Tjen penge på ferien – se dine penge vokse direkte fra poolen!

Sol, pool-tid og uanede mængder af drinks. Findes der noget bedre end at være på ferien? Så skulle det da lige være at kunne se frem til den næste ferie, allerede mens du ligger under den blå himmel og smører dig ind i solcreme. Med de rigtige investeringer, kunne det blive dine nye fremtidsudsigter.

Det eneste du skal bruge er internetforbindelse

Økonomi og investering behøver ikke være lig med skrivebord, kontorkaffe og nedslidte kuglepenne. Fremtidens børs, har gjort det endnu nemmere at investere, uanset hvor du befinder dig i verden. Det eneste du skal bruge er en smartphone, laptop eller ipad og internetadgang – nemmere bliver det ikke!

 

Bitcoin, Ethereum eller Ripple?

Med fremtidens børs mener vi naturligvis kryptobørsen. Den virtuelle investeringsverden, som du med garanti har hørt masser om, enten fordi du selv interesserer dig for finansiering eller også fordi du har delt bord med økonomerne i frokostpausen. Måske har du også hørt om Bitcoin, Ethereum eller Ripple, der i en overgang var den andenstørste kryptovaluta på markedet.

 

Er det det værd?

Kryptovaluta har den fordel (og ulempe, vil nogle måske mene) at kursen kan svinge ekstremt meget på enormt kort tid. Faktisk helt op til 10% på én enkelt dag. For de heldige har det betydet at man over natten er blevet mangemillionær, for andre har det betydet det modsatte. Derfor skal du selvfølgelig være risikovillig, hvis du gerne vil springe ud i digitale investeringer.

 

De meget svingende kurver gør det ekstra interessant at tage sine investeringer med på ferie, hvor man fra solsengen kan holde øje med sine værdier minut for minut.

 

Køb direkte fra poolen!

Har du endnu ikke købt dine første virtuelle mønter, kan du tilmed gøre det direkte fra morgenbuffeten, poolen eller strandbaren. I takt med den stigende interesse for kryptovaluta er mulighederne for køb og salg ligeledes blevet flere og flere. Det har gjort det nemt for selv de, der egentlig ikke gider sætte en masse tid og energi af til sin investering. Læs mere om kryptovaluta hos Coinbox.

 

Invester i din næste ferie

Når først du har fået øje for investering og begynder at se dine penge vokse, kan kryptobørsen være ligeså vanedannende som yndlingspodcasten, ferie-playlisten eller den nyeste krimi. Vi ved alle sammen at det værste ved at være på ferie, er når den er slut. Forestil dig så lige, hvis du allerede fra lufthavnen på Mallorca, kunne gribe din smartphone og booke den næste ferie med det afkast, du tjente hjem imens du hentede endnu en drink i baren…

 

Er det nu jeg skal investere?

Investering behøver ikke at være for alle, men der er gode grunde til at sætte sig ind i det og måske endda give det en chance. Selvom kryptovaluta oplevede en smule nedgang i 2018, lader 2019 til at være et godt år for den digitale møntfod, så måske er det nu, du skal med på bølgen!