Nordisk Lån

Nordisk lån har efterhånden mange gange vist sig som en af de låneudbydere, som er mest troværdig og nemmest at stole på. Det viser sig blandt andet ved de mange positive udtalelser fra kunder, som de kan bryste sig af. Og der er da også mange gode grunde til, at Nordisk Lån har opnået så stor popularitet:

  • Sikkert log in via NemID
  • Mulighed for lang løbetid (op til 72 måneder)
  • Ingen retfærdiggørelse af din intention med pengene
  • Et sikkert samarbejde med Basisbank A/S

Guide til lån hos Nordisk Lån

Det er nemt, hurtigt og sikkert at låne via denne låneudbyder. Du skal blot gøre følgende:

  • Indtast basale oplysninger om din bank og dine kontaktinformationer
  • Søg om et givent beløb og en given løbetid
  • Afvent e-mail med svar på låneansøgningen
  • Hvis ja, bekræft lånet og vent på at pengene går ind på kontoen

Nordisk Lån – hvad er det for noget?

De har hovedkontor hos Basisbank A/S, som ligger i København. Selve Nordisk Lån er dog en internetbaseret flade, som ikke har noget reelt kontor eller nogen reelle lokaler. Det meste af låneprocessen er nemlig styret af robotter. Robotterne regner din økonomiske status ud, og det er dem som godkender og udskriver lånet.

At hele Nordisk Lån er funderet på internetteknologi, er med til at give de effektive og sikre lån, som de netop specialiserer sig i.

Gode grunde til at tage lån online

For nogle kan det med at låne via nettet, hvor man er i kontakt med maskiner frem for mennesker, nemt komme til at virke en smule skræmmende. Mange finder nemlig tryghed i for eksempel at kunne sidde og snakke med bankrådgiveren, før de træffer en beslutning.

Men med bankrådgiveren kommer også de mange spørgsmål og de mange forpligtelser. Dette kan man slippe for, når man tager et lån online. Her er der nemlig ingen sikkerhed, der skal stilles, og ingen garantier, der skal gives – andet end at man selvfølgelig betaler lånet tilbage igen.

Lidt om typen af lån

Hvis du ikke har prøvet at tage lån før, eller hvis du bare ikke er så meget inde i alle de udtryk og betegnelser, så kan det være godt at få forklaret lidt om, hvad den type af lån, som Nordisk Lån tilbyder, egentlig er og indebærer.

Nordisk lån udbyder forbrugslån. Dette er lån, som du kan tage uden at stille nogen økonomisk sikkerhed i form af en opsparing eller ejendele som huse eller en bil. Lånene er ofte også lidt mindre i størrelsen, fordi de skal være overskuelige at betale tilbage igen. Til gengæld er rammerne meget frie, og du kan i princippet bruge pengene, som du har lyst til.

Fordele og ulemper ved lang løbetid

Hos Nordisk Lån kan du vælge en løbetid på alt fra 12 måneder til 72 måneder. Dette giver en bred spændevide for, hvor lang tid du kan vælge at betale dit lån tilbage på. Det er derfor værd at overveje grundigt, hvad du får ud af at gøre enten det ene eller det andet.

Vælger du at betale lånet tilbage inden for et eller to år, så vil din månedlige tilbagebetalingsrate selvfølgelig være noget højere, idet lånet skal betales tilbage på kortere tid. Men samtidig er du hurtigere af med gælden, og dermed også med den månedlige belastning af din økonomi. Vælger du derimod den lange løbetid, så skal du betale tilbage længe. Til gengæld er det månedlige beløb langt mindre.

Tænk i alternativer før du låner

Der er intet galt med at låne. Og vælger du en pålidelig låneudbyder, som for eksempel Nordisk Lån, så kan du være sikker på, at alt går som det skal, og at du ikke bliver snydt. Alligevel er et lån en stor forpligtelse, og man skal huske på, at det er en lappeløsning frem for en endelig løsning. Står det virkelig skidt til med din økonomi, så er der måske værd at overveje andre løsningsmodeller, før du tyr til at låne.

Der er meget du selv kan gøre for at få økonomien på rette køl. Du kan for eksempel begynde at lægge et budget for dine daglige udgifter. Så kan du få et overblik over, hvor mange penge, du egentlig bruger på ting som mad, tøj og fornøjelser. Du kan også sælge ud af overflødigt tøj, bøger og andre genstande, som du alligevel ikke bruger. På den måde kan du tjene lidt ekstra til de uforudsete udgifter.