingstid, hvorfor du aldrig skal vente længe fra du har ansøgt om et lån til, at pengene står på din konto.

På bankens hjemmeside, kan du angive, om du ønsker at foretage et alment privatlån, eller om du ønsker at foretage et såkaldt Privatlån Plus. Med et Privatlån Plus er renterne mindre, mens du kan låne et større beløb.

Uanset om du vælger et alment privatlån eller et Privatlån Plus, kan du altid selv vælge over hvor lang en tidsperiode, du vil afbetale lånet. Det afhænger dog af det lånte beløb, om du som maksimum kan vælge at betale pengene tilbage over 120 måneder eller 144 måneder.

Når du låner hos Santander, skal du ikke stille sikkerhed, fordi banken som udgangspunkt ikke blander sig i, hvad du ønsker at bruge dine penge på. Der kan dog være enkelte undtagelser, hvorfor du alligevel under ansøgningsprocessen bedes angive, hvad du agter at benytte det lånte beløb til.

Når du låner hos Santander, kan du være sikker på en tryg proces fra ansøgning til du har afbetalt din lån. På hjemmesiden kan du finde omfattende kundeservice, så du behøver aldrig at være i tvivl om noget, når du låner hos Santander.

Hvis du af den ene eller den anden årsag ønsker at besøge Santander Consumer Bank, kan du finde banken på adressen:

Stamholmen 147, 6.
2650 Hvidovre.

Banken har åbent alle hverdage mellem 9 og 16.

Har du et eller flere spørgsmål er mange af de spørgsmål, banken ofte modtager besvaret under fanen ’Kundeservice’ på bankens hjemmeside. Er dit spørgsmål ikke besvaret her, kan banken kontaktes på telefon:

+45 70219011

Bevar overblikket over dit lån og føl dig tryg

En af de vigtigste ting, når man foretager et lån, er utvivlsomt at følelsen af tryghed er i top. Med Santanders store fokus på kundeservice og i kraft af de brugervenlige redskaber på bankens hjemmeside, kan du altid føle dig tryg, når du låner hos Santander.

Der er fuld gennemsigtighed under hele processen, så du hele tiden kan bevare overblikket over blandt andet rente, månedlig ydelse, AOP, kreditomkostninger, gebyrer og årlige omkostninger. Når du foretager lån hos Santander, ved du altså altid, hvad du skriver under på, hvordan processen vil forløbe, og hvad der kræves af dig for at optage det pågældende lån.