LendOn

LendOn er en online tjeneste, som tilbyder lån til privatforbrugere. Tjenesten tilbyder både kassekredit, kviklån og afdragslån, så du frit kan vælge, hvad der passer bedst til dit behov.

Hvis du af den ene eller den anden grund har besluttet dig for at optage et lån, skal du beslutte dig for, hvilket lånetilbud, du ønsker at benytte dig af.

Der er efterhånden mange udbydere af forskellige former for kviklån på markedet, og det kan derfor være svært at finde hoved og hale i, hvilket tilbud, der er det rette for dig.

Der er dog en række klare fordele ved at låne hos LendOn. Nogle af de mest nævneværdige fordele er:

  • Muligheden for at låne hurtigt og enkelt. Det er en fordel, hvis du har brug for at have det lånte beløb disponibelt med det samme.
  • Muligheden for at låne uden dokumentation eller sikkerhed fra din side. (De behøver ikke at vide, hvad du skal bruge dine lånte penge til, eller om der er behov for lånet. Til gengæld kan du altid føle dig sikker, når du låner penge her)
  • Muligheden for et fleksibelt lån. Med deres kassekredit kan du i høj grad selv bestemme hvornår og hvor hurtigt, du vælger at betale det lånte beløb tilbage. (Hvis du ønsker små månedlige ydelser, kan du få det, mens du også kan vælge at afdrage lånet hurtigt, hvis dit økonomiske råderum pludselig forøges.)
  • Muligheden for at låne i 30 dage både rente- og gebyrfrit.

Hvordan låner du penge hos LendOn?

Vælger du LendOns lånetilbud, kan du låne fra 500 kroner helt op til 20.000. Uanset hvilket beløb, du ønsker at låne, er låneprocessen både hurtig, enkel og overskuelig.

Et lån kræver blot, at du sender en låneansøgning af sted med en række oplysninger om dig selv og det lån, du ønsker at optage. Her tager det kun et minut at ansøge om et lån, og de fleste kan benytte sig af lånetilbuddet.

Det eneste, du skal bruge for at ansøge, er dine kontooplysninger og dit NemID. Låneprocessen kan opgøres i en række simple trin:

  • Klik dig ind på deres hjemmeside.
  • På startsiden vil du blive mødt af en række bekskrivelser af de lånemuligheder. Du skal nu tage stilling til, om du ønsker at ansøge om kassekredit, om et kviklån eller om et afdragslån.
  • Når du har fastlagt, hvilken type af lån, du ønsker, skal du angive hvilket beløb, du ønsker at låne. Hvilket beløb der er mulighed for at låne, vil variere lidt afhængigt af, hvilket type lån, du har valgt.
  • Når du har angivet det ønskede beløb, skal du trykke ’ansøg nu.’ Du viderestilles nu til en side, hvorpå du skal angive en række oplysninger om dig selv – herunder dine kontooplysninger og dit CPR-nummer. Disse er alle oplysninger, som de skal bruge for at kunne tilbyde dig et lån.
  • Når du har indtastet de pågældende personlige oplysninger, er du klar til at sende din ansøgning afsted.
  • Godkendes ansøgningen, vil du hurtigt have det lånte beløb klar til brug på din konto.

Hvem er LendOn?

LendOn er en online tjeneste, som udbyder forskellige typer af lån til privatforbrugere. Det er både hurtigt og enkelt. Skulle du alligevel have spørgsmål undervejs, kan du enten besøge deres hjemmeside, hvorpå mange af de oftest stillede spørgsmål besvares.

Har du konkrete spørgsmål til dit lån under processen, så sidder LendOns dygtige medarbejdere altid klar til at hjælpe dig. Du kan enten benytte dig af chat-funktionen på hjemmeside, eller du kan ringe til deres hurtige kundeservice. Kundeservice kan også kontaktes på mail. Har du spørgsmål kan du ringe på:

Tlf.: 44224664

Eller skrive en mail til:

[email protected]

I deres åbningstider i hverdagene mellem 08 og 18 og om lørdagen mellem 10 og 15, vil du hurtigt få svar på din henvendelse. For de vægter nemlig hurtig service og kundens tryghed højt.

Et lån der passer til dig

Mange danskere benytter sig af forskellige former for kviklån. Det kan der være mange årsager til, men de fleste af os har oplevet at befinde og i en situation, hvor økonomien ikke rækker, og hvor det ville være rart hurtigt at udvide sit økonomiske råderum.

I sådanne situationer giver et kviklån god mening. Låner du hos LendOn får du muligheden for at vælge den type af lån, der passer til dig. Der bliver ikke stillet spørgsmål og du kan i princippet bruge pengene på det du ønsker – sørg dog altid for at du har styr på tilbagebetalingen og din økonomiske situation.