Lån til jul

Det er blevet december, og julen er drøner af sted for fuld udblæsning. Julen skal gerne være helt perfekt og mindst lige så god som sidste år, eller som den der perfekte jul fra minderne. Der skal pyntes op. Der skal også købes et juletræ. Derudover skal der købes en masse mad. Der skal også købes ind til bagværk. Og der skal bages meget.

At skabe den perfekte jul, kan hurtigt blive en noget dyr fornøjelse. Det er ikke nødvendigvis noget, som man har sparret op til i løbet af året, og derfor kan man godt få brug for at låne nogle ekstra penge, så man ikke skal gå på kompromis med juleidyllen og julestemningen. Men der er heldigvis mange måder at få finansieret julen på, og man kan låne penge på flere måder.

  • Helt gratis og uforpligtende
  • Nemt og hurtigt
  • 100% Sikkert
Trin 1 af 3 nemme trin
  • 1Find dit lån
  • 2Send din ansøgning
  • 3Nyd det!
Indtast lånebeløb

Brug et øjeblik på at se videoen og bliv klogere

Lån til julegaver

En nem ting at låne penge til er julegaverne. Mange butikker tilbyder, at gaverne kan købes på afbetaling, eller at man kan vente med at betale for dem til det kommende år. Dette kan give noget luft i økonomien i december, hvor der i forvejen er meget andet også at skulle bruge penge på. Det er både fordelagtigt for dig som forbruger, da du kan købe de gaver, som du gerne vil, samtidig med at det ligeledes er fordelagtigt for forretningerne, da de for solgt det mere sammenlignet med, hvis du grundet manglende penge i december, ikke ville have købt deres varer.
Med de ekstra penge, som et lån kan give dig, har du mulighed for at give alle de gaver, som de ønsker sig, også selvom de måske er til den dyre side. Da et lån til julegaver ikke er svimlende højt, er det også hurtigt afviklet på den anden side af julen. Der er dermed ikke de store bekymringer ved at optage et lån til julegaver og dermed glæde familien og de nærmeste.
Når du har erkendt, at det vil gøre godt med et lille lån, så er det blot at undersøge, hvilken udbyder det kan betale sig for dig at vælge til opgaven. Der er mange at vælge imellem, så det kræver lidt tid at sætte sig ind i det.

At optage et julelån

Flere steder kan du optage et decideret julelån. Så uanset om det er et lån til julegaver, et lån til jul eller andet, så kan du ganske nemt og bekvemt få dig et hurtigt lån, så du ikke længere skal bekymre dig om økonomi i december. I stedet kan du bruge tiden med din familie og dem du holder af, samtidig med at du gør dit, for at skabe en dejlig jul med gode minder efterfølgende.
Giv de julegaver, som du brænder allermest for at give. Skab den jul, der gør det helt perfekt for dig dybt nede i maven, og glæd dem omkring dig med dig ubekymrede overskud. Julen handler om at give og være nærværende. Ingen af delene kan du, hvis du er presset på økonomien, da det vil sidde og jage i dig.
Det har aldrig været nemmere at låne penge, end det er i dag. Samtidig er der kommet godt styr på de fleste udbyder, således at du som forbruger ikke ender med at blive snydt eller taget ved næsen, så snart du har accepteret et lån.
Hvorfor det kan være godt at optage et lån til julen

Du skal ikke have dårlig samvittighed over at tage et julelån for at få økonomien til at hænge sammen i julen. Der er mange forventninger til december både fra en selv men også udefrakommende, som ligger et vis pres for at julen bliver fantastisk og gerne magisk.
Penge kan fylde enormt meget i ens bevidsthed, især hvis man ikke har dem. Det ville dog være forfærdeligt ærgerligt, hvis de skulle gå ud over humøret i juletiden. Det kan derfor være en god idé med et mindre lån, der på sigt ikke har den store økonomiske betydning.
Når du har modtaget din vanlige løn en gang eller to i det nye år, så har du nok allerede afviklet det lån, som du har måttet optage. Det er derfor ikke et lån, som vil følge dig som en dårlig samvittighed over en længere periode. Selvfølgelig koster det dig noget i renteudgifter og låneomkostninger, men det er ikke alverden, hvis lånet afvikles forholdsvis hurtigt.

