NordCredit

NordCredit tilbyder hurtige, nemme og sikre kassekreditter på helt op til 15.000 kroner. Hos denne udbyder er det essentielt, at de gør det nemt for deres kunder. Dette gør de blandt andet ved at tilbyde, at alle kunder kan hæve penge direkte fra computer, tablet eller telefon. Derved får du her en yderst simpel og fleksibel kassekredit.

Der findes mange grunde til at låne penge eller til at oprette en kassekredit, og samtidig findes der også mange fordele ved at gøre dette hos netop denne udbyder, og disse fordele får du her:

 • Det er enkelt
  – Via din profil kan du hæve penge fra alle enheder
 • Det er fleksibilitet
  – Via din profil kan du udbetale det beløb af kreditten, som du har brug for. Du behøver hverken at hæve mere eller mindre.
 • Du modtager pengene i en fart
  – Hvis du ansøger om en udbetaling mellem klokken 08:00 og klokken 15:00 på hverdage, så vil du i langt de fleste tilfælde modtage pengene inden for blot én bankdag.
 • Du kan nøjes med en lav ydelse
  – Du betaler naturligvis kun for den del af kreditten, som du vælger at få udbetalt, og du kan vælge at betale helt ned til 500 kroner hver eneste måned.

Dette er blot et par fordele ud af en lang række, som du finder hos NordCredit. Hvis du gerne vil have en simpel, billig og fleksibel kassekredit, så kan du altså med stor fordel vælge denne udbyder.

Det er ikke blot simpelt at ansøge på den måde, at du kan gøre det fra alle enheder. Selve processen er nemlig også virkeligt let, og det tager næsten ingen tid. Hvis du er nysgerrig og gerne vil vide mere om, hvordan man låner hos denne udbyder, så finder du en overskuelig guide i næste afsnit.

Lån gennem tre simple punkter

Synes du ikke det skal være besværligt at låne? Så er dette også et rigtig godt tegn, for det er det overhovedet ikke hos NordCredit. Du kan faktisk låne ved at gennemgå tre helt simple punkter.

 • Opret en profil på hjemmesiden
  – Her skal du kun anvende NemID og dine kontooplysninger.
 • Ansøg om kredit
  – Når du har oprettet din profil, så kan du ansøge. Her skal du igen underskrive med NemID af sikkerhedsmæssige årsager.
 • Pengene befinder sig nu snart på kontoen
  – Når du har gennemgået de to første skridt, så er det tredje skrift ganske nemt. Nu skal du nemlig bare vente et kort stykke tid, og så vil pengene være på din bankkonto.

Hvad kan NordCredit tilbyde?

NordCredit tilbyder som sagt fleksible kassekreditter, hvor du selv kan vælge, hvor meget du vil betale hver måned. Du kan herudover også selv vælge, hvor meget af din kredit, som du vil hæve.
Men hvem kan låne hos denne udbyder? Her er kriterierne:

 • Låner skal være fyldt 21 år
 • Låner skal have et NemID
 • Låner skal bo i Danmark
 • Låner skal have et dansk telefon- eller mobilnummer
 • Låner skal have en dansk bankkonto
 • Låner må ikke være registreret i RKI

Hvis du opfylder disse krav, så er der ganske stor sandsynlighed for, at NordCredit vil kunne tilbyde dig en favorabel kassekredit.

Skal lånet ikke hænge dig over hovedet og ud af halsen?

Når man låner penge online, så er der en del fordele, som man kan have stor glæde af at skrive sig bag øret, før man går ned og låner i banken.

En af de største fordele ved at låne penge hos NordCredit eller online generelt er, at du ofte vil kunne indbetale hele det udestående beløb. Lad os for eksempel sige, at du skylder 7500 kroner, og du afbetaler med 500 kroner hver måned. Derved mangler du stadig at afbetale i over ét år, men hvis du pludseligt står med pengene i hånden, så kan du faktisk få lov til at betale hele beløbet. Derved vil du spare en hel del penge i renter, og du vil ikke længere skulle bekymre dig om lånet.

Herudover kan du selv vælge, hvor meget du vil afbetale hver måned. Her kan du vælge at afbetale alt fra 500 kroner til 2000 kroner, hvilket giver dig en utrolig stor frihed til selv at bestemme og til at designe et lån, som passer helt perfekt til dig og din økonomi.