3 typer lån du kan få på nettet

3 typer lån du kan få på nettet
3 typer lån du kan få på nettet

Har du ikke den store erfaring med at låne penge, men vil du gerne have det som en mulighed, hvis det en dag bliver nødvendigt for dig, kan du her læse mere om nogle af de typer af lån, som du kan finde på nettet.

Det er meget nemt at låne penge på nettet efterhånden, og alle disse lån er typer af lån, som du kan ansøge om at få, så længe du bare er over 18 år gammel og ikke står i RKI. Du skal også bruge NEMid for at ansøge om lånene.

Læs mere om Freddy Fræk her.

Kassekredit

Du kan blandt andet vælge at få dig en kassekredit. Hvis du ikke har prøvet at have en kassekredit før, eller hvis du ikke kender til det, er det en mængde penge, som du har mulighed for at låne af. Du kan eks. få en kassekredit på 20.000 kroner, men det betyder ikke, at du har lånt 20.000 kroner. Du “låner” kun den mængde penge, som du bruger af de 20.000 kroner.

Så ender du med kun at bruge 10.000 kroner, er dit egentlige lån, og dermed den mængde penge du skal betale renter af, kun på 10.000 kroner og altså ikke 20.000 kroner.

Samlelån

Du kan også vælge at få dig et samlelån. Det er blandt andet populært for folk, der har mistet overblikket over økonomien og har alt for mange kreditorer. Med et samlelån kan du samle hele din gæld et enkelt sted, så du fremover kun har en enkelt regning om måneden, der refererer til din gæld.

Så er det slut med at modtage 20 forskellige girokort fra dine mange kreditorer hver måned. Med et samlelån låner du nok penge til at betale resten af din gæld ud, og dermed står du tilbage med dine samlede gæld et enkelt sted.

Forbrugslån

Sidst, men ikke mindst, er det også muligt for dig at få et forbrugslån. Disse lån er primært målrettet til direkte forbrug, hvilket kan dække over mange ting. Det kan være alt fra en tur i bowlinghallen med vennerne til café, ferie, møbler eller hvad du nu ellers har lyst til at købe.

Kviklånet er også et forbrugslån. Det er også muligt at få et forbrugslån i din bank. Det er altid en god idé at undersøge, hvor du kan få dig den bedste rente, inden du vælger at skrive under på en låneaftale.