At vælge det rette lån til jul

Når du har truffet beslutningen om at optage et lån, så er det tid til at undersøge, hvilken type af lån, som du vil have. Sms-lån, julelån, online-lån, forbrugslån og så videre er alle varianter af kviklån, som kræver ganske lidt at få. Du kan låne penge uden at stille sikkerhed. Det hele klares online og efter ganske få klik, får du svar på, om lånet er godkendt. Allerede på den efterfølgende bankdag vil du have pengene til rådighed på din konto. Lyder det godt? Lån penge her.
Det er altid godt at undersøge, hvilket lån, der bedst kan betale sig for dig og din situation. Find ud af hvad lånet samlet, efter afviklingen, i alt vil koste dig. Så på dine muligheder på tilbagebetalingen. Kan du betale et større beløb på en gang, hvis du får mulighed for det, eller skal du i stedet betale et fast afdrag over en bindende periode. Det er værd at bruge lidt tid på at sætte sig ind i, og eventuelt opsøge lidt professionel hjælp, til at gennemskue alle de muligheder, der findes.
Du finder ofte lån, som er billigere end de lån, som din bank kan tilbyde dig af forbrugslån.

Få hjælp til at danne overblik

Flere hjemmesider tilbyder guides og vejledning i de forskellige lånemuligheder. De tilbyder altså ikke selv lån, men de har i stedet samlet de forskellige lånetyper fra flere udbyder, blandt hvilke de rådgiver og regner på samlede priser. Derved kan du få uafhængig hjælp, til at overskue udbyderne, samt vejledning i, hvilket lån, der passer til netop din økonomi. Der er står forskel på de samlede låneomkostninger, samt hvilke bindinger man gør sig.
Ved at det er samlet på en side, har du en stor fordel i forhold til at vælge.
Du kan for eksempel indtaste dit ønskede lånebeløb, hvorefter du får en lang liste over de forskellige udbyder, samt deres priser. Det er dejligt og overskueligt.
Det er ofte også muligt at stille spørgsmål til en tilknyttet rådgiver, hvis der skulle være noget, som du ikke lige kan gennemskue.

Du kan også låne penge i din nuværende bank

Hvis du føler dig mere tryg ved at låne pengene hos din nuværende bank, tilbyder de også forskellige hurtige lån. Du kan for eksempel anmode om et midlertidigt overtræk på din konto. Det er ofte klaret over en opringning til din rådgiver.
Du kan også bede om en kassekredit. En kassekredit kan dog være en ”farlig” løsning, da man hele tiden har den til rådighed, og kan bruge af den, hver gang du får lyst. En kassekredit er et beløb, som du hele tiden har mulighed for at gøre brug af. Renten på en sådan er ofte høj. En kassekredit skal godkendes og kræver noget papirarbejde frem og tilbage, før du kan benytte pengene. Det er altså ikke ideelt til her og nu løsninger, med mindre du har den til rådighed i forvejen.
Du har også mulighed for at optage et forbrugslån i din bank. Et forbrugslån har typisk en høj rente. Det kræver papirarbejde, underskrivelser og så videre at optage, hvilket igen ikke rigtig kan bruges som en hurtig løsning, med mindre at du i god tid inden jul, starter din ansøgning.

Lad julefreden sænke sig

Når du først har lånet i hus, så er det blot om at bruge beløbet fornuftigt. Husk nu, hvad du lånte pengene til.
Nu til dags findes de gode januartilbud gerne allerede i december. Du kan derfor spare en del penge på varer, hvis du holder godt øje, og slår til når tilbuddet er der. Du kan derfor få pengene til at strække meget langt, hvis du blot er vågen overfor de gode tilbud. Du kan endda være så heldig, at de besparelser du gør dig, kan være større end de omkostninger, som du har ved selve lånet i sidste ende. Det kan derfor vise sig at være endnu en god fordel, ved at låne de ekstra penge. Oplever du dette, vil din juleglæde måske bliver endnu større end ellers. For hvem bryder sig ikke om at gøre sig en god forretning.
Du kan nu roligt låne dig tilbage og trække vejret roligt helt ned i maven, velvidende om at julens økonomi er sikret, julegaverne kan købes samt alle de andre ting, som du har brug for til netop din jul. Rigtig glædelig jul!

Tim Petersson

Direktør at Spumanti
Ekspert i rådgivning omkring økonomi. I særdeleshed i forbindelse med Lån og budgetlægning, hvor jeg har 10+ års erfaring.

Latest posts by Tim Petersson (see all)