Privatlån Plus

”Driven to deliver more” lyder mottoet på hjemmesiden. Privatlån Plus er en ydelse Santander Consumer Bank udbyder. Her motiveres man af at hjælpe kunder til at få drømme til at gå i opfyldelse. Der bliver ikke stillet spørgsmål om hvad pengene skal bruges til og man kan låne fra 50.000 kr. op til 350.000 kr.

Hvorfor skal man vælge Privatlån Plus?

  • Attraktiv lav rente
  • Underskriv med NemID
  • Nemt, hurtigt og sikkert lån

Lån med svar indenfor 2 hverdage

Nogle gange kan drømme virke så langt væk, som noget der måske vil komme til at ske en dag. Men sådan behøver det ikke at være. Med nogle få klik og dit NemID kan dine drømme være det næste der skal ske i dit liv.

På Privatløn Plus kan du nemt og sikkert ansøge om de penge du har brug for.

Det første du skal gøre er at finde ud af hvor stort et beløb du vil låne og hvor lang en løbetid der skal være på dit lån. Dette gøres nemt og enkelt på siden låneberegner. Her vises også den beregnede løbetid og hvor meget der skal betales tilbage hver måned.

Nu er det blot at starte ansøgningen om lånet. Der er i alt 5 trin man skal igennem og i det følgende vil du kunne læse en lille ”how to” der vil guide dig igennem låneprocessen.

  1. Som det første vil man blive bedt om at svare på nogle få spørgsmål. Det er for eksempel om man er registreret i RKI og hvor stor ens årsindtægt er før skat.
  2. Dernæst skal du nu logge ind med dit NemID.
  3. I step 3 skal du nu prøve at beskrive dig selv. Der kan bland andet stå lidt om hvem du er, hvad du arbejder med og om du er single eller gift.
  4. Nu er vi kommet til underskriften. Du vil nu få en mail der forklare hvordan du nemt kan logge ind og med dit NemID godkende den låneansøgning.
  5. Privatlån Plus kræver at du indsender kopi at billede-id. Dette kan være kopi af kørekort eller pas.

Det kræver ikke at man kan stille nogen form for sikkerhed når man skal låne penge, men du skal derimod give Santander Consumer Bank lov til at se dine skatteoplysninger på Skat.dk.

Når låneansøgningen er godkendt og underskrevet er det blot at vente. Der kan gå op til 2 hverdage før pengene står på din NemKonto.

Kontakt Privatlån Plus nu

Privatlån plus er en service Santander Consumer Bank tilbyder til private der har brug for lidt ekstra. Banken blev grundlagt tilbage i 1857 i Spanien, og er nu den største bank i Europa. De udlåner penge til alt fra huslån til billån og drømmerejser.

Privatlån Plus tilbyder lån med lav variabel rente der starter ved 3,9 %. De mulige lånebeløb strækker sig fra 50.000 kr. op til 350.000 kr., og der bliver ikke stillet spørgsmålstegn ved det du har valgt pengene skal bruges til.

Hvis man overvejer at låne penge hos Privatlån Plus, men har nogle tvivlsspørgsmål, eller man allerede har ansøgt, og har nogle spørgsmål til ens låneansøgning, er man altid velkommen til at kontakte kundeservice. Dette kan gøre per telefon på alle hverdage mellem 10 og 16.

Det sker på telefon:  70 21 31 31

Det er også mulighed for at kontakte kundeservice på e-mail: [email protected]

Der sidder en der er klar til at hjælpe dig videre.

Hvorfor låne penge online

Det er blevet meget lettere for os forbrugere at låne penge nu til dags. Vi behøver blot et par klik på computere eller fra vores smartphone, og så er vi i gang. Før i tiden blev man nødt til at møde op i banken og sidde til møde med ens rådgiver for at få lov til at låne til det man nu en gang drømte om. Sådan er det ikke mere. Tiden har ændret sig og vi er som forbrugere blevet vant til at vi bekvemt kan sidde i sofaen og søge et lån når vi har tid til det, brug for eller når drømmen opstår. Vi har ikke længere tid til at vente til banken har åben. Online lån er der når vi har tid.

De online låneudbydere stiller ikke krav om sikkerhed for lånet og de behøver ikke at vide hvad pengene skal bruges til, modsat banken. Dette er netop en af grundene til at det er blevet populært at låne penge online.