Vivus.dk

Siden 2012 har man hos Vivus kunnet låne penge til dét, der mangler i hverdagen. Virksomheden er ejet af 4finance, der har gjort det nemt at skulle låne penge online og få dem hurtigt ind på kontoen når det kniber. Virksomheden har 50 medarbejdere, der er klar til at hjælpe i løbet af ca. 12 sekunder.

Står man og mangler penge skal man altid kigge efter renten på det beløb man låner. Hos Vivus.dk er renten lav, hvilket gør at man snildt kan låne et par tusinde kroner uden at det koster en bondegård. Siden 2012 har virksomheden udviklet sig således at man nu får pengene udbetalt samme dag – også i weekenden. Samtidig har virksomheden åbnet op for muligheden om at tilbagebetale i rater, fremfor at tilbagebetale hele det lånte beløb på én gang.

Sådan låner du penge hurtigst og nemmest på internettet

Ønsker man at låne penge hos Vivus.dk, skal man blot følge nogle enkle trin på hjemmesiden. Man bliver guidet igennem hele vejen, men er man i tvivl kan man i kontorets åbningstid altid komme igennem til en medarbejder.

For at låne penge skal man blot oprette en konto, hvor man underskriver med sit NemID. Dette gør at virksomheden kan indhente oplysninger om en og kreditvurdere ens økonomiske status. Derefter skal man blot vælge dét beløb man ønsker at låne, og trykke godkend ansøgning. I løbet af få sekunder vil man få at vide, om låneansøgningen er godkendt.

Tip: flyt markøren på beløbstavlen for at kunne forhøje eller mindske lånebeløbet inden godkendelse. Her vil udregningen omkring renter og derved det endelige tilbagebetalingsbeløb ændres, således at du altid kan følge med. Samtidig vil man få et estimat på eventuelle delbetalinger.

Mere info om din nye låneudbyder

Vivus.dk har eksisteret siden 2012 og har siden da hjulpet mere end 100.000 danskere med at købe de ting, de manglede – eller flot hjælpe til med selvforkælelsen. På Trustpilot får virksomheden gode anmeldelser fra forbrugerne og indkasserer derved ikke blot deres udlånte penge, men også stjerner.

Grundet kreditvurderinger får ca. 25 % af nyoprettede kunder afslag på deres låneansøgning. Dog skal man ikke male fanden på væggen før ansøgningen er sendt, da afslag primært skyldes registrering i RKI.

ÅOP er noget som man bør gå op i og tage vare for inden man låner på nettet. Dog kan man med små beløb, trygt låne penge hos denne udbyder, såfremt man kan tilbagebetale i løbet af 1-3 måneder. ÅOP er en rentesats, der for Vivus virker højere og mere skræmmende, end den reelt er. Dette skyldes naturligvis at man skal udregne renten baseret på et tilbagebetalingsforløb på 12 måneder før tallene går op.

Ønsker man at komme i kontakt med låneudbyderen, kan man tage telefonisk kontakt alle hverdage mellem kl.8:00-18:00. Man kan også skrive en e-mail, dog er svartiden her op til 48 timer. På helligdage har virksomheden lukket, og der kan derfor ikke udbetales penge, ligesom afbetaling af et lånebeløb ikke registreres på disse og i weekender. Virksomheden er beliggende i København.

Lån trygt penge til det du mangler

Det har i mange år været tabubelagt at låne penge hos kviklånsudbydere. Dog er disse i mange tilfælde lettere at få godkendt, end et lån i ens bankinstitut. Der er dog visse forholdsregler man skal holde øje med, for selvom det er smart at kunne låne lidt her og lidt der – så er det ikke altid en holdbar løsning på længere sigt.

Alle mennesker kan komme ud for, at en uforudset regning pludselig dumper ind ad brevsprækken eller i ens e-boks. Måske går bilen eller vaskemaskinen i stykker og skal repareres eller udskiftes – og hvad gør man så?

At optage et kviklån er i dag ikke noget, man behøver at skamme sig over – langt de fleste mennesker har prøvet det i løbet af deres liv. Hos Vivus.dk bliver man ikke spurgt om hvad pengene skal bruges til, hvilket man oftest udsættes for, hvis man går i banken for at låne. Derfor kan man med fordel låne lidt til en ferie, en fødselsdag eller blot selvforkælelse. Ganske belejligt og ikke noget økonomisk problem, så længe man har styr på tilbagebetaling og styr på ens økonomi.

Nye kunder kan hos Vivus låne op til 6000 kr., hvorimod ’gamle’ kunder kan låne op til 12.000. Med en mobilvenlig hjemmeside kan man låne penge uanset, hvor man er.