Lån til indskud

Et indskud til hus eller lejlighed er ofte en dyr affære, og det er de færreste af os, der lige har 20.000 liggende til vores kommende udlejer eller til banken. Og når det ofte er sådan, at pengene skal falde hurtigt, hvis man vil have huset eller lejligheden, er der mange, der vælger at låne pengene online – og dermed optage lån til indskud.

Og det kan der faktisk være mange fordele ved. Man får pengene hurtigere end banken kan hjælpe dig. Du skal ikke redegøre for, hvad de skal bruges til og det er meget lettere at blive accepteret til et lån. Der findes rigtig mange låneudbydere, som hellere end gerne vil låne dig pengene. Derfor handler det også at finde den rigtige udbyder.

Vi giver dig her et overblik, hvis du overvejer at optage lån til indskud til en lejlighed. Du kan finde de bedste udbydere på vores side, og vi forsikrer dig for, at vi kan stå inde for vores samarbejdspartnere.

Hvorfor tage et lån til indskud?

Der er jo altid et ‘men’, når man låner penge. Det er ikke gratis at låne til et indskud eller depositum, det skal vi være ærlige at sige. Men lånefirmaerne tager også en større risiko end bankerne, hvorfor de sætter låneomkostningerne lidt højere.

Men lige meget om det er i banken eller hos et lånefirma du låner til et indskud, så kan det være uoverskueligt med de mange forskellige udgifter.

Har du eksempelvis styr på, hvad ÅOP er i forhold til renteudgifter eller gebyrer?

Det kan være en stor mundfuld at gabe over alle de tal og udgifter, der er i forbindelse med et lån. Derfor har vi samlet en lang række lån på vores side, hvor du kan sammenligne lånenes forskellige udgifter i ro og mag. Og så er det pludselig ikke så uoverskueligt at tage lån til et indskud.

Lån til indskud her og nu

Hvis du har fået tilbudt en lejlighed i din kommende studieby eller drømmehuset ude på landet, kan det være super ærgerligt at sige nej, fordi man ikke har pengene til at dække indskuddet.

Derfor kan man også vælge at se de hurtige online lån som en fantastisk mulighed for at få dækket et indskud, man ellers ikke havde råd til. En af de store fordele er, at det aldrig har været lettere at låne penge. Nogle gange går der blot få minutter, før du er godkendt til dit lån til indskud.

Drejer det sig om et lån penge til depositum til en lejlighed, kan det være svært at stille en garanti overfor banken, fordi man som oftest ikke ejer noget af større værdi. Det skal du ikke med de online lån, og derfor er det også hurtigt at komme i gang.

Når du har indtastet det beløb, du ønsker at låne til indskud, får du en liste, du i ro og mag kan gennemgå med de forskellige lån, der passer på dine søgekriterier – og dermed være et stort skridt tættere på drømmelejligheden.

Kan jeg optage lån til indskud selvom jeg står i RKI?

Der er desværre mange låneudbydere, der ikke vil låne penge til folk, der er registreret i RKI. Det kan der være flere grunde til, men den primære grund er, at folk der registreret i RKI har en historie som dårlig betaler.

Men heldigvis er der også flere, der har fået øjnene op for, at det ikke er med vilje eller frivilligt, at folk står i Ribers. Der kan være mange grunde til, at man er havnet der – ofte kan det skyldes uheld. Og hvis der er nogen, der har brug for at låne, er det folk, der står i RKI.

Du skal dog vide, at omstændighederne for lånene for folk, der står i RKI, er anderledes end for andre låntagere. De er dyrere i omkostninger, renter og stiftelsesomkostninger. Så selvom det er muligt for dig at låne til indskud trods RKI, så lyder anbefalingen klart, at man får afviklet gælden først.

Kviklån eller forbrugslån?

Når du låner til indskud online, er der ofte to muligheder – to låntyper; quicklån og forbrugslån.

