NordicLån

Hos NordicLån går de meget op i at tilpasse lånene, således at de passer bedst muligt til netop dit behov. Dette giver en utrolig stor fleksibilitet, så du hverken behøver at låne mere eller mindre, end du har behov for. Du kan låne helt op til 50.000 kroner, og du kan altid betale lånet ud, hvis du pludseligt har pengene mellem hænderne.

Der er mange fordele ved at låne penge online, og der er især mange fordele ved at låne dem hos denne udbyder. Nogle af de mest essentielle fordele vil blive præsenteret herunder:

 • Stor frihed og fleksibilitet
 • Hurtige lån
 • Nem og fri kontakt

Når du låner penge hos NordicLån kan du som sagt låne helt op til 50.000 kroner, og du bestemmer helt selv, hvor lang tid du vil afbetale det lånte beløb. Du kan vælge, at du vil afdrage over 2 år, eller du kan vælge at afdrage i helt op til 10 år – det er helt op til dig.
Herudover kan du altid betale lånet ud, og det koster ikke ekstra. Derved slipper du for at have lånet hængende over hovedet og betale renter, hvis du pludseligt står med restbeløbet i hånden.

Dette er den ultimative frihed, og den finder du hos NordicLån.

Hvis du ansøger om et lån, så vil du få svar inden for en time, hvis du altså ansøger inden for åbningstiderne. Hvis du ansøger uden for åbningstiderne, så vil du modtage svar den næstkommende åbningsdag. Det er altså virkeligt hurtigt at låne penge, hvilket giver dig mulighed for at låne penge til akutte sager, hvor du skal bruge pengene med det samme.

Du kan altid kontakte denne låneudbyder, og de vil meget gerne svare på alle dine spørgsmål. På deres hjemmeside finder du endda gode råd omkring økonomi, hvilket i høj grad er med til at øge deres troværdighed, hvilket er en helt essentiel faktor, når man taler om at låne penge på nettet.

Hvordan låner man penge hos NordicLån?

”Hos NordicLån har vi gjort det helt enkelt” – sådan skriver de selv på deres hjemmeside, og ud fra denne step-by-step guide kan man kun give dem ret.
Sådan låner du penge:

 • Gå til virksomhedens hjemmeside
 • Vælg lånebeløb og løbetid
 • Indtast dine personlige oplysninger
 • Underskriv med NemID
 • Din ansøgning vil nu blive behandlet, og du vil have svar inden for en time, hvis du altså har ansøgt inden for åbningstiderne.

Det er altså ganske simpelt og hurtigt, og langt de fleste kan blive godkendt. Du har dog størst chancer, hvis du opfylder disse krav:

 • Du skal være fyldt 21 år
 • Du er ikke registreret i RKI
 • Du opfylder kriterierne for en samlet kreditvurdering

Hvis du opfylder disse krav, så kan du hurtigt have pengene på din NemKonto.

Hvem er NordicLån?

Denne udbyder tilbyder en stor variation af lån, som både varierer i størrelse, løbetid og andre vilkår. Disse lån bliver tilbudt til alle kunder, som lever op til deres lånebetingelser.

Du kan altid kontakte NordicLån, hvis du har spørgsmål til et nyt lån eller til et allerede eksisterende lån. Du kan kontakte dem på e-mail eller telefon. Herunder finder du kontaktoplysninger og åbningstider.

 • Åbningstider:
  Mandag – fredag: 08:00 – 18:00
  Lørdag – søndag: 10:00 – 18:00
 • Telefon: 99 99 90 09
 • E-mail: [email protected]

Denne udbyder har et samarbejde med 3C Retail, som er placeret i Odense.

Hvad er fordelene ved at låne penge på nettet?

Hvis du ikke kan bestemme dig for, om du skal låne penge i banken eller online, så får du her oplyst en række fordele ved at låne penge online fremfor at låne dem i din bank.

For det første skal du ikke stille nogen sikkerhed for lånet på nettet, og du vil altid kunne betale lånet ud, hvis du pludseligt har pengene, der skyldes. Dette er ikke altid en gratis mulighed, hvis du optager et banklån.

For det andet skal du ikke redegøre for, hvorfor du vil låne, eller hvordan du vil bruge pengene. Dette giver en dejlig frihed og kombineret med, at du kan gøre det hjemme fra stuen af, så er det også en meget diskret måde at låne penge på.

For det tredje går det utroligt hurtigt. Du vil hurtigt have pengene på din konto, hvilket er utroligt praktisk, hvis der pludseligt er opstået en mangel på penge.

Alt i alt får du et hurtigt og fleksibelt lån, som er utroligt diskret og nemt, når du låner online.