Primalån

Hos PrimaLån kan du nemt og hurtigt låne op til 75.000 kr. Vælg afbetaling på op til 6 år.
Det tager kun 3 minutter og du får svar tilbage med det samme. Prima er i tæt samarbejde med deres samarbejdspartnere og forsøger på denne at give dig den bedste låneoplevelse. For dem er det vigtigt, at hele processen er nem, sikker og overskuelig for enhver. Læs mere om hvordan du låner hos PrimaLån samt hvem de er herunder.

Optag dit næste lån i dag – sådan gør du

Det kan være uoverskueligt og utroligt tidskrævende, at optage et lån. Især hvis det skal gøres i banken. Men hos PrimaLån gøres det online, og det tager kun få minutter.
Optag nemt dit næste lån på deres hjemmeside primalån.dk og få svar med det samme.

  1. Det gøres via disse simple trin:
  2. Du udfylder din ansøgning på deres hjemmeside
  3. Du modtager svar med det samme
  4. Du underskriver med dit NemID
  5. Kort tid efter bliver lånet sat ind på din konto

Så nemt er det faktisk at låne penge hos Primalån.

Om PrimaLån og deres samarbejdspartnere

PrimaLån er en online lånevirksomhed og et brand, som går ind under Better Rates A/S, som er en erfaren lånevirksomhed i den finansielle sektor. En virksomhed, som er velkendt på dette marked og ligeledes troværdigt og pålideligt.

Deres kundeservice er altid i centrum. Det er vigtigt for dem at kunden er i fokus for dermed at kunne skabe en sikker og god låneproces. For hvad nytter det, hvis det ikke er nemt og ligetil at låne, når det skal gøres online? Eller hvis supporten ikke er til at få fat i og god til at hjælpe den enkelte? Intet. Og det er PrimaLån klar over og noget de konstant arbejder for – den gode og helt igennem sikre låneproces.

De går op i hele tiden at forbedre deres koncept, og de udvikler i samarbejde med deres samarbejdspartner, Basisbank, konstant deres koncept, systemer og processer. Alt dette, for at gøre det nemmere og mere enkelt for dig at låne penge hos dem. Altså, en låneudbyder, som ikke er i stilstand, men i konstant bevægelse for at holde sig up to date for dig og alle andre låneres skyld.

Fleksibilitet og gode lånevilkår

Skal du optage et lån til en ny cykel eller måske udbetaling til en ny lejlighed? Kun fantasien sætter grænser. Muligheden for at låne op til de 75.000 kr. og helt ned til 10.000 kr., gør dem ligeledes til en fleksibel låneudbyder, hvor du nemt kan tage et mindre kviklån eller et større forbrugslån.

Desuden kan du selv vælge løbetiden på lånet – her har du muligheden for at vælge alt mellem 12-60 måneder, hvad end der nu passer dig og din økonomi bedst. Uanset hvad, så har de altså lånet, der passer til dig. De giver dig også muligheden for en lav rente, hvilket kan være en deal-breaker for mange – ligesom en god og overskuelig månedlig ydelse også er med til at gøre et lån hos Prima ganske attraktivt.

Du er også altid velkommen til at kontakte deres dygtige supportteam, hvis hvis du har nogle spørgsmål.

Kontakt dem på deres e-mailadresse [email protected].De holder til i København på Vestergade 3A, 1456 København K

Derfor kan du roligt optage dit næste lån online

Vi kan alle tage et lån online, så længe vi er fyldt 18 år (gælder hos de fleste online låneudbydere) og ellers opfylder de relativt ganske få krav. Det, at det er blevet så let for stort set alle, er dermed også grunden til at det er blevet utroligt populært at optage et lån på internettet.

For mange er det hurtigere end et lån i banken og kan være super fleksibelt. Særligt hvis du pludselig kommer ud for en situation, hvor du akut skal bruge ekstra penge. Det kunne være når bilen svigter, køleskabet kradser af eller der er behov for en ny smartphone. Det kan dog selvfølgelig også bare være for at kunne tage på en ekstra god og lang rejse – det er op til dig og der bliver ikke stillet spørgsmål, når du låner online.

Så du skal ikke være bange for at foretage et lån online, så længe du har et overblik over din økonomi og ikke låner mere, end at du kan betale det til bage.