Lån til tandlæge

Tænderne skal passes, sådan er det. Nogle er født med gode gener og/eller plejer sine tænder godt. Andre er født med dårlige tand gener og/eller ikke er god til at passe på sine tænder. Og man kan undrer sig, ligegyldigt hvordan ens tænder er, at man ikke kan få tilskud til at få lavet sine tænder, eller at det burde være gratis, og betalt gennem skatten. Hvis man er almindelige lønmodtager. Får man særlige ydelser, kan man få tilskud af kommunen.

Men vi kommer ikke udenom at gå til tandlægen er dyrt! Ualmindelig dyrt. Mange med en lille indtægt, undlader helt at gå til tandlægen, før det er helt akut og noget gør ondt!. Og i sådanne tilfælde ender det som reglen altid med at tænderne bliver dårligere og dårligere, og når dagen kommer og man må tage til tandlægen alligevel på grund af at man har tandpine, kan man godt regne med at regningen er høj, og hos mange vælter det budgettet.

Dette er en alvorlig situation, og får man ikke betalt regningen inden tidsfristen, løber der renter på, og i sidste ende kan det ende med at sagen bliver meldt til inkasso. Så langt skal man helst ikke komme ud, og det kan være nødvendigt at optage et kviklån for at få betalt regningen, for at slippe for en tårnhøj regning som bare vokser, og som man aldrig har mulighed for at betale tilbage. Så kan et lån hos tandlægen være en god mulighed for at få bugt med ubetalte regninger .

Finansiering af tandlægeregning

Det er blevet mere og mere normalt at man låner penge til at finansier sin tandlægeregning. Om det er til et mindre beløb eller til et større beløb, så kan det finansieres hos de fleste låneudbydere. Du kan få et overblik over hvilke låneudbydere der kan være til gavn i denne situation. Der er nogen tandlæger der tilbyder direkte finansiering igennem afbetaling, men det er desværre ikke ret mange der gider bøvle med manglende afdrag, og derfor er det også blevet mere almindeligt at kunderne selv må finde et lån eller lignende for at få penge til regningerne.

Gode råd til at spare penge når du skal til tandlægen

TandbørsteTandlæger er virksomheder, som kan have forskellige priser fra den ene tandlæge til den anden. Og der er penge at hente hvis man fortager sig bare nogle enkle nemme ændringer i sit liv når man skal til tandlægen, som i sidste ende kan give, ikke bare et mere stabilt beløb, men også spare dig for penge og give mere ro i sjælden.

Tjek priserne
Man kunne i første omgang tjekke priserne hos ens tandlæge, er det billigt med hensyn til deres priser? Eller er tandlægen ovre på hjørnet billigere? Har du i forvejen en stram økonomi og end ikke har råd til uforudsete udgifter? Så gør dig selv den tjeneste og undersøg markedet for deres priser, for der er altså forskellige priser fra tandlæge til tandlæge. Og hvis tandlægen i den anden ende af byen er billigere, så er der allerede penge at spare der.

Gå til tjek hos tandlægen
Gør dig selv den tjeneste at gå til de halvårlige eller i hvert fald årlige tjek hos tandlægen. På den måde kan du holde dine tænder sunde og raske, være forberedt på hvis der er begyndende huller mm. For mange mennesker går til tandlægen med flere års mellemrum, fordi de ikke har råd til at finansiere sin store tandlægeregning. Men hvis du tager til tandlægen noget oftere, skal du naturligvis betale et mindre beløb for et tjek og rensning, men du vil kunne undgå at noget der kan ordnes billigt, vil gå hen og blive en enorm dyr regning, og du vil måske ikke føle at du sparer penge, men det vil du helt sikkert gøre på sigt.

Er du endt ud i en stor regning fra tandlægen, som du ikke kan betale så bliv her, hvor vi kan hjælpe dig med at få regningen betalt. Og hvis du ønsker at tage til tandlægen, men ved at du ikke vil have penge til at betale regningen efterfølgende, så kan du også her låne til tandbehandlingen, så du kan tage til tandlægen og få ordnet det der skal ordnes, inden det forværres.

Tilskud fra Danmark

Danmark er en sundhedsforsikring som giver tilskud til mange ting, og en af de ting er tandlægeregningerne. Det fungerer i praksis sådan, at man selv lægger pengene ud hos tandlægen. 1 gang om året overfører Danmark så tilskuddet fra dem til din Nem Konto.

Hvis du ikke allerede er medlem af Danmark, så kan det være en god ide at blive meld ind i mens du er sund og rask, de har nemlig et ry for ikke at acceptere indmeldinger fra personer med en kedelig sundhedshistorik. Og det giver måske rigtig god mening, at dem der har meldt sig ind som raske ikke skal betale for dem som melder sig når de har brug for deres tilskud.

Hos sygeforsikringen findes der forskellige sundhedsgrupper, man betaler afhængigt af hvilken gruppe man tilhører, og tilhørsformålet afhænger af hvor du er meldt ind. De forskellige grupper giver så også forskelligt tilskud til tandbehandling. Man betaler selvfølgelig mere for at være en i gruppe hvor tilskuddet er stort. Du skal altså derfor overveje hvordan din tandsundhed er inden du melder dig ind, hvis du forventer at der skal laves mange kroner på tænderne, så skal du meldes ind i en gruppe der giver stort tilskud til disse behandlinger.

En detalje er, at man skal have været medlem i mindst 1 år for at kunne få tilskud.