Kviklånene kan betragtes som dem, der dækker over de små lån, som du skal bruge nu og her, fordi der er et hul i økonomien – ofte med udsigt til, at de kan betales tilbage næste måned. Derfor er de ofte fra 500 og op til omkring 6000 kroner.

Den anden låntype er det såkaldte forbrugslån, som er noget større og som afbetales over meget længere tid. Det gør den lidt lettere at overskue rent økonomisk, fordi du betaler et mindre beløb tilbage hver måned – selvfølgelig med renter.

Begge dele er en mulighed, når du skal have et lån til depositum. Det kan være, at du bare lige mangler de sidste 2-3000 kroner, som du kan betale tilbage den første i næste måned. Men det kan selvfølgelig også være, at du skal bruge hele beløbet og derfor har brug for at tage et forbrugslån.

Hvad er de basale krav til dig som låntager?

Selvom det er relativt let at låne penge til et indskud online, er der stadig nogle krav som du skal opfylde for at komme i betragtning til et lån.

  • For at låne penge skal man selvsagt have nogle penge at betale tilbage med. Derfor er det oftest et krav, at husstanden som minimum tjener 150.000 kroner om året.
  • Derudover er det standard de fleste steder, at du skal være fyldt enten 20 eller 23 år – det afhænger af låneudbyderen. Det kan du se i oversigten over udbyderne.
  • Du skal være i fast arbejde og kunne fremvise lønsedler for de seneste tre måneder (som oftest).
  • Og så er det som sagt for mange låneudbydere et krav, at man ikke er registreret i RKI.

Hvordan gør man?

Hvis du har besluttet dig for at tage et lån til indskud gennem os, så er det bare at komme i gang. Når du har besluttet dig for et omtrentligt beløb for lånet og kigget listen over lån og låneudbydere igennem, skal du selvfølgelig vide, hvad du skal gøre derfra. Og når du har adgang til internettet, kunne det ikke være nemmere.

Efter du har valgt det lån du anser som det bedste til dit kommende indskud, læst betingelserne igennem og kan stå inde for dem, skal du klikke dig videre fra listen til låneudbyderen.

Herefter skal du klikke på knappen med teksten ”Ansøg”, for at tage lånet gennem os. Og så er det bare at vente på svar, mens du drikker din kaffe færdig eller ser det sidste af et Netflix-afsnit.

Når dit lån til indskuddet forhåbentlig bliver godkendt (hurtigt), går der oftest ikke længe, før du har pengene. Og så kan du få dem sendt videre til din kommende udlejer og sikre dig din nye lejlighed.

Tænk dig om og få et billigt lån til dit indskud

En smart ting at gøre, når man skal låne til depositum på nettet, er at være i god tid. Det kan selvfølgelig være svært, hvis du ikke ved, hvornår du er heldig at få lejligheden. På den anden side kan du – hvis du ved du får brug for pengene på et tidspunkt – låne pengene i god tid og have dem stående.

Det kan dog virke underligt at have penge stående, som man betaler for, men faktum er, at lånene er billigere jo før du er ude.

Og hvis du er i tvivl, er det en god idé at spørge om hjælp hos nogen, som har prøvet det før. De ved, hvad man skal passe på og hvad der er godt at gøre. Det kan for nogle være pinligt at skulle låne penge – men mange har gjort det, og står i samme situation som dig.

Gode råd om at låne til et indskud online

En godt råd, som man altid bør følge er at danne sig et overblik, inden man kaster sig ud i noget. Få styr på hvad alle de forskellige gebyrer er. Eksempelvis hvad for nogle ting, skal du betale én gang, og hvilke udgifter kommer der hver måned.

Man kan måske være bange for at komme til at sidde i saksen, når man tager et online lån. Men når du låner til et indskud gennem forhandlerne på vores side, kan du være rolig. Først og fremmest er der streng kontrol med onlinelån i Danmark.

For det andet fører vi selv kontrol med alle de låneudbydere, som vi tilbyder lån igennem. Det er din sikkerhed for, at de har orden i sagerne. Det er især vigtigt, hvis man er ung og skal tage sit første lån. Man skal kunne stole på dem, man låner penge af og at der ikke står et eller andet med småt, som lokker dig i fælden.

