MiniFinans

TeMiniFinans tilbyder mindre lån med varierende længde løbetid. Det er et 100 % dansk firma og de sikre et hurtigt nemt lån til det du lige står og mangler. Det er simpelt at låne pengene og det er simpelt at betale dem tilbage igen. Der er altså ingen grund til at gå glip af udsalg fordi det er sidst på måneden.

  • Billigt og sikkert
  • Hurtigt svar på dit lån
  • Lån fra 500 kr. til 12.000 kr.

1-2-3 og hverdagen blev lidt sjovere

Hvor mange har ikke oplevet at man faktisk ikke har flere penge til måneden, og så er det lige der man finder skoene eller det fedeste anlæg til bilen der endelig er på tilbud. Måske er der stadig en uge til lønnen går ind, og der er det for sent.

Gode råd kan nu være dyrere, eller også kan man blot søge hjælp hos MiniFinans. I det følgende kommer der en mini guide til hvordan du kan få det ekstra du lige står og mangler. Det eneste krav er at man skal være fyldt 21 år. Er man det, så skal man blot følge disse 4 enkle skridt:

  1. Du skal som det første vælge hvor stort et beløb du vil låne og hvor mange dage du vil låne dem over. Lånets løbetid kan variere fra 5 dage og op til 30 dage.
  2. Når man nu har trykket på ”Lån nu” kommer en side frem hvor man skal indtaste personlige oplysninger, så som navn adresse og månedlige udgifter.
  3. Nu skal lånet underskrives af låntager. Dette gøres elektronisk med NemID. Dette sker som en sikkerhed for forbrugeren, så man ved at der ikke er andre der optager lån i ens navn.
  4. Det næste og det sidste der skal gøres er at man logger ind for at godkende lånet. Dette kan ske 48 timer efter man har ansøgt om lånet, og der vil så gå 1 til 2 hverdage før pengene står på kontoen. Sender man ansøgningen inden for åbningstiden, kan man få svar på ansøgningen indenfor en time.

Der er altså ikke nødvendigt at vente til det bliver lønningsdag igen før man kan købe det man drømmer om lige nu. Det er ikke vanskeligt at få lidt hjælp af MiniFinans. Man kan låne op til 12.000 kr. og man kan vælge først at betale dem tilbage 30 dage senere.

MiniFinans – løser forbrugernes problemer

MiniFinans er forholdsvis nye som långivere på markedet. De har ydet danskerne en låneservice siden 2016 og er leveringsdygtige i et såkaldt kviklån eller SMS-lån. Kunderne er det vigtigste for dem, og de sørger for at have en gennemsigtighed, der er med til at skabe tryghed hos forbrugerne.

Denne tryghed går igen, i og med at man altid kan henvende sig med spørgsmål eller problemer. Hver hverdag fra kl. 9- 17, sidder der en der meget gerne vil hjælpe telefonisk. Det eneste man skal gøre er at ringe. Har man brug for hjælp i weekenden er man velkommen til at skrive en mail. Der er i alt 3 forskellige måder at komme i kontakt med kundeservice:

  • Tel: 71 71 88 88.
  • [email protected]
  • Eller man kan udfylde formularen på MiniFinans.dk under fanen ”Kontakt”.

Så har man et spørgsmål angående en låneansøgning, indfrielse af lånet eller mangle på samme, så kan man altid kontakte MiniFinans.

Privatlån, SMS-lån eller kviklån?

Kært barn har mange navne siges der. Dette gælder også når vi er i låneverdenen. Igennem de seneste år er der poppet flere og flere udlånsfirmaer op, og de yder de danske forbrugere lån i alle mulige afskygninger.

Vi som forbrugere er blevet glade for at kunne låne penge online. Det er dejlig bekvemt for os. Vi kan sidde hjemme i stuen og lade drømmene blive til virkelighed. De fleste lånudbydere spørger ikke hvad pengene skal bruges til, det er helt kundens egen sag.

Det er også nemt for forbrugeren at tage et kviklån online. Det drejer sig om nogle ganske få klik med musen eller på en smartphone, og så er man i gang.

Man behøver ikke at stå ansigt til ansigt med en bankrådgiver der kræver sikkerhed i lånet. Dog skal man være opmærksom på at en del af disse kviklån kan være lidt dyrere end et lån i banken, men det giver en frihed som et almindeligt banklån ikke kan. I dagens Danmark lader vi ikke drømmene vente. Heller ikke selv om det er en lille drøm, og disse kviklån kan være netop det vi står og mangler.