Lån til livets udfordringer

Livet er skrøbeligt og man skal nyde det til fulde, mens man har det.

Som mange så fint forklarer det, er livet bare til låns – og man skal derfor passe på det, som var det en andens. Nu er livet dog dit og det er derfor dig, der har ansvar for det. Prøv at forestille dig selv som en gammel mand eller kvinde. Siddende på plejehjemmet blandt andre gamle mennesker, mens livet nærmer sig sin afslutning. Fik du oplevet det, du altid har ønsket dig? Opnåede du de ting, du drømte om? Har du levet dit liv til fulde- eller i det mindste gjort hvad du kunne for at gøre det?

Vi lever kun én gang og det er med at nyde det. Livets glæder og at gøre noget du godt kan lide, har stor betydning på dit humør. Når du gør noget du godt kan lide, eller bare glæder dig til noget, udskilles der endorfiner i kroppen. Det skaber en glædesrus, som er yderst behagelig og vanedannende. Og hvorfor rende rundt og være sur og tvær, mens du nøjes med at drømme om de ting, du ønsker at gøre? Inden du ser dig om, nåede du det ikke – og du har kun dig selv at klandre for det.

Lev livet for fuld skrue

Du behøver ikke have fuld fart over feltet hele tiden. Du skal også huske at slappe af. Det er nemlig i de situationer, du kan se tilbage på de spændende ting, du har oplevet – og frem på alle de ting du stadig har til gode og glæder dig til.

Ønsker du at opleve Afrika og være på savannen? Så gør det. Bestil rejsen – det er det hele værd og du kan udleve din drøm. Samtidig får du noget spændende at se frem og senere noget dejligt at se tilbage på. Har du ikke pengene til en rejse, så tænk lidt nærmere over følgende:

Hvis livet altid skulle styres af penge, ville drømmene komme til at stå i kø efter hinanden. Medmindre du er rig, ville det betyde, at du på et helt liv kun ville få udlevet ganske få af disse. Måske endda kun en enkelt eller to.

Hvis det er pengene der står i vejen for dine drømme, kan du derfor overveje at låne penge til at indfri dine drømme. Ikke nødvendigvis i banken, men i stedet hos en af de mindre låneudbydere.

Du kan optage et lån på Spumanti, og dermed gøre det du altid har ønsket dig at opleve og prøve. Pengene skal naturligvis betales tilbage – men mens du gør det, sidder du en stor oplevelse og en masse gode minder rigere. Med de mange endorfiner i kroppen det medfører, vil du sandsynligvis heller ikke se det som en byrde at skulle tilbagebetale pengene. Alt i alt vil du sidde tilbage og tænke: Det var det hele værd!

Ideer til drømme

Mange sidder med en drøm om at rejse jorden rundt – eventuelt i båd. At tage orlov fra jobbet, trække stikket ud i nogle måneder og koble helt af på vandet, imens kloden udforskes fra vandsiden. Det kan også være, du længes efter at komme til et bestemt land. Ikke bare i en uge, men som et længerevarende ophold hvor du kan leve som lokalbefolkningen.

Det kan også være fysiske ting, du går rundt og ønsker dig. Såsom at holde et unikt og smukt drømmebryllup, hvor der ikke mangler noget helst. Måske drømmer du også om at udskifte din gamle Skoda ud med en ny? Så gør det. Du skal ganske vist betale en smule af på lånet om måneden, men det betyder, at du HVER DAG kan sætte dig ud i din drømmebil og køre på arbejde.
Det kan også være, du i stedet drømmer om at låne penge til at købe et nyt hus eller en større lejlighed – eller gerne vil bygge dit eget hus og helt selv bestemme både arkitektur og design.

Du kan gøre, præcis hvad du vil. Det er nemlig slet ikke så tabubelagt at låne penge, som mange føler. Størstedelen af de lån der bliver optaget i dag, er i øvrigt netop tiltænkt forbedringer i folks liv. I form af rejser, tilbygninger i huset, bryllup og mange andre dejlige ting.