Vi håber, at du er blevet mere afklaret om, hvor let det faktisk er at låne til et indskud til din kommende lejlighed. Valget er selvfølgelig dit, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig gennem et godt låneforløb, hvis du beslutter dig for at det er nødvendigt.

Om Spumanti 57 Articles
Når man varetager rollen som økonomisk rådgiver, har man et stort ansvar i forhold til dem der har søgt hjælp hos en og deres personlige økonomiske situation. Det er derfor vigtigt, at man ved hvad man laver og er i stand til, at forstå hvad der er bedst for ens kunder, både på en kortsigtet og langsigtet plan. Drømmen om at hjælpe andre med deres økonomi For Tim Petersson startede ønsket og drømmen om at hjælpe andre med deres økonomiske situation, hos hans nærmeste. Tim har igennem mange år, hjulpet til med at lave budgetter og forbedre hans nærmestes økonomi. Her har han fået en masse erfaring når det kommer til, hvilke budgetelementer der kan spares på og hvor der kan reduceres, så der kan komme balance i budgettet. Igennem dette har Tim lavet en spare-øvelse. Denne går ud på at spare 500 kr. om måneden. Det er en måde, hvorpå man kan skabe motivation til at forbedre ens økonomi. Siden 2009 har Tim hjulpet med budgetter og økonomiske beslutninger. Han har derved ramt 10 års erfaring. Erfaring er absolut et must i denne henseende. Man behøver ikke være bankrådgiver for at give gode økonomiske råd Oprindeligt ville Tim gerne have været bankrådgiver. I den stilling kan man hjælpe mennesker meget i deres hverdag. Men man behøver ikke være bankrådgiver, for at kunne give gode økonomiske råd. Da bankrådgiveruddannelsen aldrig var det Tim, valgte at springe ud i, har han valgt at gå selvstændigt til værks. Derfor kan du på denne side få hjælp og rådgivning til din økonomi. For mange kan det være en lettelse, ikke at skulle forbi banken når der er knas i økonomien. Her på siden, kan du være helt rolig. Det med at være i øjenhøjde med sin økonomiske rådgiver, gør både oplevelsen mere tryg og formenligt også lettere at tage teten på. Når det kommer til realkreditlån og boliglån Tim har den holdning, når det handler om et realkreditlån, er det kun optimal løsning. Denne består af afdrag og dernæst en fastsat rente. Sagen er den, at selv hvis renten i mange år har været lav og stabil, betyder det bestemt ikke, at det er sådan det forbliver. Stiger renten pludseligt, kan det betyde en knap så sjov tur i den finansielle rutsjebane. Det kan altså være meget usikkert økonomisk, ikke har have en fast rente på et realkreditlån. Få hjælp til at komme ud af RKI RKI er for mange et mareridt de ikke kan vågne fra. Det kan føles som en sort sky der følger med en over alt. Det gør livet surt for mange. Har du mistet overblikket, har du svært ved at finde hoved og hale i din gæld og hvornår du kommer den til livs? Så kan du være helt rolig ved at søge hjælp hos Tim. Tim har hjulpet mange ud af RKI. Dette har han gjort på den måde han mener er mest rigtig. Nemlig, at få gælden afbetalt. Han hjælper dig med at skabe et afgørende overblik, så du kan tage tyren ved hornene og slippe definitivt af med den sorte sky. Tim har ikke forbindelser til RKI. Han kan derfor ikke påvirke deres arbejde. Men han kan hjælpe dig til at komme ud af RKI på den bedst mulige og hurtigste måde muligt. Dette har Tim før gjort ved at se privatpersonens økonomi igennem og dernæst forhandle med kreditorer. Særligt, det at forhandle, kan være svært for vedkommende der har gælden. Det kan virke grænseoverskridende og holde en fra at søge en mulig forhandling. Det er en stor og afgørende hjælp for mange.