Kassekreditten

Kassekreditten udbyder forbrugerkreditter på beløb mellem 3.000 og 15.000 kroner. Når vi snakker kassekredit, betyder det, at man som låner har mulighed for over tid at hæve et variabelt beløb op til et maksimum, som er aftalt på forhånd.

Mange vælger kassekredit frem for et løbende overtræk, fordi renten derved er lavere, hvilket er en oplagt mulighed for at spare penge i et budget, der måske i forvejen er stramt.

Hvis du står i en situation, hvor du af den ene eller den anden årsag har brug for at forøge dit økonomiske råderum, er der mange forskellige måder, du kan gøre det på.

Nogle måder er mere fordelagtige end andre, og det kan også afhænge af situationen, hvilket alternativ, der er det rigtige for sig. Alligevel vil et lån hos denne låneudbyder ofte være en god idé. Der er med andre ord rigtig mange fordele ved som forbruger at benytte sig af Kassekreditten. Heriblandt kan det nævnes:

  • Muligheden for at låne penge med en lav månedlig rente.
  • Du har på forhånd et overblik over, hvilket beløb, du kan overtrække.
  • Du kan give dig selv økonomisk råderum i situationer med uforudsete udgifter eller regninger.
  • Du kan nemt, sikkert og hurtigt modtage dit lånte beløb og anvende det til det, du står og mangler.

Læs med herunder, hvis du vil vide mere om, hvordan du kommer i gang allerede i dag.

Sådan låner du hos Kassekreditten

En af de mange fordele ved at benytte denne låneudbyder, når du ønsker at låne penge er, at det både er nemt, hurtigt og sikkert under hele processen. Hos Kassekreditten kan du låne mellem 3000 og 15.000 kroner afhængigt af, hvor meget du har brug for at forøge dit økonomiske råderum i den givne situation.

Når du ønsker at oprette en kassekredit, skal du først ansøge om kredit. Det gør du ved at følge en række korte, nemme skridt:

  • Gå ind på deres hjemmeside.
  • På hjemmesidens startside vil du som det første se et barometer, hvorpå du kan angive, hvilket beløb, du ønsker at låne.
  • Når du har angivet beløbet, vil det fremgå, hvad den aktuelle debitorrente for beløbet vil være samt ÅOP, månedlig minimumsbetaling, samlede kreditoromkostninger og det samlede tilbagebetalingsbeløb. Når du er tilfreds med disse faktorer, kan du gå videre og fortsætte din ansøgning.
  • Nu skal du angive en række oplysninger om dig selv, hvorefter du kan sende din ansøgning om kredit af sted.
  • Godkendes din ansøgning, udbetales det lånte beløb til din bankkonto inden for en hverdag.

Hvem er Kassekreditten?

Kassekreditten er en dansk udbyder af lån til privatforbrugere. Det er centralt denne virksomhed, at de låner ansvarligt til dens kunder. Og inden der indgås aftaler om lån, sikrer de sig derfor, at du som kunde har de bedste mulige forudsætninger for at kunne betale lånet tilbage. At kunderne får en god oplevelse, vægtes højt hos Kassekreditten, som gør meget for at sikre sig, at forbrugerne føler sig trygge og sikre, når de optager deres løn.

For at give kunden en tryg låneoplevelse, er der mange muligheder for at få besvaret de spørgsmål, der eventuelt måtte opstå undervejs. Først og fremmest findes der store mængder af information på virksomhedens hjemmeside, hvor der vil være rigeligt med mulighed for at få besvaret de mest basale spørgsmål.

Får du alligevel ikke dine spørgsmål besvaret ved at besøge Kassekredittens hjemmeside, kan du personligt kontakte kundeservice, som sidder klar til at vejlede dig og give dig en god oplevelse. Kundeservice kan kontaktes alle hverdage mellem klokken 9 og 17 på telefon:

+45 71701060

Herudover kan du kontakte kundeservice og stille eventuelle spørgsmål på mail. Mailadressen er:

[email protected]

Skab råderum i dit budget

Mange har sikkert prøvet at stå i situationer, hvor uventede udgifter eller regninger opstår. Har man et stramt budget, kan sådanne situationer være svære at overkomme. Af sådanne grunde og mange andre, kan det af og til være nødvendigt at optage et lån for at skabe råderum i budgettet.

Det kan på sådanne tidspunkter være yderst relevant at benytte sig af denne type låneudbyder, som kan give et mere fleksibelt økonomisk råderum end mange andre lånetyper, fordi der er mulighed for at overtrække inden for det på forhånd fastlagte beløb.

Med et lån hos Kassekreditten kan du derfor nemt og gnidningsfrit overkomme uforudsete udgifter, som ellers ville have været svære at håndtere uden dyre strafgebyrer som resultat af overtræk på kontoen