ModusFinans

ModusFinans er en låneudbyder med stor fokus på den personlige frihed. Her er man nemlig klar over, at alle mennesker er forskellige – og at det samme gælder for ens økonomi. ModusFinans er en hjemmeside, hvor man kan låne uden at stille sikkerhed. Man kan derudover selv vælge beløb og løbetid på tilbagebetaling af lånet.

Fordele ved ModusFinans:

  • Hurtig behandlingstid af låneansøgninger
  • Store variationsmuligheder med hensyn til lånets størrelse og tilbagebetalingsperioden
  • Uforpligtende ansøgning

Lån hos ModusFinans trin for trin

Her følger en hurtig guide til, hvordan man foretager lån via ModusFinans:

  • Først indtaster man nogle basale oplysninger, som ModusFinans skal bruge til at godkende lånet
  • Man bruger sit NemID til at logge ind på siden, så man kan ansøge om det lån, som man ønsker sig
  • Ansøger man inden for den opgivne åbningstid, så kan man forvente et svar på ens ansøgning inden for en time
  • Bliver ansøgningen bekræftet, så kan man forvente penge på ens konto inden for ganske kort tid

Baggrunden for ModusFinans

Når man ønsker at tage et lån uden sikkerhed, så er ModusFinans en af de mere ansvarlige og pålidelige muligheder. Det er nemlig sådan, at det er fuldstændig risikofrit at tage et lån via ModusFinans. ModusFinans er et firma, som går op i, at lånet skal hjælpe dig – ikke dem.

Fordelene ved at låne via NemID

Efterhånden er rigtig mange online processer blevet omlagt til NemID. Dette gælder for eksempel, når vi skal tjekke vores bank, og når vi skal læse vores online post fra lægen, fra kommunen og fra mange andre steder. Det samme gælder, når vi skal låne hos ModusFinans.

NemID er en supersmart løsning, fordi den skaber sikkerhed. Krypteringen bag ens NemID er nemlig så stærk, at det et stort set umuligt at kunne misbruge. Derfor er der fuld diskretion og fuld rygdækning, når man vælger at tage et lån på denne måde – både for en selv og for låneudbyderen.

De mange muligheder hos ModusFinans

Tidligere i denne tekst blev det nævnt, at ModusFinans brillerer ved at give låneren stor frihed. Dette er fuldstændig rigtigt, og det skyldes særligt, at man som kunde kan sammensætte næsten lige det lån, som man går og drømmer om.

Inde på ModusFinans ’ hjemmeside kan man nemlig indstille både det beløb, som man ønsker at låne og den periode, som man ønsker at betale det tilbage på. Der er stor fleksibilitet inden for begge rammer. Det er for eksempel muligt at låne alt mellem 10.000 og 100.000 kroner, og disse kan betales tilbage på alt mellem 24 og 120 måneder.

Lånetypen som passer til alle

Den type af lån, som man kan tage hos ModusFinans, kaldes ofte for forbrugslån. Og denne type af lån er helt særlige, fordi de ikke kræver de samme ting af låneren som mange andre typer af lån gør. For eksempel er det ikke nødvendigt at stille en sikkerhed.

Sikkerhed betyder, at mange låneudbydere vil kræve, at man kan garantere tilbagebetalingen af lånet med en anden form for økonomisk sikkerhed. Man kan for eksempel stille sit hus eller sin bil som sikkerhed, skulle man ikke kunne betale tilbage inden for løbetiden.

Det ikke-eksisterende krav om sikkerhed betyder, at denne type af lån er for alle. Selv folk uden nogen stor økonomisk beholdning kan nemlig tage lånet. ModusFinans har nemlig stor forståelse for, at det nogle gange er dem, som har mindst, som har brug for mest.

Husk at et lån ikke er en lappeløsning

ModusFinans gør meget ud af, at deres kunder ikke skal tage lån hos dem i desperation eller som et hurtigt fiks. Det er nemlig ikke sådan, lån fungerer. Lån er tværtimod et boost, som skal hjælpe en nogenlunde velfungerende økonomi til lidt ekstra råderum.

Inden man låner, er det derfor vigtigt at overveje sine bevæggrunde. Har man reelt brug for pengene, eller vil man bare gerne kunne slå sig lid mere løs? Og er der andre måder, man kan få sin økonomi op at køre på igen? Er der ikke, er der selvfølgelig helt validt at tage et lån.